Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eve....Lina....91

ból głowy po lewej stronie..

Polecane posty

Gość eve....Lina....91

witam! od roku miewa bole głowy po lewej stronie.. (od czoła do tyłu głowy) nie wiem jak moge wam to opisać.. Te bóle sa silne, inne niz zwykły ból głowy. Czuje taki ucisk w głowie, mrowienie, czuje jakby ciezar przechodził tylko na ta strone, to jest takie uczucie jakby cos tam puchło.. ale od razu mowie ze nie twierdze ze mam jakiegos guza czy cos.. jestem daleka od takich mysli. Tylko zastanawia mnie skad to sie bierze?.. Bywa tak, że jest to takie silne, ze zbiera mnie na wymioty, nie moge gwałtownie sie ruszyc bo przechodza dreszcze i boli jak cholera!! Czy ktoś z was miał takie objawy? przechodził przez to? Mysle zeby pojsc do lekarza ale jak wspomni mi sie ze uslysze "prosze wziac proszki przeciwbolowe" to mnie az skreca...! takich lekarzy mamy..

A może masz problemy z ciśnieniem? Ja mam takie bóle, jak mi ciśnienie skoczy, ale na wymioty to rzadko mnie zbiera. Idź do lekarza, niech da skierowanie na badanie krwi, morfologia itd.

Gość eve....Lina....91
własnie cisnienie mam w normie... no musiałabym iść, ale naprawde jak wspomne sobie, ze oni to oleja to tylko szkoda mojego zachodu.. Pamietam jak miałam problem z łopatka i poszłam zeby mi przeswietlili to uslyszalam zebym sobie masc kupiła :/

Idź koniecznie tym bardziej jeśli to trwa już tak długi czas. I nie daj się odesłać z kwitkiem czasami na lekarzy trzeba twardo ;)

Gość eve....Lina....91
ok.. pojde ;) a myslisz ze co mi moze byc??

Gość Tak jak napisane wyżej
eve....Lina....91,nie ma co chodzic po lekarzach szkoda czasu i nerwów i tak Ci nie pomoze,pewnie masz zapalenie zatoki:)mnie tez dzis głowa boli od czoła po lewej sreonie:)

Gość aaaabbbbbbbbbccccccccc
---> Tak jak napisane wyżej, nie ma jak stawianie diagnozy przez internet i dodatkowo nie będąc lekarzem. Szkoda że ludzie nigdy nie pomyślą że takie "złote rady" i diagnozy samozwańczych medyków mogą przynieść więcej szkody niż pożytku. Od siebie dodam że długotrwałe i uporczywe bóle głowy są wskazaniem do dalszej diagnostyki. Choćby wykonania MR. Pozdrawiam :)