Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taurus#

Cała prawda o zdobywaniu kobiet (długie ale warto)

Polecane posty

Gość zwracają zwracają uwagę
bez komentarza , żałosne :P

Gość represervatywny
Sie masz zboczeńcu?:) Jak tam? Ciągle kolekcjonujesz swoje odchody i robisz potajemnie zdjęcia z perespektywy spływu klozetu żeby się później przy nich onanizować?

Gość ekhem
Już nie? Poszedłeś krok dalej i ruchasz swoje gówno? Dorastasz:)

Gość unamed
Pogubiłeś się? Nie wiesz gdZie sie zesrać? Jak kogoś nie osrasz to nie możesz sobie konia strzepac nawet?

Gość represervatywny
Sory, chciałem powiedzieć, ze mam rentę inwalidzką i rżnę cwaniaka. Myślicie, że rododendron żony, nie oklapnie jak zleję go ciepłą spermą? Magistry, wy takie mądre, jak myślicie?

Gość Yourek
Jesteście żałośni. Pozamiatałbym wami podłogę ale szkoda na was czasu. Obiniżam loty przy was. nara pajace

Gość Yourek
narobiłeś smrodu i nikt już tu nie przyjdzie baranie. Najwyżej popiszesz sam ze soba.;) Pozdrawiam wszystkich kaprofili

Gość qveetchow
kwicze z tego wszystkiego🖐️ oprocz miętolenia kielbasy of kors

Gość jo asia
Spuść się na choinkę, skoro obawiasz się o rododendrona :-)

Zniknałem na chwilę, żeby spożyć wigilijną strawę a tu widzę, że na topiku zrobiła się Sodoma i Gomora a słowa wręcz nawet nie przystąją w taki wieczór. Udowadniacie przez to, że nie ma w was dystansu, umiejętności prowadzenia dyskusji na kulturalnym poziomie oraz kultury. Nie będę odpowiadał na te wyzwiska pod moim adresem oraz zaczepki...po prostu brakuje wam argumentów, żeby mnie do tego sprowokować.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie czytałem całego tego chłamu przez ostatnie 3 zakładki a z tego co zauważyłem ostatni wpis na poziomie był od Mental cut cyt" najbardziej pożądani mężczyźni, tacy którzy mieli największą ilość kochanek i po kilka żon to raczej nie tacy rozkminiacze jak wy." Niby tak ale to działa na pewne siebie i swojej atrakcyjności dziewczyny a większość kobiet (pomimo, że są ładne a przynajmniej podobają się mnie) są zakompleksione i niedowartościowane. Raczej nie próbowałbym zdobywać kobiety pokazując jej, że jestem lokalnym ogierem - buchajem rozpłodowym. Ale zawsze działa na zdobywana kobietę spojrzenia innych zazdrosnych kobiet. Tu nasuwa się odpowiedź na Twoje kolejne pytanie "Taurus jeśli masz rację to również znaczy to, że jesteś pożądany przez kobiety. przyznaj się czy tak jest?" Przyznaje się - a nad skromnością dalej pracuje... niestety z marnym skutkiem :-D

Gość miętolec kiełbasiany
a jak wpadles na to ze miętolenie kielbasy nie dziala zbyt dobrze na faceta?

"a jak wpadles na to ze miętolenie kielbasy nie dziala zbyt dobrze na faceta?" Powiedzmy, że pewnego dnia doszedłem do wniosku, że źle lokuję swoje zasoby :-D

Gość miętolec kiełbasiany
no tak ale czym sie rozni ze ten zasób poleci na podloge czy tam gdzie powinien (niby)poleciec? przeciez i tak poleci czyli tak czy siak pozbywasz sie... zasobu tylko kwestia gdzie spadnie:-o

Gość fghdh
o, wrócił pan mitoman :D

Jako ekonomista Ci zatem wytłumaczę...lokowanie aktywów w najlepsze inwestycje zawsze sprawiało mi największa przyjemność. Niestety trzeba pamiętać, aby nie przeinwestować i nie "zalać" rynku, bo wtedy krok od be(k)ssy i aktywa zmieniają sie w pasywa :-p

Gość dsgfhs
"Nie czytałem całego tego chłamu przez ostatnie 3 zakładki" 123 to ja ci streszczę. generalnie pisali tam że takiego cymbała jak autor to ze świecą szukać. :D

Gość dsgfhs
"aktywa zmieniają sie w pasywa" swoje cymbalstwo potwierdzasz każdym kolenym postem który w założeniach ma sprawiać wrażenie błyskotliwego ale straszne w nich brednie (jak te które zacytowałem, panie "ekonomista" z bożej łaski).

