Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 lat i sama

29 lat i sama

Polecane posty

Gość 29 lat i sama
Nigdy nie mówię nigdy :-) Ale ja nawet nie mam okazji aby kogoś poznać. Chyba ze sam do mnie przyjdzie albo zaczepi mnie na przystanku (choć nie, raczej moim pospolitym wyglądem nikt sie nie zainteresuje).

Gość 29 lat i sama
No wielkiego powodzenia to ja nigdy nie miałam. Ale mężczyzni zwykle zwracaja uwagę na wygląd. A kto spojrzy na szara myszkę? Jak widać 29 roku życia nikt. Idę spać, do mojego samotnego i pustego łóżka. Dobranoc Wam życzę, powodzenia. Wesołych Świat i dziękuję za te posty :-)

Gość ŁukaszCzegoSzukasz
szukam takiej kobiety

Gość nie kazdej dane.
nie kazdej dane. ja mam 28 i matka mojego faceta mnie nienawidzi, wiec i tak pewnie nic z tego nie bedzie, zawsze jakies problemy. nie kazdej pisany mąż, trzeba sie z tym pogodzic i zająć swoimi pasjami.

Gość srgc qcvc
"matka mojego faceta mnie nienawidzi, wiec i tak pewnie nic z tego nie bedzie" Twoj facet to taka pierdola ze wybierze matke a nie Ciebie ?

Gość miś-łoś
29 lat i sama-ja mam 34l też jestem sam,ale ja od 8 lat. Masz chęć się poznać? Pisz mickw2@o2.pl Pozdrawiam

Gość glowa do gory...
jestem prawie w Twoim wieku i dopiero od niedawna juz nie sama. ...poznalam... w najbardziej nieoczekiwanym miejscu ;) mozna powiedziec, ze w ostatnim miejscu w ktorym bym sie spodziewala :O wiec nie mozna tracic nadziei, nie myslec o tym w kategoriach porazki tylko spokojnie robic swoje :) az... samo przyjdzie (no moze czasem trzeba troche pomoc losowi). Masz tez racje, ze mezczyznio raczej nie zwracaja uwagi na szare myszki. Moga mowic, ze wazny jest charakter :o ale i tak zawsze b.wazny bedzie dla nich wyglad, ale mysle tu tez o odpowiednich strojach i makijazu... Uszy do gory i wesolych Swiat!

Gość glowa do gory...
a gdzie poznalam? W toalecie damskiej, w MC Donaldzie, po prostu moj luby pomylil kibelki. Ja wchodze do wc a z kabiny dobiega glos "halo, czy ktos mi moze podac papier?" Zlitowalam sie nad bidulkiem, wchodze do kabiny obok, by wziac papier i podac mu, ale tez nie bylo :o Dobrze, ze zasze nosze papier toaletowy ze soba, to wyjelam z torebki i jemu podalam. Uradowany byl niesamowicie, w ramach podziekowania zaprosil mnie na Wiesmaka i tak to sie wszystko potoczylo :)

Gość ciemno
wszystko z Tobą ok tylko to "religijna" mnie przeraża, tzn gdybym byla facetem to balabym sie spróbowac podejsc do Ciebie...

Gość glowa do gory....
Dobre :classic_cool: bylo troche inaczej, ale tez podobnie romantycznie :p

Gość ciemno
głowa do góry ! fajna historia poznania :)

Gość ja mam 26 lat
i tez jestem sama. Mialam w zyciu tylko jednego chlopaka, przez 5 miesiecy. W dniu swoich 25 urodzin postanowilam ze zapominam o zyciu, ktore chcialabym miec i ktore zawsze bylam pewna ze bede miec. Po prostu - trudno, nie kazdej pisane maz czy dziecko. Czasem jest trudno, bywaja chwile ze zaciskam zeby i piesci, ale staram sie. Wiem, ze musze sie skupiac na tym co jest a nie na tym czego nie ma. Moze los bedzie laskawy i nie bede musiala zyc 100 lat.

Gość ciemno
w wieku 26 lat tez bylam sama... nie smuc daj spokoj ciesz sie mlodym wiekiem :)

Gość ciemno
a co z Tobą nie tak, że jesteś sama?

Gość samotny24..
ja mam 26 lat ja mam podobnie. Mam 24 lata i mialem dwie dziewczyny z ktorymi nie bylem dluzej niz 3 miesiace.

Gość ja mam 26 lat
Nie wiem. Zawsze byłam powietrzem dla facetów. Albo się ma to coś, albo się nie ma.

Gość android 4.9.1
A czego Ty nie masz?

Gość ciemno
juz nie jestem , ale wcale to nie oznacza ze nie będe... :) teraz mam rocznikowo 29 lat , od dwoch lat jestem w związku, i tutaj nie rozowo... i mam kolezanki w wieku 37-42 lat które teraz wlasnie sie rozwodzą...i wiecei co...one, rozwódki starsze od nas maja tak pozytywne nastawienie do zycia i chec poznania nowych ludzi ze naprawde to maja!...nie wiem ale wydaje mi sie ze mlodzi ludzie myslą iz zycie po 30 lub 40 konczy sie co jest gówno prawdą :)

Gość ja mam 26 lat
Nie wiem. Gdybym wiedziała, to bym to zmieniła. Gdyby się oczywiście dało. Ale już się nad tym nie zastanawiam, bo i tak do niczego nie dochodzę.

Gość samotny24..
" Nie wiem. Zawsze byłam powietrzem dla facetów. Albo się ma to coś, albo się nie ma." Moze po prostu zyjesz w takim srodowisku w ktorym trudno kogos poznac ?

Gość android 4.9.1
Może nie potrafisz wchodzić w głębsze relacje, bo jesteś wycofana?

Gość ja mam 26 lat
Pracuję z ludźmi, studiuję drugi kierunek studiów. Znajomych mam. A niestety prawda jest taka, ze jak jest pisane szczescie to nas zaczepi w autobusie chocbysmy raz na tydzien z domu wychodzili, a jak pisana samotnosc to nic tego nie zmieni. Takie sa moje wnioski po 26 latach samotnosci.

Gość ciemno
autorko a masz moze psa? i nie nie chodzi mi o jakies zabawy z psem tylko wiem ze jak sie ma psa to sie poznje MNOSTWO psiarzy i wtedy mozna kogos poznac:) a tak poza tym pies rozwesela :)

Gość samotny24..
No w sumie to racja z tym przeznaczeniem. W jakim miescie mieszkasz ?

Gość kasaandra
a o jakie zabawy z psem moglo tobie chodzic?

Gość ciemno
no wlasnie chcialam zaznaczyc o jakie zabawy z psem mi nie chodzi !!! :)

Gość samotny24..
Jestem prywatnym detektywem a w wolnych chwilach zajmuję się organizowaniem wyścigów ślimaków :classic_cool: