Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadonna

Nie obżeram się w Święta i Sylwestra a od 1 stycznia startuję z dietą!

Polecane posty

ja też tak mniej więcej 1000 kcal i dużo białka. co drugi dzień ćw siłowe plus aeroby a w inne dni interwały plus sauna:) a przede wszystkim ograniczam słodycze. mamadonna - ja właśnie caly czas jestem poza domem i wszystko musze brać na wynos...

Gość JFFGIJHD
a jaką formę ruchu będziecie uskuteczniać na codzień? W jakim jesteście wieku? ile macie wzrostu,wagi? Ja mam około 30lat i zastanawiam sie nad kijkami nordic walking ale nie mam pewności bo same stare babcie i dziadki to uprawiają co?

mam 24 lata, ok. 64 kg, 156 cm ja uważam że nordic walking wcale nie jest dla starszych:) w zeszłym roku nad morzem też chodziłam z kijkami. a tu gdzie mieszkam spotykam czasami dwoch młodych facetów którzy chodzą:)

Hejjj :) Ja nie dietuję od jakiegoś miesiąca... Czas leci, a ja nadal wymarzonej wagi nie osiągnęłam. Chciałabym ważyć 50 kg. Mam co prawda 166 cm, ale mam bardzo drobne kości, przez co ludzie oceniają mnie na "nieco poniżej 70"... A ja mam niemal 10 mniej :( Zacznę... od jutra 1200 kcal, bo nie wierzę że wyrobię się w tysiączku w świątecznym okesie.

Gość aesfrg
Dobrym sposobem na nie obżeranie się jest picie Yerba MAte- sprawia, że czujemy sytość w żołądku, mamy zmniejszony apetyt, przemiana materii przyspiesza, trawienie przebiega dużo lepiej i skuteczniej ;) Do tego energia i witaminy. Polecam, ja chudne z Mate juz od kilku miesiecy i na Wigilie tez sobie zaparze ;) Polecam blog : http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość Karolina.nowa
Yerba jest przereklamowana. Najlepszy jest ocet jabłkowy.

Szczerze to ja nie wierzę w żadne octy, yerby itp. Piję po prostu zieloną, czerwoną i czarną herbatę oraz wodę. Karolina.nova ja za to jestem grubokoscista i na szczescie ludzie mysla ze waze mniej ale teraz to juz jestem gruba także moje kosci nic mi nie dają. Przy wadze 52 kg wyglądam super!

Gość jakatakaja
yerba mate mi obniza apetyt przez co jem mniej i chudne

Hej, hej A jak pijecie ocet jablkowy? Mi od Yerba siadla sledzina i bolalo jak cholera wiec nie dam sie przekonac. Octu jeszcze nie pilam wiec jak go stosujecie? Karolina.nova - na jakiej diecie jestes?

Gość jakatakaja
przeciez nie pije jej litrami tylko 1 herbate potem sie zaparza powtornie te same fusy jako 2 herbate a sledziona co siadła od yerba??? bzdety piszesz haah

Gość jakatakaja
i nie pije jej non stop tylko w trakcie diety ok miesiaca

Gość Mandarynka-Klementynka
Hello :) Ja też mam sporo do zrzucenia, także chętnię się dołączę. Chciałabym Wam coś poelcić, czego sama spróbowałam :) Jakiś czas temu koleżanka pokazała mi ćwiczenia P90X, które wykonuję w domu, więc to jest dużym plusem-super sprawa!! Niestety przerwałam, ale od stycznia zaczynam od nowa. Tylko, że to dla tych, którzy mają trochę czasu, ponieważ ćwiczy się 6 dni w tyg, tak ok 1,15 godz średnio :) Jeśli ktoś jest zainteresowany, można tu więcej poczytać :) http://p90xpl.blogspot.dk/

Gość mam za sobą 16kg
dziewczyny doradzę wam jedno nie potrzebujecie octu i tych cudownych herbatek, jak będziecie chciały schudnąć to się uda, ja dzięki motywacji schudłam 16kg po ciąży, jedyne co piłam to dużo wody i zielone herbata czasami czerwona. Jak się widzi w lustrze brzydkie ciało to chyba wystarczająco to zachęca do diety, nie musi być rygorystyczna, u mnie zmiany w odżywianiu zdziałały cuda, po prostu zdrowe odżywianie na co dzień, mniej tłusto, słodycze raz na jakiś czas, mniejsze porcje, przede wszystkim nie jeść tego co nas tuczy u mnie było to białe pieczywo, pizza, frytki, chipsy, słodycze, duże obiady. Nigdy wcześniej nie jadłam warzyw i owoców na co dzień, teraz to norma i bardzo to lubię, oczywiście pełnoziarniste pieczywo i makaron, brązowy ryż, ziemniaki rzadziej ale nie trzeba eliminować wcale. Każda z was sobie powinna dopasować dietę do stylu życia, ja siedziałam z dzieckiem w domu i nauczyłam się też jeść regularnie dzięki niemu co 3 godz. Dieta wcale nie musi być pełna wyrzeczeń, polecam south beach lub liczenie kalorii ale po obliczeniu zapotrzebowania dziennego, ćwiczenia bardzo pomagają. Powodzenia w walce z kg, ja swoja nadwagę schudłam w ok 3 miesiące, utrzymuję wagę od wakacji a teraz chcę schudnąć jeszcze 3kg żeby mi żadne boczki już nie wystawały, ćwiczę w domu i ograniczyłam jedzenie.

Gość dydtdyda
a teraz jeszcze sie obzeracie mam rozumiec dopieromod swiat nie? haahaaa

Gość princzipessa0808
Z chęcią sie do was dołączę.kiedyś ważyłam 96 kilo,teraz mam na waze 68 ostatnio sobie trochę odpuściłam i jestem zła na siebie wiec od jutro znów biorę się za siebie,chciałabym zrzucić na stałe 8 kilo,ale z głową :) postanowiłam jak wy nie obżerać się na święta, a że ja bede je szykować więc pare dan zrobie pod siebie :)

Gość elisa-a
I co dziewczyny schudłyście? Którejś udało sie unknąć jojo?

Gość elisa-a
Jestem ciekawa jak u wsa z tą dietą i ruchem... Jest tutaj ktoś z topiku?

Gość Kozaznostra
A ja się nie będe obżerała na święta wielkanocne!