Gość Nie zamawiam przez DPD Napisano Sierpień 8, 2019 Dnia 17.12.2014 o 21:05, GrażynkaGrażyna napisał: wiele razy spotkała mnie sytuacja, że kurier sobie wpisał niby, że u mnie był a wcale go nie było i oczywiście zostawił na necie adnotację, że klienta w domu nie zastał! poza tym, chcę powiedzieć, że nie tylko firma dpd tak działa a wszystkie, dosłownie wszystkie. Ja tak mam z co drugą paczką od nich - czasem nie ma innej opcji dostawy u sprzedawców i niestety... Teraz drugi dzień piszą, że odbiorcy nie było w domu, a nawet nie dali znać że kurier ma przyjechać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezapominajka1987 103 Napisano Sierpień 8, 2019 To zależy od człowieka, ja akurat z dpd nigdy problemu nie miałam, wozi takie starsze małżeństwo, pan prowadzi auto, pani dzwoni, umawia się na konkretną godzinę, zawsze zadowolona jestem. Natomiast InPost masakra jakaś, ciągle się zmieniają kurierzy, zanim zejdę z piętra to potrafi zadzwonić do furtki i w parę sekund odjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2019 1 minutę temu, Niezapominajka1987 napisał: To zależy od człowieka, ja akurat z dpd nigdy problemu nie miałam, wozi takie starsze małżeństwo, pan prowadzi auto, pani dzwoni, umawia się na konkretną godzinę, zawsze zadowolona jestem. Natomiast InPost masakra jakaś, ciągle się zmieniają kurierzy, zanim zejdę z piętra to potrafi zadzwonić do furtki i w parę sekund odjechać Za to nigdy mi się nie zdarzyło, żeby dostarczenie paczki przez inpost, zajęło więcej jak dobę. Tymczasem na paczkę wysłaną DPD czekałem ostatnio tydzień, a kiedy już ją dostarczyli, okazało się, że zawartość jest rozje/bana. XD Nie pierwszy raz miałem problem z DPD i wiem, że mnóstwo innych osób także niejednokrotnie się na tej gównofirmie przejechało. Nie rozumiem jakim cudem oni jeszcze funkcjonują na rynku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezapominajka1987 103 Napisano Sierpień 8, 2019 2 minuty temu, Gość gość napisał: Za to nigdy mi się nie zdarzyło, żeby dostarczenie paczki przez inpost, zajęło więcej jak dobę. Tymczasem na paczkę wysłaną DPD czekałem ostatnio tydzień, a kiedy już ją dostarczyli, okazało się, że zawartość jest rozje/bana. XD Nie pierwszy raz miałem problem z DPD i wiem, że mnóstwo innych osób także niejednokrotnie się na tej gównofirmie przejechało. Nie rozumiem jakim cudem oni jeszcze funkcjonują na rynku... Ja widziałam wczoraj jak DHL przyjechał do sąsiada, szukał paczek i tak beztrosko sobie nimi rzucał do samochodu tak od niechcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Awe Napisano Wrzesień 18, 2019 Tak dziadoskiej (określenie godne adresata ,wersal za drzwiami zostawiłam) firmy NIE ZNAM!!!. Lek od sprzedawcy odebrali 16.09.19 a jest 19.09.19 i NIKT W DPD NIE WIE GDZIE JEST PRZESYŁKA I KIEDY JĄ ODBIORĘ.!!!!!!!.Mam czekać każdego dnia na SZANOWNEGO KURIERA W DOMU.Moje obowiązki (pracę,rodzinę) mają w 4 literowym poważaniu.Zero skruchy, wytłumaczenia O PRZEPRASZAMY MOWY NIE MA. Kto KIERUJE tym SZAMBEM?. Dlaczego taka firma DZIAD utrzymuje się na rynku I to MY JĄ UTRZYMUJEMY KLIENCI. Szanowni sprzedawcy czas przestać korzystać z ich usług!!!!. To TOWARZYSTWO z DPD ODSTRASZA WAM KLIENTÓW. TAK WYGLĄDA P O S T Ę P KAPITALIZMEM UWIEDZIONY. EWA C. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kora Napisano Październik 4, 2019 Najgorsza firma kurierska. Kurierzy opryskliwi, wulgarni. Ostatnio nakrzyczał na mnie dlatego, że zrezygnowałam z odbioru przesyłki, więc złożyłam na niego skargę. Następnego dnia miała być dostarczona do mnie inna paczka, więc w odwecie bez żadnej próby doręczenia po prostu ją odesłał. Chamstwo i brak szacunku wobec klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konfederacja zwycięska Napisano Październik 5, 2019 bronić rolników polskich - to głosować na Konfederację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daro Napisano Grudzień 12, 2019 Nie wysyłajcie nigdy paczek dpd ludz zrozumcie to tylko DHL w zabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daro Napisano Grudzień 18, 2019 Nie wysyłaj id pac, ek dpd bo to najgorsza firma kurierska wysyłajcie tylko DHL w zabce bo jest s, ybko i sprawnie to zlod, ieje i oszuści oszukują ludzi na paczkach i paczki leżą po 5 dni w sortowni koszecin niech niewysyla paczek ludzie opamietaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daro Napisano Grudzień 18, 2019 Kurier jest beznadziejny proszę was ludzie opamietajcie się zrozumcie DHL jest szybko i sprawnie koszecin wysyłajcie w DHL tylko w DHL w zabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daro Napisano Grudzień 18, 2019 Kurier jest beznadziejny proszę was ludzie opamietajcie się zrozumcie DHL jest szybko i sprawnie koszecin wysyłajcie w DHL tylko w DHL w zabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darmo Napisano Grudzień 18, 2019 Ścierwa ...e ...e niech zniknie już ta firma kurierska bardzo proszę zróbcie coś z tą firm kurierska proszę was bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach