Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śieszne nenenenen

Śmieszą mnie ludzie, ktorzy narzekają na rząd, polityków. Jestescie beznadziejni

Polecane posty

Gość offerma
"tak tylko że spokojnie mozna kupić użwyany teleizor zwykły w idealnym stanie za 200 złotych" 123 ha, nawet z niemec można sobie przywieźć z "wystawki". weź mnie człowieku nie osłabiaj. jeżeli ty uważasz że z miłości do PO i donalda mamy zamiast wzrostu gospodarczego i rozwoju godzić się na bycie rupieciarnią europy to ja nie mam już do ciebie słów. od czego jest rząd? od tego żeby "sam się wyżywił" i fundował nam kolejne podatki, kolejne afery, kolejne nadużycia a ty na to powiesz:"no co takiego, przecież mogło być gorzej". ale ja kurwa nie chcę gorzej. chcę lepiej. a ty jesteś gotów godzić się na "gorzej" dlatego tylko że "nienawidzisz kaczora"? czy ty jesteś normalny (to jest raczej pytanie retoryczne)?

Gość dmdmdmd
jak już pisałem samochodu nie miałem za koaczora za tuska tez nie mam, beznyzna tyle zdrożała ale inne towary aż tyle nie zdrożały a zarobki urosły i stać mnie na więcej za to samo co robię....

oszczędności się kurczą bo rada polityki pieniężnej tnie stopy procentowe. Efekt jest że banki tną stopy od lokat. dlatego ludzie wycofują kasę z banków. Nie zarobią a nawet jak mają jakieś zyski to zje je inflacja.

Gość offerma
"i kaczyńkiego nie pompieram i nie będe" 123 nie chodzi o to kogo ty "nie bedziesz popierał", chodzi o to kogo popierasz. a popierasz tych malwersantów którzy nas od 20 lat doją i to właśnie dlatego jest tak jak jest. musisz być wyjątkowym idiotą albo mieć wyjątkowy tupet żeby broniąc tych złodziei namawiać ludzi żeby sobie stare telewizory kupowali.

dmdmdmd to coś bajki opowiadasz chyba żę mieszkasz z rodzicami i oni płacą za mieszkanie inaczej by Cię na więcej nie było stać...

jesteśmy złomowiskiem Europy stare samochody, stary sprzęt RTV AGD , stare ciuchy z ciucholandów takie to nasze bogactwo...

Gość dmdmdmd
offerma haha i tak strasznie cie te stare telewiozry ugryzly?? skoro działają i obraz różni se tylko wielkością to są ciągle dobre. chodzi o to, że ludzie by chcieli niewiadomo czego a jak pracują w markecie tak jak ja to nigdy kokosów nie będą mieli... skoro mam możliwość wyboru a czy tak czy tak jestem okradany (podatki) to wolę sobie wybrac osobę którą preferuję.

Gość dmdmdmd
kapselko za dużó się telewizji naolgądałeś że wyszkto musi być nowe pachnace i kolorowe. zwykli ludzie zawsze będą kupowąc używane rzeczy czy to za tuska czy kaczora. ( szczerze za kaczora kupowałem więcej z second hand ze wzgledu na mniejsze zarobki).

Gość zgadzam sie z pierwszym postem
autora. I nie ma co ogladac sie na ustawienia przez rodzicow . Własnie w kapitalizmie rodzily sie fortuny - od pucybuta do ilionera. Wytlumaczenie ze swoich niepowiadzen maja tylko ludzi chorzy i starzy. Reszta moze dzialac - jesli nie - ich strata. Tylko lamagi zwalaja swoje nieudacznictwo na żydow, masonow, cyklistow, komuchów, rząd i cholera wie kogo jeszcze.

dmdmdmd głupoty piszesz nie tylko wielkością się różnią inna rozdzielczość więcej szczegółów widać na obrazie lepszy dźwięk dostęp do bardziej rozbudowanej telegazety. Stary tv kineskopowy z czasem wypala mu się luminofor i obraz się pogarsza z czasem.

