Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duiżdzi

własnie wróciłem ze spotkania z laską z internetu - tragedia

Polecane posty

Gość duiżdzi

kurwa dawno takiej wtopy nie zaliczyłem !!! zagadałem 2 miesiące temu pewna laske na fb, wydawała się fajna po fotce w avatarze.. no i tak zaczelismy sobie gadac, dala mi raptem jeszcze jedną fotke później, z profilu czarno białą- wyglądała w miare ok... ogólnie pisało się z nią tak hmm niby fajnie, ale widać było, że taka troche jebnieta tak czy owak po 2 miesiacach pisania postanowilismy sie spotkać.. zaproponowałem na piwku aby przełamać bariere przyjechalem na miejsce spotkania naszczescie autem (mialem w planach tylko jedno małe wypić piwo).. no laska tragedia :O gruba... twarz MOCNO SREDNIA, z gadki jakaś taka nie wiem.. głupawa.. wypiłem to małe piwo w 20 minut, posiedziałem jeszcze chwile z nią aby ze mnie zeszło i po prostu spierdoliłem NIGDY WIECEJ LASEK Z INTERNETU!!!

A ja spotkałam w ten sposób fajnego faceta. Ryzyko owszem jest ale biorąc się za poznawanie ludzi przez net, trzeba mieć tego świadomość :)

Ale przecież TY sam do niej napisałeś :D To o co chodzi? :D

Gość katarzynkawroclawianka
no dramat, miejmy nadzieje,że nikt znajomy Cie nie widział

Gość yyyy:))
a skąd jesteś autorze- województwo? niezla historia :D zastanawiam sie po co ciągnąłeś tą znajomość skoro była przygłupia

Gość gdfgdfgdfgdfg
chłopie zanim znowu wkręcisz się w internetową znajomość to zawsze ale to zawsze zażądaj o wyraźne zdjęcie :O

Gość pytajacajajaja
A może ona pomyślała to samo o Tobie? :)

Gość duiżdzi
chcialem wiecej fot, ale mowila ze nie ma ;] ja jej sie spodobalem mam wrazenie

Gość Sweatdreams
Skoro tak oceniasz tą Pannę to musisz być całkiem ciekawy i przystojny, bo wyrażasz się w dość prosty sposób. :D Ale skoro jesteś taki to dlaczego szukasz dla siebie laski przez neta ;D ?

Gość duiżdzi
hehe nie szukam to bylo takie jednorazowe.. nie gadalem z zadna laska przez neta juz z 3 lata, i kiedys po piwku od tak zagadałem do niej.. no i poszło

Gość małe piwo to nie alkohol
po małym piwie nie ma szans przekroczyć 0.2 więc jedzie trzeźwy.

Gość duiżdzi
fiku miku bo ty kurwa jestes zjebanym pasztetem i bez alkoholu jestes kompletnie pijana :O co za kurwa idiotka jebana ja bym mogl wypic 2 piwa naraz i bym teggo nie czuł w ogole, wiec zaj morde i wypierdalaj stad

Gość Sweatdreams
Fiku miku to masz bardzo słabą głowę skoro wstawiona jesteś po jednym piwku hahah ;D

nie chodiz o ilosc tylko zasadę, po alkoholu się nei prowadzi, uamwiasz się na piwo jedziesz autobusem albo taksówką a nie potem narażasz innych ludzi

Gość Sweatdreams
Eyy stary znasz fiku miku, że gadasz takie farmazony ?

zero odpowiedizalności, gówniarskei zachowanie, a tu nei chodiz o twój tyłek, ten mam gdzieś tylko o niewinnych ludzi któzy potem gina przez takich idiotów

Gość Kasik 25
Prowo jakieś?:D

Gość duiżdzi
lubie obciągać menelon :) świetny sport i jeszcze ten ser mniam mniam mmmmmmmmm seks m+m jest najlepszy mimo ze boli dupa po nim i tak to uwielbiam ahhhh ssac kutasa to lepiej niz lizac lizaka

sami jesteście sobie winni, marni podrywacze zapraszają na piwo albo na pizzę albo do kina i kupują popcorn i colę potem zdziwieni, że laskom po takich 20 rankdkach dupy rosną od siedzenia i żarcia pustych kalorii :D:D

Gość duiżdzi
to nie to samo co w somali bylem tam majtkiem na kutrze piratów nie było kobiet wiec trzeba było dawać rade sobie a by nie skońcczyć w paszczy rekina musiałem obrabiać czarne kutosy.. chcialem sie zamaskowac by nie wiedzieli ze jestem bialy wskoczyłem pewnego dnia do szamba obok murzyńskiej chaty cały czarny od gowna chodzilem po ulicy ale mialem biala dupe i mnie poznali zruchali pobili i zostawili

Gość Sweatdreams
Wyjdź stąd ! To nie forum dla kretynów, wyjazd :) Widać, że jeszcze ssiesz mleko matki a nie kutasy heuheu ;> :) ;D

Gość Sweatdreams
duiżdzi ! Jesteś nienormalny ! ;D Wyjdź ! ;D

Gość fajne prowo,mozna sie posmiac
d

Gość duiżdzi
sama wyjdz :o opowiadam tutaj swoje zycie w to ze wam ublizam bierze sie wlaśnie z tego

Gość Sweatdreams
Ja nie wyjde jestem za fajna ;) !

Gość duiżdzi
kiedy chodziłem do zerówki poszedłem na wagary z kolegami kupiliśmy po 0,7 kubusia i dwa piwa dzindzers wtedy zaczepil nas pewnien facet koledzy uciekli ja zostałem :( zapał mnie za rękę i kazał dotykać swojego siusiaka musialo mu sie podobac bo mnie zaciągnął w krzaki i robił straszne oraz dziwne rzeczy zaczął od masowania siusiaka a pozniej walił mnie nim po głowie i policzkach misiał dziwinie sapal i trzyskal lukrem z susiaka

nie dziwota.99,9% moich znajomych z neta ma fotki mocno podreperowane na photoshopie lub sprzed 10 lat, raczej negatywne zaskoczenie jesli chodzi o wygląd w realu