Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaporazdrugi2

czy prze temperaturach poniżej zera wychodzicie z niemowlaczkami 0-3 miesiace na

Polecane posty

Gość mamaporazdrugi2

spacer??

Gość Rozwarcie na dwa palce
są RÓZNE szkoły :p, :P, :P

Gość Lassssssssssssssssssss
Oczywiscie ze tak, mieszkam w srodkowej norwegii tu temperatura zima potrafi osiagnac minus 40 C

Gość Kapijonka
tak, ale jak mocno nie wieje, nie ma zamieci ani wichury ;-) no i nie jest więcej jak - 6/ -8 stopni zalezy jaka odczuwalna

Gość Ty tak
ja wychodzę z założenia, że bardziej dziecku zaszkodzi kiszenie w domu, niz krotki spacer na mrozie

Gość fsa
ja bede chodzic do 15:) wokol domu na pól godziny

Gość izusia.87
tez wychodziłam bo ur.w grudniu ale powyżej -5 nie bo dziecku się źle oddycha przy niskiej temperaturze

wychodziłam. mała miała miesiąc, był styczeń i temperatury -10 do -15 stopni. godzinny spacerek był codziennie :)

Gość Kapijonka
kurde, piszecie, ze tak godzinke chodzicie. ja wychodze na dwie, moze to za długo... hmmmmm ale małej nic nie jest, wiec moze to jej sluzy

Gość Jesteś mama po ra z 2
i nie wiesz...... :/

A do głowy Tobie nie przyszło, że pierwsze dziecko np. urodziła wiosną ?więc może nie wiedzieć 1 Mój ma 3 miesiące prawie i wychodzę codziennie, chyba, że leje i wieje. Mały deszczyk też mnie nie przeraża, jak muszę wyjść to wychodzę ;)

Gość Oczywiście, że wychodzę...
Mój synek ma 3 miesiące, wyszedł na dwór jak miał 4 dni i od tamtej pory 2 razy nie był na spacerze tylko dlatego, że lało.

Gość Oczywiście, że wychodzę...
gratka urodziłam syna tego samego dnia ;)

Gość ttttttttttdbfgnrntrednt
3 miesiace to dziecko spokojnie moze lezec w wozku gondoli ktora go oslania i ma cieplo, mozesz spacerowac spokojnie i dwie 3 godziny, jak jest ponizej 10 to juz lepiej wrocic do domu

a ja nie wychodze bo sama bym nie chciala wyjsc w takiej pogodzie. moj P. co 2 dzien zabiera mala do ogrodu na 10 min. mieszkam na suwalszczyznie i u nas mroz jak u ruskich.

Oczywiście, że wychodzę... o, jak fajnie hehe :) W Wigilię będą kończyć 3 miesiące nasze dzieci :)

Ja wychodziłam na spacer, o ile pogoda nie była bardzo brzydka, albo mróz nie spadał poniżej -10, tylko że przy gorszej pogodzie spacer skracałam np do pół godziny :) Do tej pory tak robię, dziecko ma prawie 2 lata i nie było jeszcze chore. Z tego co widzę zimą dużo rodziców rezygnuje ze spacerów z dziecmi, mniej więcej 1/4 chodzi tak jak ja, niezależnie od pogody.