Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna@

Wchodzi mi tylko na ciepło

Polecane posty

to gdzie ty mieszkasz ja mam mrzawkę ale cieplutko na bank bez przymrozku nawet w nocy:(

Gość azerska flegamina
Czuje się jak bilbo baggins po założeniu pierścienia;) No nic moze jeszcze ta z oskrzelami przyjdzie i flegma to wyjaśni póki co 😘🌼😍;)

"Powiedział ten który po kolei: 1 poznał njun na jednym topiku 2 zraził ją do siebie 3 pognał za nią na drugi topik 4 jeszcze bardziej upewnił ją w przekonaniu że nie da się rozmawiać z kimś kto ma majaki alkoholowe co zaowocowało powstanie kolejnego topika njun 5 na który to poraz kolejny przyszedłeś i poraz kolejny nie umiałeś się zachować 6 a teraz z zazdrości i zawiści że to nie z nim chcą ludzie pisać niszczysz kolejny topik na którym znalazłeś się tylko dlatego że ta sama osoba tutaj pisze" może mi to ktoś wytłumaczyć, bo w błyskotliwości swej zacznę mniemać, że njun jest posądzana o zupność i dlatego tak nękana okrutnie?

"o jakich łupach chcesz posłuchać?" Ja to najchętniej o łup łup umcy umcy bum tarara :classic_cool:

Gość azerska flegamina
A kurat z njun mam prawie codziennie kontakt na skypie więc nie wiem o co kaman? Skarżyła się czy jak?

Gość azerska flegamina
Zaraz zniszczył...Topik prawie dwa tysiące stron również w duzej mieże sdzieki mnie a mnie się posądza o wandalizm...To sie nazywa przekręcanie faktów

Chciałabym wiedzieć, że wiem ;) Ale może kolejna kawa mnie dobudzi i nieco rozjaśni w łepetynie :classic_cool:

Pedofil też nie dopuszcza do siebie mysli, ze krzywdzi dziecko, więc albo twierdzi, ze dziecko go prowokowalo seksualnie albo, ze po prostu pomaga i troszczy się w ten sposób, jaki uważa za dobry dla dziecka.

Gość azerska flegamina
POza tym przyczyną odejścia był podobno kto inny no ale widać fakty są dosyć elastycznym tworzywem w rękach zręcznych manipulatorek. Jak to mówią dobrej gospodyni itd. Nie powiem. Troche mi przykro, że teraz jakiś gości robi ze mnie seryjnego morderce ale z wami kobietami już tak jest hejka:(

Gość azerska flegamina
Weź wrzód już przestań ok? Nie rób ze mnie demona....W pięknym świetle mnie stawiacie dziewczyny, Nie ma co. Teraz macie obrońców na schwał.:O Spadam. Nie myślałem, że będzie mi tak smutno ale to chwilowe...cześć i miłej zabawy życzy wam najstraszniejszy potwór wśród potworów eM[cześć:(

Brrrr... aż mnie zimny dreszcz przelazł po kręgosłupie :O Zimno mi jak cholera, a Ty o bieliźnie :P

Gość azerska flegamina
Aha i jeszcze jedna prośba. Ponieważ pojawiły się tu już różne wesołe kalambury związane zupą pomidorową w kontekście mojej choroby to nie chciałbym aby to z braku mojej osoby pozostało żartem samym w sobie. Czyli konkretnie proszę z niej nie żartować...I tym razem nie żartuje jak w przypadku pueblo pika szu 89210;) z Góry dziękuję

Jak na złość, będę musiała dupę na ten ziąb jeszcze wydelegować. Sprawy nie cierpiące zwłoki :O

:) na ziąb:) dziękuje:) musiałem was opuścić i dopiero teraz wróciłem - ale jestem wyjechany- niestety to nie było seksualne doświadczenie a zawodowy "tylkojatopotrafię"- ufffffffff ale miałem rację:)

:) to jaka to bielizna? jestem ciekawy:) jak powiesz to dam głos:)

Gość angielska flegma
się weź popłacz jeszcze Malcolm :classic_cool:

Siema Wrzooodek 🖐️ Abo widzisz... taką rozkompletowaną miałam, bom w biegu rano się ubierała. Zaspałam. Złapałam pierwsze lepsze: czarny koronkowy stanik i beżowe satynowe majtki :D

auuuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuuu hauuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość buda
kundel.

Gość buda
Wiem...to był komplement. A każdy piesek doceni dobrze wykonaną budę;)