Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śieszne nenenenen

Śmieszą mnie ludzie, ktorzy narzekają na rząd, polityków. Jestescie beznadziejni

Polecane posty

Gość dmdmdmd
offerma nie mniej jednak program RP najbardziej mi się podoba i jest najlepszy ze wszytkich partii i te puntky co podałem przeważają a interesy koscioła mnie nie martwia dopóki nie zabijają wienrych, a co do biedronia i grodzkiej to uważam że na całą polityke to powinni tacy ludzie jak geje powinni mieć swoich reprezentantów.

Gość offerma
"no widzisz skoro ludzie gardzą praca to efektem jest min, bezrobocie" 123 no właśnie. wiadomo że ludzie "gardzą pracą" i dlatego jest bezrobocie a nie dlatego że "grupa trzymająca władzę" rządzi tym krajem tak a nie inaczej.

raz że gówno dwa nikt nie wierze pod uwagę potem pracy na zlecenie, po trzecie taka umowa nie liczy się do stażu pracy a po czwarte mogą być problemy żeby odzyskać wypłatę. Kiedyś coś podobnego przerobiłem z umową zleceniem ...

Gość dmdmdmd
Darker skoro gardzą pracą to niech żrą gówno i zyją na smieciach 8 godzin to chyba normalnie się tak pracuje, a do nadgodzin nikt cie nie zmusza chyba że się jest jednostką totlanie nieasertywna i nie dba a sój interes...

Gość dmdmdmd
offerma dobrze jeśli ktoś gardzi pracą bo mu za mało atrackji w niej i za mało płaca (1500 kiedyś za kaczora 700 złotych) to niech żre gówno i śpi na śmieciach, życze ze szczerego serca

Gość offerma
"nie mniej jednak program RP najbardziej mi się podoba i jest najlepszy ze wszytkich partii i te puntky co podałem przeważają" 123 a program PO ci się nie podoba? taki ładny jest przecież. że podatki będą obniżane, ze "obywatelskie społeczeństwo będzie". naprawdę trzeba być ciężkim frajerem żeby uwierzyć takiej łachudrze jak palikot. przypominam że ten pan opowiadał parę lat temu robił za "pokolenie JPII" a teraz odstawia "przedstawiciela belzebuba na polskę". jeszcze niedawno z panem ikonowiczem planował budowanie "mieszkań socjalnych" a teraz znowu udaje "dobroczyńce przedsiębiorców". jednym słowem: każdemu zrobi dobrze. jakim trzeba być osłem żeby w to wierzyć? takim jak pan dmdmdmd, nie innym. i właśnie dlatego w tej polsce jest tak jak jest.

"skoro gardzą pracą to niech żrą gówno i zyją na smieciach" ­ Ze swoimi 1400 łapiesz się do tego grona.

Gość dmdmdmd
ok 8 za godzine na reke + premia po próbnym

Gość dmdmdmd
Darker skoro tak uważasz to gardze równiez tobą

Gość dmdmdmd
przynajmniej lepiej niż za kaczora 700 na reke a wiem że ludzie mieli po 600 w znanycyh sieciach

dmdmdmd to mało płacą za taką ciężką pracę fizyczną... jaka jeszcze umowa? o dzieło/zlecenie ?

Gość offerma
"dobrze jeśli ktoś gardzi pracą bo mu za mało atrackji w niej i za mało płaca" 123 tak jak mówisz i powtarzasz. to bezrobocie to tylko z tego że złośliwe bestie nie chcą pracować żeby donaldowi na złość zrobić, jakże by inaczej. to jest zresztą oczywiste, przecież na "zielonej wyspie" inaczej być nie może. to tylko "za kaczora" było tak strasznie a obecnie to same rozkosze :D a że niby naród załużony na setki miliardów to tylko złe pisowskie języki, że bezrobocie rosnie to też, prawda. ech ty kurwa idioto.

