Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednamisiakizia

Globułki i zbliżający się okres....

Polecane posty

Gość biednamisiakizia

Witam... Byłam ostatnio u ginekologa wykazał zapalenie przepisał mi globułki które sie wkładalo DWIE na noc... miałam dostać okres i przerwałam kuracje i zazywalam znowu po skonczeniu okresu...iii minal tydzien a tu dzisiaj wielkie pieczenie ... bol w dole brzucha i nawet wczoraj kuła mnie szyjka jakby i teraz nie wiem czy dawka byla za duża ostatnio czy coo.. teraz są świeta i nie ma mozliwosci dzisiaj mnie wepchnac ani nic jedynie po swietach i to tak koncowka grudnia..i nie wiem kolezanka załatwiła mi globułki 3 dniowe i podobno bardzo fajne miala sa na recepte i ma w domu jedno opakowanie. Ale znowu mam dzisiaj 22 dzien a okres mam tak od 24-26 dnia.. i nie wiem czy znowu zazyc teraz czy po okresie? czy co robic ?? zła jestem strasznie

Gość biednamisiakizia
przepraszam dodało mi sie dwa razy, dodam ze stosowalam provag doustnie na flore

Gość zxzx
Poczekaj na koniec okresu i zacznij kurację -tak to nie ma sensu bo nie będzie pełna.

Gość zxzx
a i to się nazywa globulki a nie globułki. :)

Gość biednamisiakizia
przepraszam za literowke, Dziekuje, dlatego nie rozumeim ze wtedy lekarzmi powiedział zebym zazylaa potem znowu zaczela i temu mi pewnie wrocilo;/tylko mysle ze moze by mi sie udalo te 3 tabletki przyjac przed okresem ale czy to ma sens ze nie wyplucze czy lepiej po ??