Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

anal facetowi?

Polecane posty

Gość lopkp
w wieku 16 lat macałam tam chłopaka, 1 to był mój były, a 2 to kolega

Gość lopkp
to ochydne , nigdy nie robiłam i chyba nie bede

lopkp: chodzi mi o sytuację, w której dziewczyna jest stroną czynną. Ja nigdy czegoś takiego nie przeżyłem, co nie znaczy że bym nie chciał...

Gość lopkp
A to chyba że tak. Hmm to mmoze być podniecające. Ale anal przed seksem a nie odwrotnie, ze np najpierw seks normalny a pozniej analny tylko najpierw tam a pozniej seks . o dżizys ale to skomplikowanie napisałam :D

Gość lopkp
to mnie nie kręci, ale kreci to ze on mi :)

ciężko za Tobą trafić. Chodzi mi o sytuację, w której laska robi facetowi anal. Nie wiem, czy to rozumiesz...

Gość ale z was suczki
pewnie faceci wciąż was zmuszaja do anala? proponujcie im ze najpierw wy im wsadzicie a dopiero potem oni wam

ciekawa: nie bój się, że zmieni orientację, rób tak dalej!!! Widocznie on lubi, gdy dominujesz. Nie zmieni przez to orientacji. Tak samo jak robisz mu loda, to przez to też nie stanie się gejem przecież.

Gość Jestem druidem
Mnie to robila moja dziewczyna. Mialem taki silny orgazm ze myslalem ze sie zesram. Cudowne przezycie.

Gość Jestem druidem
Ona tez to lubi. Lubimy golnie probowac w lozku nowych rzeczy zeby pozniej wiedziec co nas podnieca a co nie. Poznajemy tak wlasne ciala i reakcje itp. A jesli o anal to zaczelo sie niewinnie, od jezyczka potem byl paluszek pozniej dwa a potem kupilismy dildo i bylo bosko.

super. Ja z byłą też robiłem różne rzeczy, ale na to nie wpadliśmy. Lubiłem np. jak mi siadała tyłkiem na twarzy (boskie uczucie). Anal też jej robiłem, ale tylko w jedną stronę :)

Gość dziwnaona
ja ma ochote to zrobić mojemu facetowi i zastanawiam sie jak sie do tego zabrac. Narazie jest lizanko i troche paluszka-podpowiedzcie cos

Gość dziwnaona
ale powoli czy raczej szybko-nie wiem on mi nic nie podpowiada i ciężko wyczuc-pozatym chciałabym znaleźć prostate i ją najbardziej masować bo tu chyba o to chodzi:-)

dziwna: a lubisz w ogóle dominować w łóżku? Bo to raczej dla dziewczyn, które lubią takie klimaty...

na pewno najpierw powoli potem szybciej. Pierwszy raz można w ogóle powoli, bo będzie tam pewnie dość ciasny...

Gość ładne kobiety
niech se lewatywe zrobi przedtem, zeby nie było niespodziewajki