Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek81

mam ochotę na....

Polecane posty

Ale na razie jestem zbyt mało asertywny, żeby organizować święta po swojemu... A co oprócz stroju? Jakaś taka nieśmiała jesteś:)

Gość Słomka__
brahmin - nie wiem ile masz lat, ale - dorośniesz do tego, hehe ;) I będziesz sobie spędzał ten czas tak jak masz na to ochotę. Nie napiszę, bo wredna ze mnie sucz :p Ruszcie jednak wyobraźnie panowie, flaga na maszt! :p

Już jestem w takim wieku, że do niczego nie dorosnę... Maszt postawiony, ale nie wiem, jaką flagą machać... Co to może być? Coś władczego?

Gość Słomka__
Czyli co? Całe życie będziesz sie męczyl z czymś co Cię nie kręci? Chyba pora na zmiany..., co? Pomachaj sobie kochany tak jak lubisz ;) Może być władczo, sucznie, gorącą. A może być delikatnie, subtelnie, waniliowo... Dziś króluje Twoja wyobraźnia ;) Ja mam wolne :D

To nie męka, tylko po prostu nuda;) Moja wyobraźnia nigdy nie ma wolnego - nie chcę albo... albo - wolę mix, czyli pieprz i wanilię:)

Gość Słomka__
Ciekawe połączenie. :) Muskać jak motyl i delektować się jej ciałem jak kremowym waniliowym budyniem... A potem ostro wjechać w miejsce, które można zdobyć tylko zdecydowanym, twardym, pieprznym kutasem... Życzę miłych snów. :) Dobranoc 😘

Nie do końca - rozpostrzeć jak wiatr nieśmiałe płatki zawstydzonego kwiatu i wedrzeć się w jego subtelność tym zarośniętym kutasem:) Słodkich snów

Gość Słomka___
Poezja erotyczna... :) Już to sobie wyobrażam.... mmmmmm.... Waniliowych snów, oprószonych pieprzem :) pa

Nie jestem wieprzem, By sny prószyć pieprzem, Na tą wyjątkową chwilę, Preferuje wanilię... Może to mało poetycki erotyk, ale na więcej mnie nie stać;) Dobranoc

Gość Słomka___
Kwiat wanilii, rozwarty kielich rozkoszy... Spróbuj, skosztuj... Zdobywaj subtelną namiętnością! Spijaj jego soki, które drażniąc Twe podniebienie wprawiają w ekstazę każdy koniuszek Twego ciała. Dobranoc 😘

Z kielicha wysączę krople natchnione, Co rozkoszy diadem wolą niźli nędzy koronę. Przyodzieję szatę z namiętności płomieni, Będę w niej chodził - od zimy, do późnej jesieni. I w kąciku ust dreszcze i spełnienie lekko pokąsam, W zachwycie gorejąc, zamiast się dąsać:)

Gość Słomka___
I scałujesz każde pragnienie z jej ciała co pali i boli głęboko wnikając, ściskając jej piersi by drżała cała rozkosz na wieki w pamięci trzymając... pa :)

nasycę wzrok urokiem twego ciała nakarmię nozdrza upojną jego wonią powab ruchów mnie rozpali i będę pił słodycz płonącymi ustami

Gość Słomka___
Dotknę - rozpalę Cię jednym spojrzeniem słodyczy mojej zapragniesz mocy pragnienie Twoje mi tylko cieniem nigdy nie będzie ognistej nocy... xxxxxxx dobranoc chłopaki - uciekam, bo padam :)

Gość Słomka___
Czuję to ciepło, gorąco.... aaaaa parzy!! Płomienie pocałunków atakują mnie z każdej strony... Jeszcze się opieram... Dzień dobry 😘

Gość Słomka___
no_to - czyj uśmiech daje Ci szczęście? :)

Gość Słomka__
cóż za piękne zignorowanie pytania :p

zazwyczaj swój własny.... chociaż większą radość daje uśmiech niespodziewany :)

Gość Słomka__
a co Cię ostatnio o ten uśmiech przyprawiło? :)

Gość Słomka__
masz chwilę żeby pogadać? wpadnij tam, gdzie ostatnio ;)

Gość Słomka__
czemu?

Gość Słomka__
nie rozmawiałeś ze mną nigdy wcześniej??

Gość Słomka__
ajjj, to Cię z kims pomyliłam :) :) ale i tak jest baaaardzo miło :)