Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproch639

znacie dobrą maseczkę do twarzy którą jak się nałoży to wągry same wychodzą?

Polecane posty

Gość hgdhsgdhsg45
myslisz, że glinki nigdy nie uzywałam? jak można w ogóle glinkę porównywać do chemicznego produktu opartego głównie na kwasach? i w ogóle glinka w porównaniu z kwasami, to ma bardzo znikomą moc czyszczącą

Gość U jakiej kosmetyczki
Wiesz, żal mnie bierze jak to czytam...

Gość paproch639
ok, dzięki za filmik, po sylwestrze spróbuję, nie będę ryzykować do tego czasu :D i dokupię jakiś kosmetyk, jeśli sprawdzi się na nosie i brodzie, to spróbuję i na całej twarzy, kiedyś były takie plasterki z nivea ale już sporo lat nie produkują

Gość jak macie wągry to
polecam maseczkę soraya go fresh oczyszczającą z wasami owocowymi. 3 zł za dwie w naturze. A jak chcecie bawić się w kwasy bez kosmetyczek, to pharmaceris z kwasem migdałowym, skóra wam zejdzie i wągry też :D Tylko ciężko to dostać i kosztuje 40+ zł.

Gość jak macie wągry to
nivea visage, jkupiłam z 3 lata temu z 10 opakowań, bo wszyscy się zachwycali. Zostały mi dwa, bo to dziadostwo nie do wykorzystania. Nic nie pomaga jedynie macie klej na nosie :O Włosy wam wyrwie, tyle efektu :O

Gość hgdhsgdhsg45
ja sie zastanawiam jaki masz cel w podawaniu się za kosmetyczkę..

Oj, ręce mi opadły... Zaczynasz dorabiać scenariusze. I pomyśl: gdyby autorka chciała wydawać 250 zeta na specyfiki z drogeryjek typu sephora czy douglas, to raczej nie byloby tematu...

Gość hgdhsgdhsg45
żeby cos kupować w "drogeryjce" to tez trzeba wiedzieć co. wiadomo że na tym forum każdy chce tanio, a najlepiej za darmo, ale mimo to przyda sie kazda skuteczna porada. a co do ciebie, to jak stawasz kwasy na równi z glinką, to taka z ciebie kosmetyczka jak z koziej d.. traba:)

Po pierwsze doczytaj, co polecałam na ZASKÓRNIKI. Po drugie-doczytaj skład Dr Brandta, jak również wyszukaj wiadomości o glinkach. A potem mądrzyj się i epitetuj innych. Nie pozdrawiam, ale życze spokojnych świąt...

Gość jkhjkhj v c
Ja tez mam mega problem z zaskórnikami otwartymi w pasie T (a mam już 28 lat). Kiedyś myślałam, że problem sam minie - do czasu aż zobaczyłam starsza panią (koło 70-tki), która miała cały nos w czarnych kropkach :O Byłam raz w życiu na manualnym oczyszczaniu twarzy. Sam efekt oczyszczenia - super, ale miałam strasznie czerwoną, miejscami opuchnięta twarz, potem oczywiście łuszczenie, a wągry szybko wróciły. Generalnie chciałabym chodzić na takie oczyszczanie co kilka miesięcy, więc szukam sprawdzonej kosmetyczki w warszawie (takiej, która nie zrobi mi krzywdy, bo mam delikatną, cienką i płytko unaczyniona skórę. Innego wyjścia chyba nie mam - moje zaskórniki siedza wyjątkowo głęboko w skórze, są takie, hmmm, długie :O wiem, to obrzydliwe :O

Gość jkhjkhj v c
A znacie może jakiś sposób na rozjaśnienie tych czarnych kropek? Żeby chociaż nie rzucały się w oczy bez podkładu?

Gość hgdhsgdhsg45
znam skład brandta- rózne kwasy i substancje pomocnicze. co to ma wspólnego z glinką i po co mam o niej czytać skoro wypowiadam sie na podstawie własnego doswiadczenia i tego co sprawdziłam w praktyce.

Gość hgdhsgdhsg45
do 19. 58 ja mam własnie tak na nosie, tak jak to opisałaś. to o czym pisałam wczesniej prawie eliminuje problem.

ale się reklamujesz.. daj spokój i nie polecaj badziewia ;) ja już po maseczce żelatynowej i po długich wągrach ani śladu :) !!!

Gość gość
Maseczka którą polecę tooooo JAJCO :D https://wieczniemloda.com/maseczka-na-rozszerzone-pory-12137 do kupienia na tej samej stronie. Nie dostaniecie jej w rossmanie. Jest bardzo fajna, boli przy zrywaniu ale mi wyciąga takie twarde i ubite wągry fuuu wygląda to okropnie ale czego się nie robi dla urody.