Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taurus#

Cała prawda o zdobywaniu kobiet (długie ale warto)

Polecane posty

Gość facet po podstawowce
smieszy mnie gloryfikacja facetow po podstawowce. taki zawsze bedzie nieokresanym prostym chlopkiem-roztropkiem

moze byc nawet bogaty, a i tak bedzie grubianskim bucem ze zlotym lancuchem, wasami i wlosami na brylantyne, ktory slucha disco polo

Gość dsgfhs
a mnie śmieszy cały ten temat. facet nawypisywał jakichś prostackich pierdół i chyba sam se do nich konia wali czy co, bo głupie to ze hej i raczej wątpię żeby kogokolwiek zainteresowało.

Gość wszyscy już wiemy
kurwa kto to przeczyta :O

Gość dsgfhs
ja przeczytałem ale nie polecam bo strasznie głupie.

Gość wszyscy już wiemy
masochista :P co to jest w stanie przeczytać, po 2 linijkach już wiadomo ,że autor to frustrat który nie ma szans u paskudnej babci klozetowej

Gość represervatywny
Dfsdc coś tam Ja nie mam powodów do frustracji na punkcie mojego wykształcenia ponieważ wiem więcej od większości ludzi jestem od nich o niebo inteligentniejszy i w dodatku przystojny. Szkoły są dla idiotów:)

Gość dsgfhs
wiemy wiemy. tylko strasznie się podnieciłeś jak ci ktoś wypomniał żeś tuman bez szkoły :D

Gość represervatywny
Chyba, że chcesz być kolejną, która się chce o tym przekonać na własnej skórze. Naprawdę chcesz się poniżyć do podszywania i desperackich prób ratowania swojego ego za pomocą frazesów typu "nie chciało się nosic tornistra"?

Gość facet z forum
Stary siła tkwi w umiejętności dzielenia z kobietą emocji... Ta, emocjii i pod ta szufladka jest ''bycie kochankiem'' :P cos twoje pojecie emocjonalnosci sie troche nie zgadza..

Gość represervatywny
mojom edukacje żem skończył na tszeciej klasie potstafufki

Gość dsgfhs
to desperacko ci powiem: nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki :D

Gość represervatywny
Jacy My? Nie podnieciłem sie tylko udowodniłem to o co mnie proszono. Ty też nie stanowisz z tego co widzę większego wyzwania dla mnie. Czy Wy jesteście jak pierdolone lemingi...Nie umiecie się uczyc na błędach?

Gość represervatywny
Dsdf...Widzę, że niezwykła frajdę sprawia Ci wyszukiwanie jakichkolwiek nawet pozornych powodów do postawienia się nad kimś. Wiesz o czym to świadczy? Skoro jesteś taki/a wspaniały/a to dlaczego tracisz czas na gadanie z takim prostakiem jak ja? Liczysz na łatwe zwycięstwo? Gdzie indziej by Cię zgnoili?:) No to pomyłka. Tu też zostaniesz zgnojony/a:classic_cool:

Gość represervatywny
Jestem po podstawufce. Tylko! I rzaden magister do pient mi nie dorasta, a 2x2to 5 bóraki popierdolone!

represervatywny i pewnie tyrasz jako zwykly fizol, ktory niszczy swoje zdrowie i mlody wyglad

Gość dsgfhs
jakie tam wyzwanie ja mogę dla ciebie stanowić, przecież taka podstawówka to nie żarty :D

Gość represervatywny
Jasne...Przecież co innego mógłbym robic po podstawówce? Ale kołki...dobra. Brykajcie tui sobie klejnoty intelektu bo ja mam dosyc waszej ignorancji. Jesteście niedorozwinięci:) papa

Gość represervatywny
Słuchaj. Jeżeli uważasz, że jedynie szkoła daje człowiekowi wiedzę i doświadczenie życiowe to jesteś po prostu ograniczony. Twoje żarty są na poziomie właśnie podstawówki i widzę, że strasznie CIę śmieszą. Baw się dobrze i powodzenia w życiu. Chociaż widze , że nie ma na to szans...Chciałem porozmawiać a nie służyć za wściekłego psa do szczucia. No ale jakie wykształcenie takie rozrywki. Zegnam elito :D:D

Gość dsgfhs
no pewnie że nie tylko szkoła. np żeby się dowiedzieć ile łopat cementu trzeba wsypać na jedno wiadro piasku to nie trzeba żadnej szkoły :D

Gość represervatywny
np:) A Ty co sobą reprezentujesz skoro już rozmawiamy o wykształceniu?

Gość represervatywny
Notabene to raczej chyba chodziło Ci o to ile łopat piasku na ew. worek cementu.:)

Gość dsgfhs
też skończyłem podstawówkę.

Gość represervatywny
Chemii chyba raczej nie miałeś w programie nauczania stary:)

Gość dsgfhs
"Notabene to raczej chyba chodziło Ci o to ile łopat piasku na ew. worek cementu." 123 no i proszę. i komu te wszystkie szkoły potrzebne? :D

Gość represervatywny
Też? I nie wiesz, że piasku nie sypie się wiadrami a cementu łopatami...To kurwa czym się zajmujesz? Grzebiesz w śmieciach?

Gość represervatywny
Nie wiem dlaczego podstawową wiedzę z zakresu budowy czegokolwiek uważasz za uwłaczajacą? Jesteś jakimś poyebem?

Gość represervatywny
Po raz kolejny idę wytargać, wytarmosić swoją cienką i krotką kiełbasę. Muszę ją trenować. Ma aż 5 cm długości i moja kobieta jęczy w niebogłosy gdy wchodzę w nią. Nie intelekt, nie wygląd powierzchowny, a to co facet kryje w majtach, daje mu powodzenie u kobiet. Spuszczę się dzisiaj na rododendrona, bo moja stara kolędy z sąsiadką poszła śpiewać.

Gość represervatywny
Masz rente inwalidzka i rżniesz cwaniaka?

Gość dsgfhs
a jakże, do czego innego się mogę nadawać skoro nie wiem że piasku się nie sypie wiadrami a cementu łopatami? przecież taki ktoś to w ogóle nie ma racji bytu w społeczeństwie :D