Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalambury pod poduchy

samotne i biedne święta

Polecane posty

Gość alamakoooooootaotataa
jak bedziecie miec TAKIE ZYCIE JAK JA, takie towarzystwo, takie osiagniecia i tak skonczycie to wtedy sie zgloscie, a na razie duzo osiagniec wam zycze. wszedzie. bo renta poszla 2 lata temu i ... miala dojsc. najpozniej za tydzien. to wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡

wadasdsadsd - wkrótce :) Zbankrutować? - nie, ja się nastawiam na jakość, jakość, jakość :) Dobrze wynagrodzony pracownik jest zadowolony ze swojej pracy = pracuje dobrze :) Złe opłacanie pracowników nie opłaca się firmie :)

Gość wadasdsadsd
masz juz firmę czy dopiero startujesz? :p A jaka branza? super byłoby, gdyby to było takie proste...

Gość kalambury pod poduchy
uuuf kilka postów wykasowali tej kafeterianki z rentą... Przebiegliśmy z Marco 10 km :) i like it teraz piekę ciacho będzie miło jutro kolejna samotna wigilia cóż postanowienie na nowy rok: ruszyć między ludzi i znaleźć drugą połówkę

Gość alamakotaotatttttaaaaa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

juz jest wszystko rozwalone tym, ze nie mam renty a ja jej dalej zadam bo czegos takiego co mi zrobiono swiat nie widzial i koniec. nie wiem - jeszcze mozna cos uratowac - ja nie bede popierala TAKIEGO CZEGOS CO MI ZROBIONO - co to wszystko ma byc? mialo byc? ta renta ma sie natychmiast znaleźć - na to nie ma zadnych slow i tyle. to jest renta od mojej rodziny - ja sie nie nie dam , nie ma takiej mozliwosci , prosze mi to NATYCHMIAST oddawac i koniec. :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

:( :( :( :(

Gość przeciez to jest
owca

Gość gość
Jak co roku bieda na święta,ale w tym roku to już gorzej być nie może,jedynie co zrobie to rosołek aby coś gorącego było,o prezentach nawet nie ma mowy aż brak słów co oni z nami robią a jak u was sytuacja?

Gość gość
Sytuacja

Gość gość
Bede siedziec sama juz 13 rok, z daleka od bliskich, ktorzy juz pomarli. Kasy mam jak lodu i mysli samobojcze. Ot .. taka sytuacja.

Gość gość
To tylko dwa dni wolnego, nie wiem o co tyle halasu. Ja mam w grudniu chrzest , 60 mamy, do tego obskoczyc wszyskich z mikolajem... tez bym wolała sama siedziec w domu pod kocykiem.

Gość gość
A kto ci broni nie siedzieć pod kocykiem?nie wiem nóż ci przykładają do gardła żebyś obskakiwała uroczystości? bez sens,to nie te czasy że wypada że trzeba, jak już tak koniecznie chcesz żyć jak ci inni dyktują gdzie masz sie pojawić to idz i nie marudz bo nikt cie do tego nie zmusza a wymówek jest mnóstwo poprostu powiedz że pracujesz,chorujesz czy co tam i już

Gość gość
Smutne i wk****ające że cie nie stać chociaż na ciasto a takie uszka z wołowinką ach,jak sobie pomyśle że te złodzieje zasiądą do stołów z ciastami rybami uszka z prawdziwą wołowinką idą do sklepu z pensją 20 tys miesiecznie i w zwyż to aż niedobrze mi sie robi a ludzie na swieta maja na stole herbate i barszcz z pseudo uszkami a kiszona kapusta tez droga jak cholera oby w gardle im te pelne stoly stanely.(bo nie wszyscy nie jedza miesa w swieta)

Gość gość
A kto ci broni nie siedzieć pod kocykiem?nie wiem nóż ci przykładają do gardła żebyś obskakiwała uroczystości? bez sens,to nie te czasy że wypada że trzeba, jak już tak koniecznie chcesz żyć jak ci inni dyktują gdzie masz sie pojawić to idz i nie marudz bo nikt cie do tego nie zmusza a wymówek jest mnóstwo poprostu powiedz że pracujesz,chorujesz czy co tam i już A wiesz, zyjac w spoleczenstwie, majac spora rodzine ktora sie kocha, czasem trzeba zrobic cos czegos sie nie chce, by innym sprawic radosc. Egoizm sprawia, ze coraz wiecej marud, snobow i hejtu jest dookola. Poza tym tez nie oklamuje najblizszych. Mam spore wydatki jak co roku w grudniu, az sie boje tych swiat, ale nie bede udawac martwej z tej okazji. Raz ja oleje ich, kiedyś oni oleja mnie :) bliscy sa wazni. Ale tak, kocyka mi brakuje, bo rzadko mam okazje pobyc sama.

Gość gość
Taa postaw a zastaw,mentalnosc polaka nie chce ale pojdzie, kupi ech szkoda slow A ja nie mam wiec nie kupuje zreszta czym sie roznia te dni od innych,to tak jakby wymyslili ze w lutym stroimy domy i dajemy prezenty bo tak jest w biblii czy gdzie tam jeszcze,zwykla fanaberia.