Gość hdhdsa
Skoro ludzie mają sami sobie radzić, to po co nam rząd? Po co NASZE podatki? Żeby politycy pławili się w luksusach, promowali pychę i próżność, nienawiść do drugiego człowieka, nieuczciwość, afery i brudne pieniądze? Żeby korzystali tylko z podatków ludzi biednych, a bogaczom ich oszczędzili, po to by tym sposobem Polska za granicą prezentowała fałszywy wizerunek bogatego kraju?

Gość dmdmdmd
nie o dzieło tylko normalny etat cięzko fizycznie - nie spotkałem jeszcze zadnej kobiety ani mezczyzny dla ktorego to byloby ciezkie

Gość offerma
"przynajmniej lepiej niż za kaczora 700 na reke a wiem że ludzie mieli po 600 w znanycyh sieciach" 123 no właśnie. to te wstrętne pisuary tak robią że za kaczora to za 600 pracowały a teraz za 1500 nie chcą. pisowskie kanalie jedne. wszystko zrobią byle tylko donaldowi zaszkodzić :D

Gość nbvnvbnv
"przynajmniej lepiej niż za kaczora 700 na reke a wiem że ludzie mieli po 600 w znanycyh sieciach" taa i wszystko od tamtego czasu whuj podrozalo i wychodzi na to samo

Gość dmdmdmd
offerma nasz naród zawsze był zaslużony ak juz mówiłem modle się żeby RP poszedł wyżej w sondażach bo tylko on może coś poprawić w naszym kraju

Gość dmdmdmd
nbvnvbnv owszem zdrożało ale nie 2 razy więcej tylko artykuły spozywcze po 20 - 40 groszy....

Gość offerma
"ak juz mówiłem modle się żeby RP poszedł wyżej w sondażach bo tylko on może coś poprawić w naszym kraju" 123 pojebało cię? myślisz że bóg wysłucha modłów o zwycięstwo tego co to zwalcza kościół gdzie tylko może? no zupełny debil :D równie dobrze możesz się "modlić" żeby nas wszystkich szlag trafił bo do tego prowadzą rządy tej palikociarni. przecież palikotem kieruje dokłatnie ta sama grupa co tuskiem, oni mają tylko zebrać głosy skrajnych lewaków co to nienawidzą kościoła a kochają pedałów i do tego ta śmieszna partyjka w ogóle powstała.

Gość nbvnvbnv
tiaa jasne 20-40gr moze od sztuki za jedno jajko:D pamietam mniej wiecej ceny z 2005 nie tylko spozywke ale i biletow paliwa wszystkiego

Gość offerma
ale może wyjaśnij mi jak to jest ze "za kaczora" płacili 600 i bezrobocie spadało a teraz płacą 1500 i rośnie? bo tego nie rozumiem w ogóle.

Gość offerma
"nasz naród zawsze był zaslużony" 123 no ale właśnie za kaczora te długi zaczęły się zmniejszać. to twoja ukochana PO doprowadziła do tego że deficyt z 6 mld w roku 2007 wzrósł do obecnych prawie 60.

Gość dmdmdmd
offerma nie uwazam się za katolika i nie wyznaje katolickiego boga wiec jak już pisałem dopoki nie zabijają katolików i księzy to nie mam nic przeciwko im działaniom, a geje tez moga miec 2 osoby reprezentujace w całej partii, co do reszty to maja bardzo dobre pomysły likwidacje senatu, zmniejsenie zusu, uławienie zakładania firm

offerma bo teraz masowo zwalniają brak zamówień. Za Tuska zlikwidowano stocznie w Szczecinie i Gdyni. One zatrudniały tysiące ludzi. Upadło FSO znowu kupa ludzi bez pracy i tak w kółko można gdzie i ile zwolniono.

Gość dmdmdmd
kapselko wina tuska powinien utrzymywac nierentowane firmy :)

Gość offerma
a to platforma nie chce zmniejszać zusu i "ułatwiać zakładania firm"? jak to, przecież zawsze chciała?

nie chodzi o ich utrzymanie tylko poprowadzenie ich do rentowności. Likwidacja to ostateczność w przypadku tak dużych firm. Upadek stoczni pogrążył Szczecin.