Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taurus#

Cała prawda o zdobywaniu kobiet (długie ale warto)

Polecane posty

Gość moja dziewczyna to dziewica
"Jest to bardzo ciężko osiągnąć umysłom ścisłym i analitycznym" ..a gówno prawda .ja mam umysł ścisły i analityczny ,a wyłapuję emocje swojej bez wahania. ..mi się po prostu np nie chce wyłapywać emocji każdej kobiety jaką spotkam bo mnie po prostu niektóre rozemocjonowane panny irytują .

Gość represervatywny
W jaki sposób mam Ci to udowodnić? Chcesz porozmawiać na wybrany przez Ciebie temat, którego głęboka znajomość św wg Ciebie o Twojej wyjątkowej inteligencji?:D

Gość total im
Argumentów zabrakło? Mocny zapewne jesteś tylko w ogolnikach, a jak przyjdzie co do czego, to się poddajesz :-D. Takich ciot jak ty, kobiety nie lubią! I tym razem mówię to w imieniu swoim , Anki, Agnieszki, Kryski itd :-D

Gość represervatywny
Dawaj byle nie była to jakaś tematyka typowo kobieca albo wyjątkowo specjalistyczna. Nawijaj...Pokaż co Cię różni ode mnie:)

Gość represervatywny
Słuchaj. Jeżeli uważasz, że poniżanie kogoś świadczy o inteligencji to przykro mi:(

Gość represervatywny
Jakich ciot. Jak można kogoś nazywać ciotą nie znając go?

Gość represervatywny
Wysuwanie pochopnych wniosków nie jest równoznaczne z posiadaniem wyjątkowej intuicji...Nie wiem czy wiesz?

Gość represervatywny
No...to zamknij pryszatą gębę i wypierdalaj:)

Gość total im
Może pochwal się jakim samochodem jeździsz, i w jaki sposob na niego zarobiłeś. To ty chciałeś od razu udowadniac, że jestem w błędzie. Ja mam ci podpowiadac? Wszyscy po podstawówce to głąby i nic mojego zdania nie zmieni. Taki facet nie jest sexi i tyle :-D

Gość represervatywny
hahaha. A spadaj. Co Ty z Urzędu skarbowego jesteś? Chuj Ci do tego czym jeżdżę. A poza tym nie wiedziałem, że egzamin na prawko to wyznacznik inteligencji.

Gość represervatywny
Boże jakie dno:O Żegnam panią blacharę i miłych konwersacji o cenie paliw

Gość mentaI cut
najbardziej pożądani mężczyźni, tacy którzy mieli największą ilość kochanek i po kilka żon to raczej nie tacy rozkminiacze jak wy. bo niby co, potrafili z każdą kobietą "nawiązać emocjonalny kontakt"? może po prostu nie chodzi w atrakcyjności o taką umiejętność? dlaczego to mężczyzna ma się starać "nawiązać kontakt emocjonalny z kobietą" i w ogóle zważać na jej stan emocjonalny, troszczyć się o nią, a ona co ma w takim razie robić? przecież to kobieta ma być uległa mężczyźnie. to ona ma się dostosowywać do niego, a nie on do niej Taurus jeśli masz rację to również znaczy to, że jesteś pożądany przez kobiety. przyznaj się czy tak jest?

Gość total im
Retrospektywny, no i jak ty chcesz zdobyc jakąkolwiel kobietę? Z takim słownictwem? Może się pobijemy, bo tobie cos nie pasuje?

Gość represervatywny
Nie musze nikogo zdobywać bo akurat mam więc skończ ze swoimi przedwczesnymi wnioskami...Jak już mówiłem nie dysponujesz intuicją, którą możnaby jakoś powiązać z inteligencją...Co najwyże z zapamietanymi fragmentami rynsztokowej prasy. POza tym ja nie chce jakiejkolwiek kobiety. A już na pewno nie takiej, która podziwiałaby mnie za model samochodu i wieszała na ścianie w ramce ksero prawa jazdy. kompromitujesz sie. Odejdź póki jestem dobry:) Masz ostatnia szansę bo później sie zangazuje i zrobie z Ciebie płaczącą 7 latke...Chcesz słonko?

Gość total im
Widzisz retrospektywny, dlaczego faceci po podstawówce to dno :-) . Właśnie to udowodniłeś. A wystarczylo tylko troszkę sprowokować :-)

Gość represervatywny
Nie wiem dlaczego. Stwierdzasz "fakt" i udajesz, że zostało to udowodnione. Jesteś chora umysłowo?

Gość represervatywny
Ja Cię nie obrażam. Po prostu sprawie mówiąc prawdę, że uświadomisz sobie, że jesteś niedorozwinieta emocjonalnie i umysłowo...Objawie CI prawdę...Uważasz, że mówienie prawdy to dno?

Gość represervatywny
Jeszcze coś? Bo mam ciekawsze zajęcia niz dołowanie idiotów:)

Gość represervatywny
Pewnie teraz będzie coś w stylu...Twoje chamskie zachowanie i brak kultury potwierdza moją tezę o waszej denności...No może nie az tak ladnie ale?

Gość znikajaca02122
żebyś się nie posrał pojebańcu... autorze znaczy sie

Gość represervatywny
Aha...I możesz mnie zaczerni...Nie przywiązuję się do nicka zbytnio więc jeżeli ma Cię to jakoś podnieść na duchu to proszę:) Żeby nie było, żem cham ze wsi:P

Gość kapsel od wódki
hahaaa ale frustrat , a co kolejna dała ci kosza Taurus , heh żałosna ciota z ciebie

Gość represervatywny
Wkurwilas mnie słonko. Idę wymiętolę sobie kiełbasę. I żeby cię tu już nie bylo jak wrócę

Gość total im
hahaha

Gość represervatywny
No to sie popisałaś inteligencją:) Rozumiem, że chcesz się czuć mądra i realizujesz ten cel podszywając się pode mnie? ok...Biedne dziecko. Typowe zachowanie dorastających dzieci. Przejmowanie zachowań i postaw dorosłych:) Baw się dobrze i mam nadzieje, że to naśladownictwo czegoś Cie nauczy:classic_cool: Pozdrawiam:)

Gość dsgfhs
ciekawe czy kolega taurus tak zawsze pierdoli jak potłuczony czy tylko w wigilię :D

Gość facet po podstawowce
moze sie dorobic, ale nadal bedzie prostym i nieokrzesanym typowym fizolem, tyle ze z wlasna firma

Gość pierdze na Ciebie
prrrrrrrr:)

Gość OJ TAURUS
Współczuję Ci chłopie. Kobiet nie da się zakwalifikować przez to jak kwalifikują mężczyzn. Dorośniesz (nie mam tutaj na myśli wieku) to zrozumiesz :) BTW: daruj sobie NLP, czy jak to teraz się te nauki dla facecików nazywają. Chcesz zdobyć kobietę musisz sam znać swoją wartość i przede wszystkim nie chcieć jej zdobyć. Kobiety kochają emocje. Zarówno dobre jak i złe (potocznie takimi nazywane). Bądź sobą chłopie i naucz się z tym dobrze czuć, a kobiety same będą o Ciebie walczyły :)

Gość dsgfhs
"Udowodnić Ci, że nie każdy po podstawówce i z nałogami zasługuje na miano głupka?" a trzeba się było uczyć a nie na wagary chodzić to byś niczego nie musiał "udowadniać" :D ależ z niektórych bałwanów wyłażą frustracje.