Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyskotka696969

Kto z Was pracował nad związkiem z partnerem i udało sie?

Polecane posty

Gość błyskotka696969
moj jest za to najpierw nerwowy, a potem pomysli na spokojne ;/

Gość lalunia234
no i dlatego nie oskarzaj go, nie czepaij sie, próbu, naprawde tego mozna sie nauczyc

Gość błyskotka696969
Tylko oby nie było za późno...

Gość błyskotka696969
lalunia znasz pary, które miały kryzysy, watpliowsci a jednak to przezywcięzyly i teraz są razem szczesliwi?

Gość lalunia234
jasna ze tak:) / ludzie kłoca sie, obrazaja, nie odzywaj sie tygodniami, a potem piszą ze tesknia itd.Mysl pozytywnie, bo tylko to cie uratuje:)

Gość błyskotka696969
dodam jeszcze, że wczoraj zarzucał mi,ze cokolwiek by dla mnie miłego zrobił to dla mnie i tak bedzie za mało i czegoś sie uczepie (robilam tak, wiem,że to bląd) ;/ wczoraj kupil mi róze a dziś szampana na wieczór...

Gość Ona Szczesliwa
Z nami to jest dluga historia... najpier powiedzial, ze kocha a pozniej, ze chyba sie pomyslil i to milosc nie jest. Mysle, ze sam tak naprawde nie potrafil zdefiniowac tego uczucia i zostalam z nim, ale bylo mi ciezko. Pomyslalam, ze milosc nie zawsze przychodzi od razu i nie moge tak po prostu odejsc bo sie szybko we mnie nie zakochal. Tak wiec, zylam dluzszy czas w przekonaniu, ze jestem mu bliska, ale mnie nie kocha. Z biegiem czasu jego zachowanie zmienialo sie na lepsze i czulam, ze jego uczucia wzgl mnie tez sie zmieniaja. Bardziej okazywal czulosc. I niedawno uslyszalam, ze mnie bardzo kocha:) a osoby postronne odradzaly mi ten zwiazek i twierdzily, ze mnie wykorzystuje i jest mu tak wygodnie ze mna. Nie posluchalam i dobrze zrobilam. Chyba bylam jedyna osoba, ktora wierzyla w niego i w ten zwiazek bardziej niz ktokolwiek inny.

Gość lalunia234
dlatego mowie, nie czepiaj sie pierdół:)sprobuj bawic sie troche zyciem, wiem ze to sie tak łatwo mowi, ale chyba nie pozostaje ci nic innego./uwierz, ze z moim gosciem nie wytrzymałabys:) - ja daje jakos rade, ale wierz- musiałam to sobie wypracowac

Gość lalunia234
czasami warto poczekac, dac szanse i zachowac dystans-wiem pieronsko trudno, ale...czego sie nie zrobi dla tych głupków:)

Gość błyskotka696969
Dzięki za rady, dziewczyny postaram się je wprowadzić do życie. Zycze Wam mnostwa miłosci od Waszym partnerów :) Mam nadzieje, że bedzie dobrze...

Gość Ona Szczesliwa
błyskotka696969-powodzenia zycze:) Najwazniejsze to sluchac samej siebie, bo czasami lepiej czlowiek na tym wychodzi:)

Gość lalunia234
dokladnie, bedzie dobrze- a jak nie, to i tak bedzie:).....pamietaj ze najwazniejsza jestes TY:)