Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

sklasyfikowalibyscie swoją urodę jako słowiańską?

Polecane posty

tyle ze ja nie mam slowianskiej urody, mam na to za ciemne wlosy, brazowe oczy, chociaz nie mialabym nic przeciwko zeby wygladac jak slowianka, jak taka curus na przyklad..

ZDŻ Biała Ruś --> to jak najbardziej słowianie masz typowo słowiańską urodę i nawet mongolska domieszka nie może tego przesłonić. taką stworzył cię Pan:D ... i musisz z tym pogodzić

Gość tuuftutfuftu
może chodzi bardziej o rysy twarzy.Polki mają podobno charakerystyczne kości policzkowe,ładnie to wygląda bo np. większość włoszek ma jakieś takie końskie twarze chociaż zdarzają się takie ślicznotki jak monica bellucci

Gość jestemchybaalko
ok, to ja mam - jasna skore, opalajaca sie latwo na braz, ciemnie wlosy, kruczoczarne brwi, wygiete w idealny luk ( pytano mnie juz czy jestem po liftingu, w wieku 22 lat :O), ale do bardzo wyrazistej, bardzo ciemnej oprawy oczu mam jasne, powiedzmy niebieskie oczy, lekko zadarty nos i bardzo regularne rysy twarzy, przy czym slysze czesto, ze mam piekne oczy i raz zdarzylo mi sie uslyszec od obcej osoby, co wiecej kobiety - ale pani jest ladna! zszokowalo mnie to. mam zajebiscie proporcjonalna twarz, regularne rysy, drobna budowe i dosc niski zrost plus minus 1,60. wiec mam slowianska urode czy nie?

jestemchybaalko z opisu- włosy 'nie pasują', tak jak mi zresztą, ale wciąż nie wyklucza jedno drugiego. poka foto zaklasyfikujemy :D

Gość jestemchybaalko
naturalny kolow wlosow - idealny kasztan. niestety eksperymentowalam z farba. brwi kruczoczarne. oczy jasnoniebieskie. karnacja jasna, latwo sie opalajaca. nie pokaze foto b jestyem w huj niefotogeniczna :O

Gość jestemchybaalko
ale ogolnie pare osob okreslilo moja urode jako, cytuje - klasyczna, ale w bardzo pozytywnym sensie, czytaj, nie przecietna ale bardzo regularne rysy twarzy i propoecje. przy czym furore robia oczy, bede choc raz nieskromna - bardzo jasne zrenice, przy bardzo ciemnej oprawie. budowa ciala drobna, wzrost - okreslam niski. typ nordycki odpada, o to babochlopy, slowianski tez, bo to przasna uroda i konkretna budowa ciala. chyba najblizej mi jednak do zydowki, ze wzgledu na ciemna oprawe oczu i ciemne wlosy :O ale ogolnie jestem bardzo pomieszanym typem urody, pare osob okreslilo - klasycznym.

Gość to jakaś ujma
kreska pisze że to brutalne, że niestety i ciągle dosrywa :o czegoś tu nie rozumiem to jakaś ujma mieć słowiańską urodę że tak reagujesz??? wyluzuj... jesteś tylko po to by się przypierdolić?

Gość heheh
ktos ci chcial walnac komplement i powiedzial ze wygladasz jak frencuzka czy wloszka.Mnie sie czasem za granica /gdzie mieszkam/ tez pytaja czy nie jestemfrancuzka,bo niby mam francuzki akcent,a ja sama wiem ze mam bardzo silny wschodnioeuropejski akcent.

Gość jestemchybaalko
nie mam typowej slowianskiej urody na pewno. rysy twarzy w pewnym sensie tak, ale budowa ciala i kolor wlosow - na pewno nie. ale uwazam ze jestem pomieszanym typem urody, ze wzgledu na czeskie korzenie, a to juz na poludnie. nie pokaze foto, bo jestem jak huj niefotogeniczna nad czym boleje 😭

zapewniam cię, że jestem w pełni wyluzowany ... :classic_cool:...jak mało kiedy

Gość to jakaś ujma
to czemu piszesz, że ktoś tam ma się pogodzić ze swoją urodą albo bzdury że to zacięta morda, prawda jest brutalna itp. to ujma mieć polską twarz bo tak też pisałeś w sensie negatywnym podkreślając POLSKIE twarze:o porażka to co wypisujesz

Gość to jakaś ujma
tylko się przyjebać potrafisz cudzego wyglądu biest też dosrałeś coś z tobą nie tak musi być leczysz tym pisaniem kompleksy :o

Gość jestemchybaalko
pisze ze mam kolor wlosow - ciemny braz, kasztan dokladnie :O CZARNE brwi i rzesy i do tego jasnoniebieskie oczy. mam korzenie polskie i czeskie i huj wie jeszcze jakie. nie mam na pewno slowianskiej urody, bo mam ciemne wlosy, ciemna oprawe oczu, bardzo delikatne rysy twarzy i regularne i DROBNA budowe - slowianskei to ja moge miec jedynie jasnoniebieskie oczy. blizej mi do czeszki.

nie będę wyjaśniał, bo 1- szkoda mi na to czasu, 2 - nie zrozumiesz, a ponadto zasram koleżance temat niepotrzebnymi przepychankami, więc sama wyluzuj i nie staraj się mnie uruchomić

Gość jestemchybaalko
a po drugie fubu - typowy niemiec ma idealnie nordycki typ urody - czyli facet - meska jak huj twarz i jasne wlosy, a baby to babochlopy.

Gość to jakaś ujma
to jakaś groźba?hehehe ja się nie boje ale daruj takie gadanie bo to ty się tutaj wcinałeś i co ktoś napisał to dałeś swoje 3 grosze no cześć cześć

'jestemfrancuzka,bo niby mam francuzki akcent,a ja sama wiem ze mam bardzo silny wschodnioeuropejski akcent.' ­ a to jest drugi powód tych całych pomyłek- AKCENT :D pomimo tego, że wyraźnie słychać mój wychodnio-europejski akcent znaczna cześć rozmawiających zarzuca mi - francuski. dobre sobie. szczególnie, że w skład rozmówców wchodzili francuzi :D

moja mama ma wlosy kruczo czarne. dzieciaki nasmiewaly sie z niej ze jest cyganka (a nie jest). dziadek mial czarne wlosy, wygladal jak jakis tatar.

Gość Krzychu Ibisz Superstar
Si-xa ty przede wszystkim wygladasz jak kurwiszcze:o

***tzn, byli francuzami, bo zabrzmiało jak przepis na sałatkę :O ­ to jakaś ujma -> won 🖐️ ­ co do czarnych włosów. czy to nie przypadkiem jedna z charakterystyk Rosjan? :classic_cool:

Gość to jakaś ujma
nie podlizuj się żałosny króliku do swojego przydupasa albo nie to chyba ty jesteś przydupaską:o towarzystwo wzajemnej adoracji na kafeterii jedno mądrzejsze od drugiego a wszyscy żałości tak samo no cześć