Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rydkaa

Nie rozumiem jak kobieta moze nie chciec miec dzieci

Polecane posty

Gość rydkaa

Ok, niby kazdy ma prawo zyc tak jak chce i tego absulutnie nie neguje. Tylko zastanawiam sie czy to jest normalne, ze kobieta otwarcie mowi, ze nie lubi, nie chce miec dzieci. Przeciez kobiety sa stworzone do tego byc byc matkami, maja instynkt macierzynski itd A niechec do posiadania dzieci wydaje mi sie jakas patologia, czyms nienormalnym.

A czy to jest normalne żeby normalna kobieta zakładala tekie tematy? :o Nie wydaje mi sie :) Normalna kobieta ma swoje życie i nie wpierdala sie w cudze wybory życiowe

Gość rydkaa
A gdzie ja sie wpierdalam w cudze wybory zyciowe?!!!

Gość Lenamm.
Juz Ci tlumacze - prostu nie mam potrzeby posiadania dziecka. Mam prawie 29 lat, prace, kochajacego faceta, jestem jak najbardziej normalna, lubie moja siostrzenice, a mimo to nie chce miec dziecka i nie, nie odmieni sie. Tak trudno to zrozumiec?

Gość rydkaa
kinga stefanka - to, ze mam swoje zdanie nie znaczy, ze wpieprzam sie w cudze wybory zyciowe! Przeciez napisalam, ze kazdy ma prawo zyc tak jak chce - co nie zmienia faktu, ze dla mnie niechec do posiadania dzieci jest czyms nienormalnym.

A ja nie rozumiem jak kobieta w tych czasach świadomie decyduje sie na dziecko...no ale raczej większość to i tak wpadki więc...

Gość rydkaa
Dla mnie fajniej by bylo, gdybys ty tez zachowala swoje zdanie dla siebie - a jakos tego nie robisz tylko wpierzasz sie w moje poglady.

Gość :::...:::
coz, jak masz tak ciasny umysl to zal mi cie. nie rozumiem jak mozna byc tak ograniczonym. kazdy jest inny, ktos lubi gruszki a inny ich nie znosi, ktos pragnie miec dzieci a inny nie. i juz, zadna filozofia.

Gość mentaI cut
ja nie rozumiem jak facet może nie chcieć dziecka, przecież nic nie musi robić żeby mieć dzieci i potem też nie musi się nim zajmować :P

Gość barbarrr
Przeciez kobiety sa stworzone do tego byc byc matkami, maja instynkt macierzynski itd Eeee.....mozę biologicznie, poprzez narządy, ale faceci biologicznie są stworzeni, aby zapładniać jak największą ilosc kobiet. I co? Dziwisz się że tego nie robią? Kobiety - o dziwo - mają też mózgi i mogą wybierać - chcą, nie chcą

Gość tyuuyuuiuiui
rydka jak sie nie ma pracy albo zarabia grosze, to sie nawet o dziecku nie mysli. a co sie dzieje w kraju to kazdy widzi, ciagle tylko podwyzki, a pensje stoją w miejscu. poza tym wszedzie pelno golych dziw, w filmach, w reklamach, wiec kobieta sie az boi, ze po ciązy juz nie bedzie atrakcyjna dla swojego męża i ten poszuka sobie nowej. zyjemy w chorych czasach i ja sie nie dziwie, ze kobiety nie chca miec dzieci.

a ja sie zastanawiam, jak to jest gdy te wszystkie co tak nie chcialy i czas im juz minal, budza sie majac 45-50 lat i placza , ze zaluja, ze jednak mogly miec dzieci......to jest jedna z decyzji , ktora trzeba podjacrozsadnie, bo zegar tyka .......i niestety nie mozna cofnac czasu....znam wiele kobiet , ktore byly tak zafascynowane swoim zyciem, mezem, praca , kariera .....i jak juz minelo te ich "5 minut" w zyciu.....zrozumialy swoj blad.......

Gość rydkaa
kinga stefanka - to ty czytaj ze zrozumieniem. Naskoczylas na mnie, bo mam swoje zdanie - inne niz ty.

Gość mentaI cut
"mozę biologicznie, poprzez narządy, ale faceci biologicznie są stworzeni, aby zapładniać jak największą ilosc kobiet. I co? Dziwisz się że tego nie robią?" no jak to nie? :P to skąd te zdrady

Jak możesz mówić, że kobieta jest stworzona do rodzenia dzieci? :O Każdy człowiek rodzi się, aby żyć. Według twoich obrzydliwych słów, kobieta powinna rodzić dzieci, aż pęknie jej macica i się wykrwawi. Jak bardzo musisz być spaczona, żeby coś takiego powiedzieć? :O Mam prawo mówić, że nie chce dzieci. Zajmij się sobą, znajdź jakąś pasję. Mam wrażenie, że masz dzieci i wyjątkowo ci się nudzi :O

Gość tyuuyuuiuiui
mnie dzieci drażnią, nie cierpie ich, na pewno zalowac nie bede. co innego jakbym wpadla, wtedy oczywiscie dziecko bym urodzila, bo jestem przeciwna zabijaniu dzieci.