Domyślałem się ...dzieki za za subtelne sprostowanie. Tak przeszedłem przez podstawówke :-D

Gość dsgfhs
"Tak przeszedłem przez podstawówke" 123 znaczy "ekonomista po podstawówce", brawo. cóż cię wobec tego natchnęło żeby raczyć innych swoimi "mądrościami" na takimi poziomie jak tu wszyscy widzimy?

Gość dsgfhs
jak to moja? przecież to ty założyłeś ten temat wypisując kompletne dyrdymały. co ja z tym mam wspólnego? widzisz, nawet jak chcesz się komuś "dowcipnie" (w swoim chyba mniemaniu) odciąć to nie ma to zbyt wiele sensu. weź no ty trochę najpierw pomyśl a dopiero później pisz.

Gość nie czytalam calosci
ale jakis geniusz o nicku 'mental cut' z pierwszej strony mnie rozpierdala :D moze dla ciebie robienie loda jest lepsze od dobrego seksu oralnego, w ktorym kobieta jest biorca, wspolczuje ci serdecznie, ale dla mnie jest dokladnie odwrotnie, jaka ty masz, dziecko , przyjemnosc z robienia loda, punkt g masz na jezyku, czy co? :D lachociagu :D

"jak to moja? przecież to ty założyłeś ten temat wypisując kompletne dyrdymały. co ja z tym mam wspólnego?" xxx a bardzo wiele masz z tym wspólnego. Staram się w jakiś sposób pomagać prawiczkom ciepłym słowem, bo za dużo tu biadolenia i wyrzucania frustracji.

"ale jakis geniusz o nicku 'mental cut' z pierwszej strony mnie rozpie**ala moze dla ciebie robienie loda jest lepsze od dobrego seksu oralnego, w ktorym kobieta jest biorca, wspolczuje ci serdecznie, ale dla mnie jest dokladnie odwrotnie, jaka ty masz, dziecko , przyjemnosc z robienia loda, punkt g masz na jezyku, czy co? lachociagu "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Postokroć wolałbym mental cut niż Ciebie. Jest jeszcze coś takiego jak sprawianie przyjemności drugiej osobie. Ale do tego musisz dojrzeć i wysmarować kilkadziesiąt postów "dlaczego mnie rzucił"

Gość dsgfhs
no pewnie że bzdury. jak można w ogóle powaznie traktować gościa który pisze coś takiego: "Dlatego też podzielę się pewnymi informacjami o kobietach, popartymi doświadczeniami milionów mężczyzn na świecie" przecież nawet ci, którzy robią rzeczywiste doświadczenia i badania zachowań społecznych robią je co najwyżej na kilku tysiącach badanych. a ten cymbał tu pisze że będzie się z nami "dzielił doświadczeniami kilu milionów mężczyzn". to chyba wtedy jak sam doświadczy "rozmilionowienia" jaźni. te jego "mądrości" są tyle warte co bzdury o aktywach które się "zmieniają" pasywa. to oczywiście świadczy o kompletnej nieznajomości tych pojęć. 123 "Staram się w jakiś sposób pomagać prawiczkom ciepłym słowem" 123 bardzo ci dziękuję ale czy to muszą być takie bzdury? nie dajesz rady napisać czegoś mniej głupiego?

Oststni Twój tekst daje mi jednoznaczną odpowiedź, że jesteś ciężkim przypadkiem prawiczka. Ale po co w Tobie tyle złości, hy?

Gość offerma
mam 37 lat i jestem prawiczkiem.

Offerma - wiemy to. Obserwujemy Twoją blyskotliwą karierę na tym temacie. Zaraz powinieneś zacząć jechać po mnie razem z prawikiem powyżej :-p Znikam na jakiś czas a wam prawiki życzę poddanie się mocnej reformie bo coś niewydolni jesteście :-p