Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teqi

Pogaduchy przy kawie

Polecane posty

ja juz 3 dni po terminie @ :) a mam jak w zegarku szwajcarskim :) i zciemnialy mi wloski jak przy 1 ciazy :)

jak znam zycie to jak tylko go kupie to dostane :) nawet do łazienki nie dojde :)

a musze iwdziec wczesniej o ile sie da, bo wyobraz sobie- jak bylam w ciazy z mlodym to nie wiedzac o tym skoczylam cos ala Bungee.... ale dalas sie wystrzelic z ziemi hehehe... i to pod Bydgoszcza akurat- w dodatku to byla impreza firmowa, a do kotleta spiewala nam Doda.... heheh

ja z moim najmłodszym jak byłam w ciąży miałam w Bydgoszczy przeprowadzone badania prenatarne byłam tam na 3 wizytach i wszystko dobrze :) a jak wracaliśmy to mieliśmy wypadek i samochód poszedł do kasacji , na szczęście miałam pasy inaczej założone , nie= na brzuch :) bo nie wiem co by było :)

heheheh joanna, ja mysle ze ok 2 tys osob siedzi i tylko czycha na watku anity.... czekali az cos napisze a tu nic.... az w koncu jeden nie wytrzymal :) zrobilam salatke- jajka, por, cebula, papryka i majonez...

ja grałam w monopol , ale jak zawsze mały wszystkie pinki pozabierał i znowu kilka banknotów podarł :( znowu mój będzie kserował i obcinał żeby do tego bankomatu się mieściły:) ile to roboty jest :(

a moj walczy dalej z nartami, wlasnie dostalo mi sie ze moje sa prawie nie jezdzone, a skoro nie jezdze to po co mi narty? ja czasami go nie rozumiem, jak mala dziewczynka ;) szczegolnie przed podroza hehe

każdy czeka teraz na anitkę i ta jak się pojawi to wszyscy wyskoczą i będą pytania zadawali :) hihihin

Uciekam :) Zycze Wam szalonego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku :) musze wczesnie wstac jutro papa :)

Witaj Boona :) Dobrze :) dzieci poszły dopiero po 1 spać :) byli zafascynowani fejerwerkami :) dziś mój miał lekkiego kaca :)

eh, a my wrocilismy okm 20, bo jazde zakonczylismy po 16 na stoku, ale po drodze pojechalismy do marketu w Krnowie, a potem siedzielismy sobie do ok 3 w nocy, dzisiaj nie wiem czemu obudzilam sie spuchnieta na buzi, dziwnie sie czuje, ni to przeziebienie .... test kupilam w czechach, zle go zrobilam, zamaiast polozyc go na plasko to ja go trzymalam w pionie

i jestem strasznie nie wyspana, na domiar tego śniło mi się, że kupiłam 273 słioki dżemu ahhaah nie wiem po co , ale potem chciałam je oddać, bo kupowałam garnek :) a nie dżemy hahaha dobre co :) a swoją drogą ciekawe co to znaczy :)

dziwne ze pamietasz ze 273..... moze to ma znaczenie, ta liczba? wlasnie wrocilam od tesciow, pyszny obiadek

ale czy płyn się rozlał po płytce czy nie miał na to szans :) bo pomimo to że w pionie i jak sie co całej rozlał to powinny pojawić sie jakieś kreski :)

tak, kontrolna(byl paskowy) a druga jakby "spadla" byla za folia ochronna, ale jak polozylam pozniej na plasko to zaczela wedrowac dam ci linka to tego testu

to było tak , poszłam z mężem na zakupy do reala i tam na palecie stał garnek i chciałam go kupić i wzięlismy tą palete podjechaliśmy do kasy i nawet nie patrzyłam co mi nabija tylko padałam kartę wklepałam pin i tyle i pojechaliśmy do domu. Maż rozpakował owe zakupy i przyniósł do domu 273słoiki dżemu hahahahah , pojechaliśmy z powrotem do sklepu i tam coś załatwialiśmy żeby zwrócić te dżemy , ale jak się skończyło nie wiem , obudziłam się :)