Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuluś

Kochanek-to się nie mogło skończyć dobrze,nie polecam.

Polecane posty

Gość kuluś

Zaraz mnie zjedziecie,ale być może ktoś kto dopiero zaczyna tę "zabawę" w porę się opamięta.Ostrzegam,nie jest tak jak się myśli że to tylko na chwilę,na pewno się nie wyda i że w każdej chwili można się z tego wycofać.Ja zwlekałam zbyt długo,myślałam że co tam,jeszcze jedno spotkanie nie zaszkodzi a potem jeszcze jedno i jeszcze.Zauroczyłam się przystojniakiem piszącym słodkie eski od rana do wieczora,pięknie mówiącym o miłości itd.Sprawa była niby jasna z początku,po prostu seks bez zobowiązań ,jednak mój "przyjaciel" się zakochał,kazał mi odejść od męża,wtedy powiedziałam dość.Postanowiłam zerwać wszelkie kontakty a on w odwecie powiadomił o wszystkim mojego m.Przyznałam się,nie było sensu się wypierac,tymbardziej,że kochanek nie zapomniał podesłac mojemu naszych wspólnych fotek.Mąż mi wybaczył,chciałam się wyprowadzić ale mi nie pozwolił.Wybaczył,widziałam jak mu było z tym ciężko,jak strasznie schudl.Gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym tego nie zrobiła!Nigdy!Dowiedzieli się również moi rodzice-nie chcą mnie widzieć w święta...jedynie mojego m i dzieciaki,beze mnie.

Gość kuluś
Ostrzegam,moja rodzina chyba nigdy nie pozbiera do końca po moim wyskoku,nie wchodzcie w takie układy,to rzadko kiedy nie wychodzi na jaw,a potem jest tylko płacz

Gość trafiłaś na
skurwiela Dlatego na kochanka lepiej szukać żonatego-jemu też zależy na dyskrecji.

Gość Delgado
Jestes religijna?

Może nie religijna,ale wierząca.Teraz czuję się w kościele jak diabeł

Gość Delgado
Musisz leżeć plackiem przez okrągły tydzień, a następnie wyspowiadać się najlepiej proboszczowi. To powinno ukoić twoje skołatane serce i odnaleźć ścieżkę Pana naszego Jezusa Chrystusa Króla

Gość Rufai
A dzieci wiedzą?

Gość Xxxbbbxxx
Piwa sobie naważyłaś to teraz je musisz wypić... cóż.

Delgado przestan,to nie było zabawne.To że ja czuję to co czuję to moja kara,ale cierpi najbardziej mój m,z którym jestem piętnaście lat i który nigdy mnie nie zawiódł

Gość Rufai
Zadałem ci kurwo pytanie. Czy dzieci wiedzą ?

Gość Rufai
Podszywy szaleją.

Dzieci nie wiedzą.Chociaż sądzę,że starsza córka 14lat się domyśla.

Gość wiem po sobie
że zdrady się nigdy nie wybacza i nie zapomina. U mnie tak sie zdarzyło ponad 20 lat temu. Chcę zapomnieć ale nie potrafię.

Gość Rufai
A młodsza ile ma lat?

Gość Rufai
No nic, moze nie kochasz męża.

Gość Rufai
Tylko nie kłam bo lubię znacznie młodsze.

Gość gddsds
Wspolczuje, ale gdybym ja kochala swojego meza, a za innego bym nie wyszla, tylko z milosci, to wiem, ze bardzo mocno bym go kochala i nie chciala nawet poznawac nikogo innego.

Gość jihyugtgthujk
teraz Ty w odwecie powiadom jego żone hahaha ja tak zrobiłam,zburzyłam jego rodzinie spokój:) nie omieszkalam sie powiadomic róniez jego rodzicow.tesciów/rodzenstwo i znajomych a słowa poparlam zdjeciami::D

Gość jihyugtgthujk
taka ze mnie przebojowa kurwa:D

Gość jihyugtgthujk
oj tam oj tam zaraz kurwa :/

Jego żona też wie...to działo się kilka miesięcy temu.On się wyprowadził z domu,po jakiejś kłótni z nią,potem po prostu do mnie zadzwonił i kazał zrobić to samo.

Gość jihyugtgthujk
zwiariowane z nasz kurwiszcza :)

Jego żona jest starsza od niego o dziesięć lat,są kilka lat po ślubie.Opowiedział jej o nas on sam

Gość wiem po sobie
faktycznie koorwiszcza, dobrze gadasz

Tak,to jest ku...stwo,inaczej tego nie można nazwać.Miła żonka w domku,wszystko cacy,obiadek,posprzątane,tylko drobny szczegół,dzień i noc wyciszony telefon

Gość pierdziulugulu
dobrze Ci tak autorko!! gdyby się nie wydało to byś była dalej szczęśliwą żonką i jak gdyby nigdy nic wciskała byś kit swojemu mężowi, dzieciom i rodzinie... kochanek spisał się na medal!! :D

Gość Aparat007
I kij Ci w ryj. Jeszcze spotka Cie kara. Jestes zwyklym scierwem bez uczuc. TA Ra

Moim zdaniem nie spisał się.Mogliśmy się rozejść jak ludzie,a tak zniszczyliśmy dwie rodziny

Gość pierdziulugulu
Twoim zdaniem się nie spisał, bo Ciebie wkopał i niechciany sekrecik wyszedł na jaw naważyłaś piwa to teraz spijaj piankę :P