Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dgtma

No juz do jasnej nie wiem gdzie poznac fajnego chlopaka

Polecane posty

Gość Dgtma

Czaty-albo zboczency albo ci z ktorymi juz sie zapoznalam,znajomi-wolnych samotnych nie znaja,sympatia-dno,praca z kobitami mam 28 lat

Gość offerma
a po co mnie chcesz poznawać?

Gość Dgtma
Oferma mi niepotrzebna

Gość Przystojny_michau_27lat
ta sama jesteś pewnie pojebana i sie dziwisz że nikt cie nie chce a co najwyżej nieudacznicy pewnie jeździsz matizem i sie dziwisz.

Gość offerma
to co zawracasz gitarę?

Gość bez przyjaciół
mam takie same odczucia :D na czatach- popaprańce , kurcze chcąc czy nie chcąc ale trzeba to stwierdzić :D a jak już, to nie w moim typie kompletnie. w klubach ? - to samo aczkolwiek lepiej, czasem zastanawiam się czy facet mnie zaprasza rzeczywiście do tańca czy tylko po to by sobie pomacać :)

Gość Dgtma
Nie mam auta:p

to na chuj komu 28 wieśniara bez kasy ? napisz że szukasz sponsora to może sie jakiś 50 letni znajdzie.

Gość Dgtma
Widzicie i takie buraki siedza na nece wlasnie:/

Gość kafe obserwatore
trudno powiedzieć gdzie, FAjny chłopak moze być wszedzie, tuż za rogiem albo 100km od Ciebie. I jeszcze zalezy co rozumiesz przez słowo fajny.

ta twoja praca pewnie za 1500zł i sie dziwisz że nikt cie nie chce ciuchy z lumpa albo z promo do tego brak perspektyw i taka narzeka na brak faceta.

Gość przedstawlicielllllllllll
jestem mlodszy od Ciebie i koleguje sie z kolezanka o 4 lata starsza od Ciebie i jakis problemow nie widze. to zalezy od ciebie czy chcesz gadac z mlodszym facetem czy nie

Gość do pana przystojnego
mam pytanie czy uważasz ze kobieta w wieku lat 27 , czy 28 bez auta ma szanse poznać tylko 50-latka ????? bo inni sie nei nię zainteresuja ???

Gość ksionże z bajki
po jaki grzyb na siłe z neta szukasz rozejrzyj sie wokół siebie w miejscu nauki/pracy wszytsko lepsze niz net i piti pitu koles pisze z 5-50 nie znam osobiscie zadnych par z neta

Gość rumianek :)
Jest sporo fajnych mężczyzn, ale są podobnie sfrustrowani kobietami. Najważniejsze to GO nie przegapic jak sie już spotkacie. Ja też szukam :) mam 33

Gość Dgtma
A kobieta to myslisz ile w polsce zarabia?

ty na pewno zarabiasz 1500 bo nikt normalny ciebie nie chce taka jak ty wymaga tylko sponsora.

a wiesz że ja znam kobiety któe zarabiają 1500 zł i jakoś maja super mężów /facetów i jakoś je ktoś chciał mimo że BMW nie jeżdziły ... a w/g Ciebie kobieta musi mieć majątek ? czy do tego musi być jeszcze piękną d u p a ? czy jeszcze do tego wykształcona czy to już niekoniecznie kasa wystarczy ?

Gość przedstawlicielllllllllll
dla mnie czyli normalnego faceta liczy sie uczucie i czy druga polowa ma w glowie poukladane

Gość bez przyjaciół
tak was czytam i się zastanówcie co piszecie, co ma piernik do wiatraka ? piszecie o zarobkach mimo,że temat był całkiem w innej tematyce. rzeczywiście na necie nikogo fajnego się nie pozna, skoro i TU same buraki :)

dokładnie tu zostały same odpady takie jak autorka tego tematu, pewnie do tego urodą nie grzeszy i ma nadwagę.

Gość mierzwiejewska28,5
ksionże z bajki, zgadzam sie z tym co powiedziales. Ja bym wolala poznac kogos w pracy, naturalnie, bez pospiechu, ale oczywiscie wszyscy sa zajeci ;/

Gość mierzwiejewska28,5
Dgtma - no jakbym ja ten temat zakladala.

jestem po studiach zarabiam właśnie tyle co pisze pan przystojny mam jakieś tam dodatkowe prace więc troche wiecej się uzbiera kasy nie jeżdze bmw więc jestem stracona w oczach niektórych facetów na tym forum ale mam to gdzieś haha:)))) a jakoś na brak powodzenie nie narzekam ..... a sama sponsorów nie szukam i nie zamierzam bo nie jestem k..ą a Tobie koleś życzę bogatej pani któa spełni Twoje oczekiwania finansowe bo jesteś przecież piękny i zamożny gratulacje ....

ps nadwagi nie mam bo zawsze dbam o wygląd i jestem wysportowana wiec nie uogólniaj że same pasztety tu siedzą ....

Gość bez przyjaciół
nie ma jak kogoś naturalnie poznać, wtedy widzisz tego ''kogoś'' zachowanie, możesz poobserwować czego w internecie sprawdzić nie możesz pisząc z tą osobą, tu każdy może ci kit wcisnąć, również w relacji na żywo, bo znasz tą osobę tylko z tego co ona ci da n tacy :) p.s - z neta nie polecam kogoś szukać, ja się spotykam z takimi by zabić czas, więc to całkiem co innego :)