Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaaa

Puszczacie jutro dzieci do przedszkola (koniec swiata?)

Polecane posty

Gość mammaaaa

No bo koniec swiata? Wolalabym miec dzieci przy sobie

Gość Ty tak
na poważnie???

Gość U mnie jedno
Myślę nad nie posłaniem, ale to dlatego, że rano zimnica u nas (północny-wschód) a dzieci i tak już mniej, więc może ten dzień dziecku odpuszczę, tylko z babcią zagadam, żeby ulitowała się nad wnusią i dała jej pospać i zaopiekowała się. U nas koniec świata, czy nie ... do pracy muszę ... i serio, to mam nadzieję, że ta głupawka jutro minie, bo taka panika i rozgłos na ten temat wprawiają w nerwy. I największy sceptyk zaczyna się bać ... Ja staram się wierzyć w słowa napisane w Biblii ... nie znacie dnia ani godziny ...

Gość katastrofffa
Jedyny powod dla ktorego zastanawialam bym sie nad ewentualnym zostawieniem dziecka w domu jest ten ,ze niestety debili nie sieja.Wielu ludzi wierzy w koniec swiata i chce "ulzyc" cierpieniom swoim i innym.Byl juz ponoc taki co skoczyl z balkonu z corka zeby uniknac konca swiata.

Gość Ty tak
kurcze, ja to nawet bym o tym zapomniała, gdyby nie durne tematy na kafe, może jestem dziwna, ale w ogóle mnie to nie przeraża ani nie stresuje

mammaaaa To moze od razu pochowajmy sie wszyscy w piwnicy ? Ludzie badzcie powazni...w maju tez mial koniec swiata i w 2000 tak samo i co ? Kolejna propaganda ktora dziala mocno na psychike i zabrzuca logiczne myslenie...

Gość Ty tak
katastrofffa no właśnie patrząc na to, co było ostatnio w USA, czy Chinach, to można się jedynie wariatów obawiać

nie. zbudowalismy na tę okoliczność schron i zgromadziliśmy zapasy jutro jednoczymy sie całą rodziną :)

Gość pomyślcie logicznie.....
jak jakis tam maj mogl przewidziec koniec swiata za kilka tysiecy lat?

Gość mamamaaa
zapomnialam o zapasach, gdybym przezyla...czas wyruszyc do sklepu :)

Czytałam gdzieś,że ludzie robią zapasy:). Dlatego tak zapytałam.... Albo pożyczki biorą:) Bo teraz każdy ma dobry haczyk na wciśnięciu czegoś ludziom. A że to spłacić będą musieli to chyba zapomnieli..:D

Gość lolka m
21 grudzień już sie w niektórych krajach zaczął. O 15 będzie np w Australii.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rany jak dorosłe osoby moga wierzyć w takie bzdety :O

Gość Co znowu ....
Jaki koniec swiata ? Ja jestem swiezo po rozwodzie ,zaczynam nowe, lepsze zycie. A wy mi tu o koncu swiata :)

Gość Co znowu ....
Miejcie litosc :)))))

Nawet jeśli koniec świata jutro będzie to i tak wg wielu przepowiedni Polska wyjdzie z niego obronną ręka i nie bedzie tu żadnych wulkanów tsunami itp :D Także luz :D z reszta antychryst 3ci się jeszcze nie ujawnił :> A Obama mi nie wygląda na niego :D A tak na poważnie... nie wierze, ze jutro będzie koniec świata, ale nie zdziwiłabym się, gdyby Pan Bóg w końcu pierdykna raz a porządnie, bo to co się dzieje na ziemi to JUŻ jest koniec świata...

Gość Katastrofffa
Ktos oglada wiadomosci?u mnie Alladyn leci i niestety nie moge spojrzec ;) a tu w niektorych krajach rozpoczal sie koniec swiata.... :P

Gość ja się boję naprawdę
tak poważnie ? ja swojego dziecka nie puszczam ,mąż idzie na L4 zostajemy od dziś wieczór do 22 wieczór wszyscy razem ,mozecie się śmiać ,ale ja mam naprawde pietra.