Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taurus#

Cała prawda o zdobywaniu kobiet (długie ale warto)

Polecane posty

Gość dsgfhs
to ja poyebany samotny revolver

Gość nozyczkiiiii
to na chu.j jesteś pomarańczką??:D

mialam takiego samca. przystojny, normalna budowa, wysoki, ladna twarz, glebokie seksowne oczy i duzy... kon jak to nazywacie ;) jakby byl brzydki to bym sie z nim nie kochala. no sorry taka prawda ja tez opieram wszystko na seksie. taka juz jestem. ja musze komus podpasowac, a on mnie. odwieczne prawo natury. nic nie nagnie tej reguly. zadna sztuka uwodzenia, zaden napalony facet. po prostu musi mnie pociagac. sama musze miec z nim ochote na seks. 🌻

No właśnie... z tym seksem to masz rację. Uważam, że przy uwodzeniu kobiet facet powinien zawsze kierować się lbem, wówczas zwiększy szanse nie sfrajerzenia się. Jedna mu nie da, druga mu nie da, to trzeciej może wpadnie w oko i zaciągnie go do łoża. I wtedy jeśli się sprawdzi jako namiętny kochanek to może starać się z nią zrobic coś więcej. A nie jak pospolity frustrat, gdy laska go odpycha i nie za bardzo lgnie do niego, on dalej za nią biega jak skończony idiota.Nie ogarniam tematów dlaczego kolesie lataja za dziewczyną gdy ta: nie odbiera od nich telefonów i smsów, unika spotkań, unika zbliżeń, nic z siebie nie daje a tylko bierze. Dziewczynie warto poświęcać czas tylko, jeżeli jej postawa jest nastawiona spędzanie czasu z Tobą i wnoszeniu coś w to, aby wasza relacja była jak najlepsza.W przeciwnym razie traci się czas i szanse na poznanie na prawde fantastycznej babki

Gość reality_check
Taurus, masz stuprocentową rację we wszystkim, co napisałeś. Warto by Twoje słowa uzupełnić o stwierdzenie, że owo szufladkowanie odbywa się prawie wyłącznie na podstawie wrodzonych cech atrakcyjności. Dla tych, którym ich brakuje, stworzono pozostałe szufladki. Szczególnie tą "przyjaciel". Kompensujący braki w wyglądzie facet usiłuje nadrobić to dobrocią i chęcią do pomocy, czym wręcz przyspawuje się do ścianek tego kontenerka. Przesyłam teżwyrazy współczucia z powodu rozpadu ciekawego wątku. Było to jednak do przewidzenia, z racji tak natury tego serwisu jak i polskiej antykultury dyskutowania. Gdzie indziej pisujesz? Chętnie bym poczytał. Ewentualnie zostaw jakiś namiar.