Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona 90

to bylo wczoraj

Polecane posty

Gość zamyslona 90

zakonczylismy nasz zwiazek, nie placze, nie rozpaczam,ale czuje sie bardzo bardzo dziwnie , czy to mozliwe ze tak piekne chwile spedzone razem pojda teraz w cien, ze bedziemy dla siebie tylko kumplami, on bedzie szukal innej, ja innego , nasze drogi sie rozchodza-chyba nie moge w to uwierzyc, ostatnimi tygodniami nie tesknilam za nim,nie myslalam duzo o nim, a teraz takie mysli mnie nachodza , ktos jest w podobnym nastroju i chcialby sie podzielic tym?

Gość lukjtrhtht
Kochasz go. I tyle.

Gość Ala z Podhala
Ja jestem w podobnym nastroju,tylko,ze ja zawsze bardzo za nim tesknilam,ale zachowuje sie nie fair,musze byc silna i odejsc... Choc wcale nie chce,ale tkwienie w tym zwiazku do niczego przyszlosciowego nie prowadzi;(

Gość zamyslona 90
tez nie zachowywalam sie fair, chcialam odejsc juz jakis czas temu,ale nie umialam tego wprost powiedziec, on widzac moja niepewnosc-podjal za nas ta decyzje, a teraz naszly mnie straszne wahania, ale dlaczego mialam taki okres,ze nie tesknilam za nim, chcialam miec swiety spokoj, byc sama - tak mialam, a teraz sie waham, ale nie rozpaczam,nie placze za nim- a przewaznie tak sie zachowywalam po utracie faceta, nie kapuje swoich uczuc serio

Gość zamyslona 90
dodam ze on nigdy nie powiedzial ze mnie kocha, ze mu na mnie zalezy - wiecznie mialam metlik w glowie czego on ode mnie chce:( jak sie pytalam gdzie jakies slowa potwierdzajace uczucie to zawsze byla zmiana tematu..

Gość Ala z Podhala
Moze po prostu za nim tesknisz? A raczej za jego dotykiem,czuloscia,obecnoscia? Chocby byla tylko miesiac z kims,to miloscia tego nie nazwiesz jeszcze,ale tesknic bedziesz... Moze dlatego. Ja sie zastanawiam czy ta moja tesknota jest z milosci czy przyzwyczajenia,staram sie wierzyc,ze to drugie,ale serce peka na dwoje,rece dygocza,oczy wilgotne...

Gość Ala z Podhala
A dlugo byliscie razem? Moze jeszcze nie byl pewny co czuje... Niektorym milosc przychodzi latwiej,innym trudniej sie otworzyc na druga osobe...

Gość zamyslona 90
5 miesiecy , dla mnie kawal czasu, nigdy wczesniej nie bylam w powaznym zwiazku, a co zamierzasz zrobic? dlaczego uwazasz ze wasz zwiazek nie ma sensu?

Gość Ala z Podhala
Hm,a ja bylam w "na oko" powaznym zwiazku,ale przez 3 lata nie poznalam jego rodziny,znajomych i to byl ten powazny zwiazek. Zawsze go jakos tlumaczylam,ale juz nie mam sily... I nie wiem dlaczego tak sie dzieje... Co do Ciebie,5 miesiecy to za malo czasu,zeby nie tesknic,powinnas byc zakochana,usychac za nim w kazdej minucie...

Gość zamyslona 90
wynika z tego,ze to nie byla milosc prawda? tylko zauroczenie,ktore minelo... ja to tak odbieram

Gość Ala z Podhala
No,ze milosc to raczej nie... Mysle,ze milosc rodzi sie z czasem,kiedy przezywacie razem chwile,dobre,zle,kiedy mozecie sie sprawdzac i wiecie czy mozecie na sobie polegac... Wiec pewnie bylas zauroczona,ale minelo... Tesknic i tak bedziesz... Bez porywow,ale jednak...