Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teqi

Pogaduchy przy kawie

Polecane posty

ech Boona na razie się tym nie przejmuj, wiem boli :) ale nie będziesz teraz wyprzedzać fakty na przód :) może mu przeszło i zapomniał :)

akurat to on pamietliwy jest jak.... nagorsze ze do zdarzen dopisuje sobie jakies okolicznosci ktore rzeczywiscie robia ze mnie jakas wyrodna matke.... dal mi go w jakies wysypce na kroczu i pupci, smarowalam mu czym moglam, a jak zadzwonilam do niego skad to do cholery sie mu wzielo, to stwierdzil ze przeciez juz tydzien jest syn u mnie i on niczego nie widzial- od poniedzialku do piatku to u niego tydzien, a sam mu smarowal jak syn byl u niego bo maly mi mowil. Juz pewnie jechal z nim na dyzur i zbiera kwity, wczesniej tez tak robil bydlak....

rzeczywiście jakiś palant :( dobrze, że masz w kimś oparcie , to najważniejsze, bo znosić takie ciosy to trzeba mieć albo twardą dupę ale w kimś pocieszenie i miłość :)

tak, joanna, ale co? przytuli, poglaszcze, powie ze bedzie ok.... i to wszystko tak naprawde

no tak , co siedzi w środku to siedzi , noż kurcze on naprawdę jest palantem do potęgi :) jak można kogoś kochać a potem tak mu dopierdalać ?:( ja uciekam na jakieś 2 godz na zakupy :) pewnie nic sobie nie kupię bo jadę z moim , a mój to straszny skner :) jak mam sobie coś do kupienia to jeżdże sama :)

Boona a co by cię interesowało z chłopięcych ? bo ja trzymam dla tego mojego małego, najmłodszego , ale powiedz co chcesz to ci wyślę w paczuszce, buty odpadają bo strasznie niszczą :)

moj ma wlasnie 116/122, a jesli chcesz to moge Ci wyslac za male na mojego, tak na 104,106...

no moj ma 5,5 roku, sredni jest... wiesz , ja przez te rozne tabele roznych firm to trace orientacje....

ja mam dzieci niskiego wzrostu, więc podejrzewam , że na ten sam wzrost do 116 , a co byś chciała ?

wlasciwie to nie wiem :) niby ma wszystko ale na granicy jeszcze gora miesiaca :) swetry ma, bluzy, chyba mam deficyt spodni....

kurtek mam dużo , takich letnich i zimowych jak chcesz a spodni poszukam , ale dopiero w poniedziałek :)

tak , ale ja jak zakładałam tu konto to mi się to wyświetla ale nigdzie się nie rejestrowałam :)

nie masz takiego adresu mail joanna0709@tlen.pl'? to wyslij mi na bo-ona@o2.pl

Teqi chciałam Cię bardzo przeprosić za ten syf na anity topiku , starałam się opanować , ale mnie szlag trafił jak ktoś pisze źle na temat moich dzieci :( na mnie mogą wieszać psy , na moich dzieciach nie powinni :(