Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfgd

Czy facet, który nie wie nagle czy kocha...

Polecane posty

Gość ffgfgd
ja sie staram tzn teraz go olewam nie pisze do niego bo nie chce naciskac, wiem, ze on teraz mysli nad tym wszystkim i do mnie czasem zagada, jedyne co mi sie udalo od niego wyciagnac to to, ze chyba chce pracoac nad zwiazkiem ale nie wie co znaczy słowo kocham...jednym słowem odpierdoliło mu. Czeka nas rozmowa po sylwestrze ;/

Gość ffgfgd
a kryzys u nas zaczał się tym, ze sie strasznie wkurzałam na jego imprezy (raz w tyg) robilam mu awantury i sceny zazdrosci, potem zaczal sie ode mnie odsuwac to mu robilam sceny, że mnie olewa, potem było raz lepiej raz gorzej, a na ost spotkaniu stwierdził, ze nie wie dlaczego tak rzadko mówi mi ,ze mnie kocha i musi to przemyślec. Jeszcze dodam, ze ten okres nie był dla niego lekki, ma duzo na głowie i odczuwa wielką presję w zwiazku z tym.

Gość malamalutka
przeczytaj sobie sama to co napisalas....koles nie nadaje sie jeszcze do zwiazku powaznego, on sie chce bawic.....nie zmienisz Go, ja tez tak mialam...staralam sie, chcialam uratowac zwiazek, dawalam kolejne szanse....ale on tego nie docenial...a ja bylam naiwna i wierzylam w jego "poprawe"

Gość u mnie po tym jak wyjechalam
daleko i nie widzielismy sie pare miesiecy to doszlo do niego,ze kocha. bylismy wtedy razem jakos ponad rok,po 3mies zamieszkalismy razem,itd. wrocilismy do siebie i widze ze sie stara,nawet nie wiem,czy z jego strony to uczucie nie jest duzo silniejsze niz moje.