Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Ofelia -

Bękart to najgorsze co może się przytrafić kobiecie

Polecane posty

joanna jest po prostu prymitywem - dla niej 2+2 to 4, nie ma podwojnego dna i ukrytego sensu. Chlopskie gadanie.Wlasciwie nie ma sensu odpisywac jej na posty i karmic debila

uważasz, że jestem niemiła ? pod jakim względem to wysnułaś? każdy ponosi konsekwencje swojego postępowania:) wiesz co robisz i znasz tego ryzyko :) nie rozumiem tylko głupich wymówek, nikt nie podał innych powodów jak ten , że facet zostawi i nie płaci alimentów !!

Gość iuthreiuhgrueh
z 4 dzieci w razie czego gdyby maz postanowil poszukac za kilka lat mlodszej pani to ja nie wróżę ponownego zwiazku:D bo kto zechce taka gromade

no ja juz napisalam ze dzi,ka powinna za iechciana ciaze dostac 50 batow, ta co nie wziela paru tabletek - 35, a gwalt to tak 10 - czyz to nie jest sprawiedliwosc? Bo narazie kazda jedna dostaje po dupsku w tak samo

Gość iuthreiuhgrueh
ciekawe czy konsekwentnie bedziesz sie trzymac samotnego wychowania czy dasz sie przygarnac milemu starszemu panu:D szkoda ze tego nie zobacze

ja nie zakładam , że mnie mąż zostawi , ale skoro ty masz takie podejście to współczuję :) jestesmy szczęśliwi ze sobą i tyle :) chodzi o to że nikt nie chce ponosić żadnych konsekwencji jak dzieci ,

Gość iuthreiuhgrueh
to skad tyle samotnych matek skoro nikt nie chce ponosic konsekwencji posiadania dzieci?? :o

joaska bo Ci zylka peknie, idz sobie ulzyj i zrob jeszcze jedno dziecko ;) a tak w ogole pokaz jaka jestes grzeczna i madra i nam ustap i daj porozawiac na temat

to znaczy, że jeśli masz faceta jest ok i kochasz to swoje dziecko, ale jeśli facet cię zostawi to od razu chcesz też dziecko wyrzucić ze swojego życia ?

Gość buahahahaahaa
taka woda byc - jestem twoim fanem ;)

Jedna dobra rada: dobrze sie zastanowic przy wyborze partenra i nie lapac go na dzieciaka jak to teraz wiekszosc robi bo nic z tego dobrego nie wyjdzie. I jak pozniej chlop taka zostawi to zalosne jest ze wymaga od niego alimentow i jeszcze uwagi dla bekarta... A tak na marginesie zalegalizowanie aborcji rzeczywiscie moze zmniejszyc ilosc zabiegow... Rozmowa z psychologiem i poczucie ze mamy taka mozliwosc sprawia ze matki zaczynaja zastanawiac sie nad decyzja i maja czas na rozwazenie wszelkich za i przeciw

Gość ewelinannn19999
a mnie wkurza pisanie "bo w Polsce to zascianek i tylko tutaj takie myslenie" a nie pomyslalyscie, że to kwestia moralnosci ??? wychowania, sumienia???? uczuć ??? poza granicami Polski moze byc myslenie "do przodu" ale to co ktos ma w sercu, nie zależy od panstwa Polski, Grecji czy USA :o LUDZIE !

Gość p;l;wqewqe
najgorsze co się moze przydarzyc kobiecie to... facet. Najpierw kazda wzdycha, jeczy że nikogo nie ma. Potem, znajdzie... około roku radosci, nastepnie rozpacz... b zdradza, bo w domu nic nie robi. Czasem pije, bije, w lzejszych wypadkach wyzywa... I na cholerę to wam? Dziecko prędzej w czymś pomoze nic taki facet, jak sie je odpowiednio wychowa

Gość łąki pola lasy
ewelinannn - to niech sobie ma w sercu co chce, kogo to obchodzi, ale prawo do aborcji powinno być. skoro ty byś nie usunęła to ok, ale inna już tak. moim zdaniem nie powinno się ograniczać wyboru tych kobiet. niech każda robi co uważa.

Gość DO: p;l;wqewqe
nawet nie chcę wiedzieć w jakiej patologii się obracasz :O

Gość haha :D
Najgorsze co się może przytrafić kobiecie to prawdziwa....TEŚCIOWA :D

Gość ja bym wolała usunąć niż
zostać sama z brzuchem, gorzej jak facet by mnie samą z dzieckiem po latach zostawił :D🖐️