Gość zgadzam sie z pierwszym postem
poza tym co da jeczenie na rzad? bylo samemu kandydowac, zebrac ciotki i wujó, stworzyc partię - wolna wola. Z narzekania jeszcze nikomu nie przybyło.

Gość dmdmdmd
ja mam 15 letni telewizor i obraz jest niebo lepszy niż na telewizorach samsunach 32 cale u moich znajomych u których widac pixele a w dzień obraz jest bardzo słaby.

Gość offerma
"inne towary aż tyle nie zdrożały a zarobki urosły i stać mnie na więcej za to samo co robię...." 123 jako fanatyczny wyznawca tuska nie jesteś zupełnie wiarygodny w tym co opowiadasz więc ile razy byś nie powtarzał jak to cię tusk ozłocił to niczego to nie zmieni. bo fakty są inne. za tuska wzrosło bezrobocie, inflacja, dług publiczny i deficyt budżetowy i naprawdę twoje opowiadania jak to ci teraz rozkosznie a za kaczora strasznie było tego nie zrekompensują. 123 "skoro mam możliwość wyboru a czy tak czy tak jestem okradany (podatki) " to jest po prostu nieprawda. "za kaczora" deficyt budżetowy wynosił 6 mld a obecnie wynosi ponad 50. niestety twój fanatyzm jest tak ogromny że łżesz tutaj byle tylko móc dalej "kochać tuska". co jeszcze jesteś w stanie dla swojego bóstwa poświęcić? właśnie przez takich osłów jak ty nie możemy się wygrzebać z tego postkomunistycznego bagna. 123 to jest kwintesencja twoich "poglądów": "chodzi o to, że ludzie by chcieli niewiadomo czego" dla ciebie fakt że ludzie chcieli by lepiej żyć to jest "niewiadomo co". jak z tobą dyskutować skoro tak jesteś zaślepiony? to samo mówić ci którzy na białorusi bronią reżymu łukaszenki a w korei kim ir sena. też "nie rozumieją" albo udają że nie rozumieją czego chcą ci co im się nie podoba.

Gość dmdmdmd
kapsełko może jak masz jakiś powojenny 40 letni to gówniany obraz, 6-10 letni telewizor za 200 złotych tradycyjny ma obraz o wiele lepszy niż nowe telewizor płaski za 1,500 ( te droższe lcd za kilka tys. mają lepszy...)

Gość offerma
możecie mi skoczyć na prącie lemingi zasrane.

Gość dmdmdmd
offferma napisałem ze zarobki wzrosły a ceny towarow nie wzrosły aż tak zancznie i nie jesteś w stanie temu zaprzeczyć piszać tyle linijek tekstu nie na temat

dmdmdmd coś bajeczki opowiadasz. Na pewniaka LCD będzie mieć lepszy obraz szczególnie gdy będzie miał sygnał cyfrowy. W swoim życiu przerzuciłem 2 kineskopowe tv i 2 LCD tv powiadam bajki mówisz.

Gość dmdmdmd
kapesłko ekran lcd ma z zasady gorszy obraz niż crt i TO TY SIĘ NIE ZNASZ przykro mi siedze w temacie, chyba że mówimy o sprzęcie powyżej 2,500

Gość offerma
"Z narzekania jeszcze nikomu nie przybyło." 123 następny idiota. skąd wy jesteście tacy głupi? nie rozumiecie że "narzekanie" to właśnie nasze podstawowe prawo a nawet obowiązek? że bez "narzekania" jesteśmy tylko głupim motłochem z którym władza zrobi co zechce? że to jest nasz podstawowy "patriotyczny obowiązek" patrzeć władzy na ręce i "narzekać" gdy są ku temu powody aby zmieniać władzę która postępuje niezgodnie z naszym interesem? inaczej demokracja nie ma żadnego sensu i w ogóle można sobie nie zawracać głowy żadnymi wyborami. a jeżeli ktoś jest takim osłem jak dmdmdmd i uważa że władza może sobie robić co chce a obywatele niech nie narzekają tylko zamiast nowych kupuja stare telewizory to właśnie powszechne nadużycia władzy są skutkiem takiego myślenia. bo dlaczego nasi przedstawiciele mają nie kraść skoro wyborcy ich z tego nie rozliczą? uważacie że "sami z siebie" przestaną? no to uważajcie tak dalej.