Gość mentaI cut
kobiety do niczego innego się nie nadają oprócz seksu i w konsekwencji rodzenia dzieci, a także niektórych zawodów. taka jest smutna prawda

Gość :::...:::
arpad17 - a ile jest takich, co urodzily bo rodzina nalegala no i wypadalo a potem zalowaly i nie potrafily sie porzadnie dzieckiem zajac, wychowac.

Gość sssskkkl
a ja tam otwarcie mówię że nie lubię dzieci, no bo co jest cudownego w cudzych rozwrzeszczanych bachorach, rozumiem że dla rodziców są ósmym cudem świata, ale dla kogoś obcego?Dla mnie dzieci potrafią być tak samo jak dorośli interesowne, przekupne, chamskie.Żaden cud miód, mimo że nie zgadzam się z wieloma poglądami pani Czubaszek to jeden jej argument odnośnie dzieci do mnie kiedyś przemówił, a mianowicie że Hitler i Stalin też byli słodkimi maluszkami nad którymi niejedna pani na ulicy się rozpływała....

Gość o 24 poszłam na kibel
Ja również nie chce mieć dzieci przynajmniej nie teraz a Ty głupia krowo zastanów sie nad tym co piszesz bo nienormalna to jesteś Ty 🖐️ Tak samo jak Ty chcesz ja nie chce i tez moglabym cie nazwac nienormalną bo jak mozna chciec dziecko :O🖐️

Gość tyuuyuuiuiui
nie no czubaszek to jakas wariatka, nienormalna baba, chora psychicznie, ze ona pod pociag by skoczyla jakby byla w ciązy :D i sie tak chwali tym, ze dwojke dzieci zabila, chociaz troche klasy by miala, a to nie ma nic, ale wystarczy popatrzec na ten wstretny ryj, jaka ona brzydka, odrażająca, to mowi samo za siebie, skrzywiona psychicznie i tyle. to juz jest dla mnie patologia bo co innego nie chciec dzieci ale jak sie zajdzie w ciązę to urodzic, a co innego je zabijac i jeszcze sie tym chwalic publicznie.

Gość do gfbdfgdfgdfgdf
ja tez nie chce miec dzieci, mam 26 lat i poki co im jestem starsza tym bardziej utwierdzam sie w tym przekonaniu. jedyne co to po 8 latach bycia razem zostawil mnie z tego powodu narzeczony, bo nagle sie mu zachcialo zapladniac inne ;/ ale teraz jestem w szczesliwym zwiazku z facetem, ktoremu tez sie nie spieszy. Kto wie moze kiedys nas oswieci, ale poki co mamy mnostwo wydatkow, co dopiero kiedy pojawiloby sie dziecko, po co je krzywdzic. I wydaje mi sie to rozsadne, niektore moje kolezanki maja juz po 2 dzieci i bieda az piszczy.

Gość ja chcialabym miec
funkcja biologiczna kobiety jest wlasnie urodzenie dziecka ;) co do tematu to chcialabym miec dzieci, ale nie teraz, mam dopiero 22lata wiec mam czas, dziecko chcialabym miec dopiero wtedy jak bede miala kochajacego meza i bede potrafila zapewnic dziecku byt, ostatnio jechalam pociagiem i jechala matka z dzieckiem, dziewczynka na oko 4latka i ta dziewczynka wciaz mowila do mamy-kocham cie mamusiu czyz to nie jest mile uslyszec takie slowa od wlasnego dziecka? ;)

Gość barbarrr
Czubaszek jest świetną babką, ma swoje zdanie i charakter, nie boi się mówić co myśli i to niektóre tępe idiotki wkurza, bo same nie mają ani charakteru ani inteligencji.

Gość o japierdolejcie
a ja nie rozumiem jak kobiety mogą chcieć dzieci!! mam 30 lat i nie chcę mieć dzieci, dzieci są paskudne, męczące i absorbujące, nie odczuwam szału macicy ani nie czuję tykającego zegara biologicznego, w dupie mam wszystkie zegary biologiczne i ocenę społeczeństwa, żaden system nie będzie mi narzucał co ja mam robić ze swoim tyłkiem i brzuchem! Jak kobieta mówi ze nie chce mieć bachorów to jest to całkiem niepoprawne politycznie w naszym zawszonym kraju!! Jak w naszym kraju wychować dziecko skoro na co dzień jest niepewność jutra?? ja teraz siedzę na bezrobociu!! jak w ogóle można zmuszać kobiety do rodzenia! to jest takie popierdolone i nie mieści się w głowie! żaden system religijny i polityczny nie będzie mi narzucał swojej woli. Nie jestem żadną feministka ale krew mnie zalewa jak widzę polityków którzy grzmią że aborcja to morderstwo! kurwa mać ludzie!! gdyby to mężczyźni stali sie kobietami to kliniki aborcyjne były by dostępne jak gabinety dentystyczne!

Gość barbarrr
O, dobrze powiedziane! Popieram w 100%!