Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 94h7hdsdf

Światowa Organizacjqa Zdrowia jest bezrobotny

Polecane posty

Gość 94h7hdsdf

Siedzi non stop na kafe i pisze przydlugie i przynunde posty :o

Gość 29 Wielkopolska
Bo dotacje z uni się skończyły :D

LOL :D, mam pracę, po prostu aktualnie jest plaża i nie ma co robić to siedzę na kafe :). Moja praca nie polega na codziennym robieniu od 8 do 16, a jest zdecydowanie bardziej zadaniowa - raz jest roboty, że nie ma się czasu iść zjeść, a raz (jak teraz, przed świętami) praca w ciągu dnia zajmuje 30 min.

Gość ale sie uśmiałam
Tten cały światowy to kobieta. Stara sie wprawdzie pisac jak mężczyzna, ale słabo to jej wychodzi. Jednak kobiecy styl pisania przebija się.

Hahaha :D, dobra to może zrobimy jakiś test na to czy jestem facetem, czy może jednak dzierladką ;)? Co jest w moim stylu pisania takiego, że wskazuje na kobietę? Przyznam, że pierwszy raz się z taka opinią spotykam o_O. Chodzi o to co piszę, czy jak piszę?

Gość statystyczna_kobieta
ja go lubię :)

Gość statystyczna_kobieta
dziewczyny chciałyby zobaczyć zdjęcie ptaszka :p

Gość on chyba na jakims
chujowym uniwerku ma pewnie 1/4 etatu, czyli jakies grosze

pudło, pełny etat ale nie pracuję na uczelni - tam robię tylko doktorat :) Swoją drogą, skąd tyle jadu wobec mojej osoby? Ja rozumie, że moje wypowiedzi w porównaniu z tutejszymi frustratami są o niebo sensowniejsze, jednak to chyba nie powód to takiej nienawiści :P

Gość Wiedzialam!
Hmm ja bym jednak stawiala na faceta kolo 40. Mialam kiedys okazje z nim i stad takie wrazenie. Zbyt bystry i kulturalny jak na malolata.

Gość wyjątek
Bezrobotny czy też nie. Mężczyzna czy wprost przeciwnie :) Nie ważne, zwróciłam na ten nick uwagę, bo jako jeden z nielicznych pisze bardzo sensownie, na temat i umie doradzić. x PS. Masz coś wspólnego z psychologią? ŚOZ?

" mam pracę, po prostu aktualnie jest plaża i nie ma co robić to siedzę na kafe" A z jakiego zakątku świata piszesz, że siedzisz teraz na plaży, w grudniu?

Cóż, kafe to nie rozprawa naukowa i jakoś nie specjalnie uważam na błędy (choć i tak piszę po ludzku, w porównaniu z wieloma osobami tutaj). Zauważyłem ten błąd, jednak nie ma sensu każdego poprawiać i tym samym zwrócenie uwagi przez ciebie na tę sprawę w takiej formie świadczy raczej o tobie, aniżeli o mnie ;)

Gość Facet to pewnie żyje
Facet pewnie żyje z pracy kobiet, umawia się na randki a pomocą netu, w necie robi dobre wrażenie a potem na takiego harujecie i nawet seks ma za darmo. Nazywa się to oszust matrynionalny, bo nikt normalny, co ma dobrą pracę i fach to nie marnuje czasu na kafeterii, a skoro on pracuje 30 min dziennie, to znaczy że mało go potrzebują, a 30 minut wystarcza aby zadowolić seksualnie kobietę i brać od niej kasę..... Jak widać w uwodzeniu jest dobry, zna się na fachu, wiec zapierdalajecie a się z wami umówi na randkę.

Gość iiiioopppoo23
ja wiem czy tak sensownie.. za mało sensownie jak na doktoranta wg mnie. raczej student socjologi, MISHu czy innego szajsu..

Gość wyjątek
12:49 [zgłoś do usunięcia] Światowa Organizacja Zdrowia wyjatek, niewiele poza tym, że na studiach jej trochę miałem (psychologia społeczna i psychologia polityki) oraz się nią nieco x x Aha, to by wyjasniało, wiele. A poza tym masz w sobie wiele empatii :) x x Też chciałam Tobie zwrócić uwagę na to " ja rozumie" ale czasami mam do czynienia z dysortografikami i przymykam oko. I zauważyłam też, że jak się czyta dość często teksty z błędami ort. człowiek sam się zaczyna zastanawiać nad swoją pisownią. Wg powiedzenia " z kim przystajesz.... " ha ha ha :-P

Gość Facet to pewnie żyje
Dampfkraftwagen-Doładnie, facet siedzi rzekomo na plaży, gdzie mnóstwo lasek, drinków, czy sama woda ciepła i życie w pełni, a on rzekomo siedzi na kafe i udziela porad..... Ale laski się głupie i to łykają jak pelikany. A potem się dziwią że tyle oszustów matyrionalnych żeruje na kobietach. Gdyby kobiety pomyślały to by tego problemu nie było.

" 12:54 [zgłoś do usunięcia]Światowa Organizacja Zdrowia Z zakątku zwanego Polską , "plaża" to tylko metafora tego, że obecnie w robocie nic się u mnie nie dzieje." W Polsce raczej mówi się: "W lesie" . . .

Gość Wiedzialam!
Kurcze to niezle ci dowalilam z tym wiekiem:) ode mnie szacun za twoj caloksztalt. Zreszta w kazdej dziedzinie na tym forum jest taki jeden wnikliwy heh