tylko że taki 6 czy 10 letni to tylko kineskopowy TV dostaniesz często 29 cali wielki i ciężki waga coś koło 50kg i bez tunera dvb-t. Nowy tuner to koszt 100zł za śmieciową mantę. Takie dekodery typu manta to raczej za długo Ci sprawnie nie pochodzi.

Gość dmdmdmd
kapselko tłumoku na crt nie masz pixeli i masz o wiele wiele wiele wiele wiele lepszy kontarst i czerń niż w jakim kolwiek telewizorze lcd cjedynie teleziory po 2 i wiecej kafli potrafią podgonić ta różnice. tyle reklamy w telewizji zrobiły ci papke z mózgu i tyle

dmdmdmd może i miał lepszy obraz tv kineskopowy ale gdy był kupowany po iluś tam latach obraz się sporo pogorszył. Pisałem Ci że luminofor się wypala z czasem. Jeszcze zależy jaki masz sygnał dochodzący do tv. Na analogu obraz będzie gorszy ale na sygnale cyfrowym będzie duuuużo lepszy.

Gość dmdmdmd
kapesłko nie manta tylko bardzo firma ferguson , ariva firmy sprawdzone od lat produkujące tunery i sprawdzone NIE ZNAM SIE ALE SIE WYPOWIEM twoja zasada...

Gość offerma
"offferma napisałem ze zarobki wzrosły a ceny towarow nie wzrosły aż tak zancznie i nie jesteś w stanie temu zaprzeczyć piszać tyle linijek tekstu nie na temat" 123 być może ale jakie to ma znaczenie? to ze władza nie zdarła z nas ostaniej koszuli, że nasza praca nie idzie w całości na ich potrzeby tylko coś tam nam w ręku zostaje to znaczy że już jest dobra i ty jesteś gotowy na nich głosować? ja twierdzę że jest zła i poprawa jakości życia powinna być znacznie szybsza ale nie będzie bo większość wysiłku polaków przeżera donald i jego kumple. i dowodów mam na to w nadmiarze. afera aferą pogania, podatki coraz wyższe, państwo zabiera nam coraz wiecej a oferuje coraz mniej.

Gość dmdmdmd
6-10 przykro mi ale na takim sprzecie nie widac zadnego wypalenia ktoś ci powciskał bajeczki zebyś kupił gowniane lcd...

dmdmdmd obraz tworzą punkty z 3 kolorami. Punkt czy pixel to jest to samo kumasz bazę. Dobra niech Ci będzie że twój rubin jest najlepszy ma zajebisty obraz;)

Gość offerma
może skończcie tę idiotyczną kłótnię o głupie telewizory? nie samymi telewizorami człowiek żyje.

Gość dmdmdmd
offerma "offferma napisałem ze zarobki wzrosły a ceny towarow nie wzrosły aż tak zancznie i nie jesteś w stanie temu zaprzeczyć piszać tyle linijek tekstu nie na temat piszesz coraz bardziej bełkotliwe zdania, pisze że mam więcej niż za kaczora mam większe zarobi i więcej towarów robiąc to samo niż ZA KACZORA i dlatego min. uważam że tusk jest lepszy i go bardziej lubie a ty mi odpisuejsz bełkotemmm....

dmdmdmd wypalenie w kineskopowym tv następuje stopniowo i z dnia na dzień tego nie zauważysz. Kiedyś pamiętam oferowali taką usługę regenerację kineskopów.

Gość dmdmdmd
kapselko TĘPY TROLU!!! rubin ma 30 lat a nie 6 czy 10 MASZ PAPE Z MÓZGU ZA DUŻÓ REKLAM