Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 lat i sama

29 lat i sama

Polecane posty

Gość ewop
ja p..e laska ma 29lat i jest sama, a odzywaja sie jakies siusmajtki co maja 25lat... do autorki: na cud nie ma co liczyc, bo widzisz jak dlugo czekasz. wez sprawy w swoje rece. jedno co mi przychodzi do glowy to portal randkowy. jak bedziesz dalej mowic :bo jestem zbyt religijna, zbyt skromna itp. to niestety obawiam sie ale cale zycie bedziesz sama. faceci to wzrokowcy. zwlaszcza tym samotnym po 30 sie w glowach pop...o i im brzydszy tym ma wieksze wymagania hahah... nie czekaj juz na faceta, bo w tym wieku to jak wygrana w lotto, zwlaszcza, ze nie masz okazji do poznawania nowych ludzi. gdybym byla w twojej sytuacji zapisalabym sie do jakiegos portalu. znam kilka par co sie tak poznaly, moze nie od razu bo mowil z jakimi pajacami czasami sie umawialy :/ jak sie nie uda to przynajmniej bedziesz wiedziala, ze probowalas.

Gość kasaandra
no ale o jakie nie chodzi? - aportowanie, podaj lape?

Gość ciemno
ale naprawde tekst " w tym wieku juz trudno o faceta" jest nieprawdziwy :) ludzie nie umierają po 30 roku zycia, co wiecej bawia się , zmieniaja swoje zycie i czesto maja wiecej ekscytacji w zyciu niz 20-latki, zaczynam myslec ze na tym forum udzielaja sie rzeczywicie tylko ludzie bradfzo mlodzi....

Gość alaamala
to i ja sie dopiszę. Chodź mam 21 lat, mysle że nikogo nie spotkam. Nie miałam nigdy chłopaka. A ładna jestem, podchodzą do mnie, ale nie tacy co bym chciała. A sama jestem nieśmiała i raczej malomówna, co pewnie jest przyczyną mojej samotności. I szczerze bboje się że nikogo nie spotkam. Podoba mi się 1. Czasem z nim piszę, ale ja częsciej jako pierwsza. On raczej ma mnie gdzieś. I takie życie...

Gość aston vartin
alaamala - a wiesz dokładnie jakiego byś chciała?

Gość ciemno
kasaandra: chodzi mi o zabawe z psem typu posmaruje se pizdziorkę malsem czekoladowym i pies wyliże ..,. podaj łape jak najbardziej...

Gość ja mam 26 lat
Poznalam kiedys faceta przez internet. Po pierwszej randce cisza, nigdy wiecej sie nie odezwal. Juz na randce stwierdzil, ze mu sie z wygladu nie podobam, nie odpowiadam. Psa niestety nie mam, i niestety nie mam warunkow na posiadanie go.

Gość alaamala
no tego co z nim piszę, ale on chyba raczej o mnie nie mysle poważnie. On raczej taki że z ta by poflirtował i z tą. A ja głupia o nim myśle ;/ A on ma mnie pewnie gdzieś. A tak ogólnie to facet nie musi być ładny. Musi miec "to coś" co mnie zauroczy. Ten co o nim pisze wcale piekny nie jest no ale mnie "coś" do niego ciągnie.

Gość 29 lat i sama
to sie nazywa poped seksualny, w twoim wieku tez odczuwalam :)

Gość ewop
to jak w realu spotkasz faceta i sie nie odezwie na 2 dzien to tez zrezygnujesz z facetow?! normalnie padlam...sadzisz, ze 30 latce latwiej znalezcfaceta niz np.23-26 latce??hahhahahato ty chyba zycia nie znasz. w moim otoczeniu samotnych facetow po 30 moge policzyc na palcach 1 reki, kobiet jest zdecydowanie wiecej... moze w innym kraju, ale nie w polsce

Gość android 4.9.1
ja mam 26 lat - no to dobrze, ze sie juz nie odezwal, skoro takie preferencje gloryfikowal. A podobasz sie sobie?

Gość ciemno
nie wiem jak Cie pocieszyc bo wszystko co bym teraz napisala i tak bedzie denne dla Ciebie (ale mozesz wybrac taka rase psa typowo domową-nie lubia wychodzic na dwor , potrzebuja ciepla i czlowieka, nie potrzebuja przestrzeni do biegania nadmiernego) Moim zdaniem wiek nie jest problemem poniewaz ludzie sie teraz zmieniaja, wydluza sie czas zycia, to co bylo stare 30 lat temu teraz jest w kwiecie wieku. Moze naprawde cos z Toba jest nie tak , jesli tak myslisz popros o profesjonalna pomoc( a tak wogle widze w mojej magicznej kuli, ze wszystko sie z Toba ułoży :)

Gość ja mam 26 lat
Pracuję nad tym, żeby się podobac. Chodze na silownię, na basen. Ale to tez dlatego, zeby zabic wolny czas, zeby nie miec czasu na niepotrzebne rozkminianie samotnych wieczorow.

