Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wcale nie chcą miłości

Polecane posty

nawet nie mają pojęcia czym jest miłość - za to chcą ciągłego zakochania , niekończącej się kasy i wiecznych emocji = czyli wg nich miłości [śpioch]

Gość Kobiety chcą miłości ale
najpierw się poruchają z ruchaczami itp. a jak już są stare czy mają dziecko to teraz szukają kogoś do związku.

Kobiety chcą miłości ale najpierw się poruchają z ruchaczami itp. a jak już są stare czy mają dziecko to teraz szukają kogoś do związku. muszą mieć wszystko w jednym i na raz

nie nasza wina, że nie ma tych wszystkich cech w jednym, faceci jacyś niewydarzeni są :O i co tu czynić? a tak naprawdę każda pragnei o miłości i dobrego mężczyzny

nie próbowałam, jakby chciał to by mnei juz dawno poderwał aaaaaaa rev, oczywiście zgrabny tyłeczek jest najważniejszy ;)

Gość taki jeden facet 28
z tym wiecznym zakochaniem to ja uważam ,że to jest kwestia dojrzałości i wyboru każdego człowieka...sam zachodzę nieraz w głowę czy moja obecna to już aby na pewno ta/jesteśmy krótko ze sobą/ ? ...ale zawsze gdy patrze jej w te świecące, uśmiechnięte oczy to chce wierzyć w miłość po grób i że się uda.

Gość kot w brunatnym swetrze
Nie qrwa, nie chcemy miłości tylko zrozumienia istoty pewnych spraw - na próżno zazwyczaj 💤

Gość kot w brunatnym swetrze
nie wszystko jest proste jak budowa cepa i odbierane w tak prymitywny sposób 🖐️