Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek31

Prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Mirek31

Oczywiście, że jestem szowinistą i mizoginem. Nie oszukujmy się - kobiety nie wniosły niczego do rozwoju cywilizacji, bo są od mężczyzn słabsze pod każdym względem i po prostu głupsze. To fakt który łatwo udowodnić i żadne feministyczne pierdy nie mają tu znaczenia. Wejdźcie sobie na dowolne męskie forum - faceci to ludzie z pasją - zobaczycie sto tysięcy tematów dotyczących stu tysięcy zainteresowań, poważne merytoryczne dyskusje na poziomie itd. A na kafeterii? Baby rozmawiają tylko: - ślubach - dzieciach - ciuchach/kosmetykach - dawaniu d**y Do tego dochodzą jeszcze tematy "od stycznia jestem na diecie". Żenujące. Ale taka prawda - kobiety po prostu niczym konkretnym się nie interesują a ich cywilizacyjna rola ogranicza się do zaspokajania seksualnego mężczyzn i rozpłodu. Chyba nie wierzycie, że ktokolwiek byłby wami zainteresowany, gdyby nie wasze drogi rodne? Wiecie co jest najlepsze? Że na każdym żeńskim forum połowa tematów dotyczy seksu. Płaczecie, że faceci mają obsesję na tym punkcie, ale same gadacie o tym w kółko. Dodam, że na forach męskich tematyka seksu to zazwyczaj mniej niż 1% całości. Wiecie dlaczego? Bo mężczyzna to istota inteligentna, skomplikowana i wielowarstwowa i seks jest dla nas tylko pewnym dodatkiem, kolejnym klockiem uzupełniającym szczęśliwą egzystencję. A dla bab? Dawanie d**y to dla tego podgatunku cel i sens istnienia - bo to jedyna rzecz do której się nadają.

Gość teraz to nam pozostało
to, że na forach faceci pokroju autora będą mogli wylewać swoje frustracje "Oczywiście, że jestem szowinistą i mizoginem. Nie oszukujmy się - kobiety nie wniosły niczego do rozwoju cywilizacji, bo są od mężczyzn słabsze pod każdym względem i po prostu głupsze." Niby one takie głupie a przeforsowały projekt, robiący z facetów sprawców przemocy i nakazujący ich edukować itp