Gość ja mam 26 lat
Jesli jestes wrozka to swietnie, dziekuje za zerkniecie w kulę :D:D

Gość ciemno
ewop : czyli Ty nalezysz do osob ktore twierdza ze najlepsze wybory naleza do osob miedzy 20 a 30 rokiem zycia...to skad te rozwody i zdrady...hmmm

Gość android 4.9.1
ja mam 26 lat - jak nie jesteś mega wredna i zołzowata, a jesteś miła, uśmiechnięta to na pewno znajdziesz faceta, który dostrzeże Twoje wewnętrzne piękno ;)

Gość ciemno
ewop zwracam honor :) nie doczytalam :)

Gość ja mam 26 lat
Samej trudno ocenic, nie jestem na tyle prozna, zeby sie idealizowac, ale wydaje mi sie ze wredna ani zolzowata nie jestem :)

Gość android 4.9.1
O, mam - może jesteś za skromna? Za bardzo wycofana, zbyt bierna?

Gość ja mam 26 lat
A co oznacza bycie zbyt wycofana i zbyt bierna? Opisz proszę, to stwierdzę czy tak jest

Gość android 4.9.1
No to się wpakowałem, a tak bardzo chciałem dzisiaj dać odpocząć swojej głowie ;) Wycofana = zrezygnowana, nie wierzysz. Bierna = nie uśmiechniesz się zaczepnie pierwsza, nie dasz znaku.

Gość ja mam 26 lat
Myśle, ze nie jestem zrezygnowana. To nie tak, ze nie wierze. Bedzie co ma byc. To, ze nadziei brak na lepsze jutro, nie oznacza, ze skreslilam swoje zycie. Po prostu kazdy rok pokazuje mi ze malo prawdopodobne jest, bym ulozyla swoje zycie tak jak zawsze chcialam.

Gość android 4.9.1
A dlaczego nie ma być tak, jak Ty tego chcesz? :) Czyżbym trafił z powyższymi określeniami? ;)

Gość faceci to zło już nie konieczn
faceci to zło!!!! kup se wibrator

Gość Jeśli piszesz
że jesteś religijna i staroświecka to raczej facetów odstrasza,i nie ukrywajmy faceci pierwsze co to zwracają uwagę na wygląd i ciuchy.Ale to można zawsze zmienić.

Gość ja mam 26 lat
Nie wiem dlaczego nie układa mi się tak jakbym chciała. Czasem się tak dzieje. Tak jak piszę - nie jestem zrezygnowana.

Gość ŁukaszCzegoSzukasz
Pisanie typu nie jest mi przeznaczony maz itp to totalna bzdura drogie panie jak w ogole mozna tak pisac :) poprostu zaprzeczacie same sobie czas skonczyc z wygodnictwem i wziac sie do roboty !

Gość ja mam 26 lat
Co oznacza wziać sie do roboty? nie przegapianie okazji? nie przegapiam, nie odmawiam randek, nie skreslam szybko ludzi.

Gość kasiulkaaaaaaaaa27
ja tez jestem w takiej sytuacji mam 27 lat i jestem sama dlatego ze jest zbyt spokojna i niesmiala mieszkam w malym miasteczku nie mam jak kogos poznac bo nie chodze po imprezach

Gość ŁukaszCzegoSzukasz
autorko tematu mam podobna sytuacje do ciebie i jakos sie nie zalamuje nie robie problemu J:) biore zycie takie jakie jest i juz Jesli nie mialas jeszcze chlopaka to nic straconego nie mysl ze jest tylko jeden typ facetów jak opisuja tu innego kobiety kazdy woli cos innego inny rodzaj kobiety czy tez typ i tyle :) ja nie Cierpie kobiet ktore mialy w wielu partnerów w tym sensie ze taka kobieta juz nie dla mnie na zwiazek nie chodzi o to ze boje sie porównan :) itp tylko ze potrzebuje kogos kto odróznia sie jakos od calej reszty tych zwierzatek ktore patrze zeby tylko sie bzyknac i nie bra c odpowiedzianlosci za nic pozdrawiam