Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maltaaaaa

Randka z 12 lat starszym facetem, zgodzić się?

Polecane posty

Gość Maltaaaaa

Pytanie jak w temacie:D Co sądzicie? To nie za duża różnica wieku?

Gość tia zażygasz go na sylwestra
kolejna galerianka

Gość Maltaaaaa
Galerianka? Nie jestem już nastolatką i nie potrzebuję sponsora:P Czyli uważacie, że to jednak za duża różnica wieku?

Gość Ekonomistka za 2300 :P
Nie. Kobieta w wieku faceta jest dla niego za stara 🖐️

Jeśli jest wam ze sobą dobrze i potraficie się porozumieć, czy macie podobne zainteresowania czy tematy. To nie powinno być przeszkodą te 12 lat różnicy!

ale kobietą też nie, bo która normalna zadaje tak szczeniackie pytania ?

Gość Maltaaaaa
Dlaczego szczeniackie? Facet mi się podoba, dobrze się rozmawia, ale ta różnica wieku trochę mi przeszkadza i zastanawiam się czy w ogóle się z nim umówić, czy próbować go lepiej poznać, czy przekreślić ze względu na wiek. Nie widzę w tym pytaniu nic dziwnego

Gość Maltaaaaa
Nie jestem w stanie stwierdzić czy jest nam ze sobą dobrze, bo znamy się słabo, rozmawia się dobrze, ale rozwijaliśmy głównie ogólne tematy, ze względu na to, że mieliśmy ze sobą kontakt w sprawach służbowych. Chociaż była wyczuwalna ogromna chemia między nami, szczególnie z jego strony:D

no dobra, a jak powiemy idź i nie pitol to pójdziesz ?

W takim razie poznajcie się lepiej zanim zdecydujesz czy tan facet ci odpowiada. No i co istotne musisz się dowiedzieć czy on nie jest z kimś związany! Chyba nie chciałabyś rozwalić komuś rodziny??!

Gość Maltaaaaa
Chciałam po prostu poznać zdanie innych ludzi na temat takiej różnicy wieku. Czy jest to często spotykane, czy uważane za powszechne, czy może bulwersujące itd itp..Wiadomo, że decyzja należy do mnie, ale chciałam poznać różne punkty widzenia

Gość vgfvbxc
jak masz 30 lat a facet 42 to nie widze problemu godrzej jak masz 20 a facet 32

Gość Maltaaaaa
A jak mam 25, a facet 37?;)

Ja bym się zgodziła, nawet ''tak o''. Chociaż 12 to już trochę sporo, myślę, że max. to 10, co nie zmienia faktu, że na randkę, choćby jednorazowo leciałabym z takim facetem w podskokach :classic_cool:. Starsi są :classic_cool:, ale mnie nie chcą :o ;) Idź - szerokiej drogi 🖐️

Gość hjeohwoht
w życiu bym nie poszła - facet szybko ramoleje - najlepiej mieć tak o ok 2 lata mlodszego a nie startego i zwiędlego - z wiekiem kobiety i faceta jest taki mit jak z kawałami o teściowej - zawsze są o teściowej faceta a rzeczywistość wiadomo jaka jest - największe jędze to mamusie męża tak samo z wiekiem że niby facet lepiej jak ma młodszą a prawda taka że kobiety zdradzają zramolałych mężow z młodymi bo afceci powyżej 35 robią się podtatusiali łysi i z opadniętym fiutem

Gość rozaliaaaaaz jasnymi dodatkami
pewnie ma była żone i dziecko, a jak nie ma ton chyba tym gorrzej bo pewnie cos z nim nie tak.....

Gość gziu gzu uu
trufelka bo ty jesteś rozpieszczona to nie dziwię im sie ze ciebie nie chcą;)

Gość rthg356
krakowska-- nie chcą cie boś za głupia :p

Gość gziu gzu uu
trufelka to jaka? brzydka i rozpieszczona;)

Gość Daaaaaaagulinkaaaaaaa
Malta ja mysle ze jest ok ;) Ja mam 27 lat moj maz ma 38 lat jestesmy ze soba 9 lat mamy 2 dzieci i jest naprawde dobrze a roznica wieku dziala na jego plus, jest dojrzaly, opiekunczy i wiem ze jestesmy najwazniejsi na swiecie dla niego wiec ja polecam ;)

nie rozumiem sensu zadawania tego pytania. różnice wieku można uznać za niebyłą skoro oboje jesteście dorośli. rozumiałabym gdybyś miała np. 18 lat ale Ty jesteś dorosłą dojrzałą kobietą więc...;)

Gość gziu gzu uu
jakiś powód jest trufelka;)

,, można uznać za niebyłą'' ­­­ Ktoś tu operuje słownictwem branżowym :classic_cool: Wg mnie 12 lat to już podchodzi pod przepaść mentalną. Np. taki 37-latek chciałby mieć dziecko, jeśli jeszcze nie ma, a zrównoważona i ambitna 25-latka nie. Ona chciałby w wieku 30, on wówczas ma 42. Kwestia podejścia, ale jak dla mnie różnica w priorytetach może okazać się spora. Co, jak pisałam, nie przeszkadza w pójściu na randkę :)

:D nie wiem czemu tak napisałam :D dzieci to zawsze problem ale kto powiedział że 25 latka ich nie chce, w tym wieku niektóre mają już wielką chcicę na rozpłód.