Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też cos

Isnulina i paski

Polecane posty

Gość też cos

Witam Mam do sprzedania 3 szt po 25pasków testowych OneTouch Select do badania poziomu glukozy we krwi za pomocą glukometrów i systemów OneTouch select. Zostały mi również 4 wkłady do wstrzykiwacza po 3 ml (300 j.m.)Humulin N (data ważności 05 2014r) z igielkami i 2 wkłady do wstrzykiwacza po 3ml (300 j.m.)Humulin R (data ważności 04 2013). Leki trzymane są cały czas w lodówce 4st.C Może jest ktoś zainteresowany? Proszę o kontakt na maila: barton3297@wp.pl

Gość rany
brakuje slow , zeby handlowac lekami na recepte w internecie ;/ takie rzeczy ustala lekarz , poza tym nawet jak ktos bierze to co ty sprzedajesz nie znaczy ze mozesz to robic !!

Gość tirli tirli trutu tu tu
Mi też zostały paski i glukometr,miałam cukrzycę ciążową i po porodzie wyniosłam to do swojej przychodni i tam zostawiłam jako darowiznę. za glukometr i paski na cały okres ciąży zapłaciłam łącznie z 50zł. jak można tym handlować? poza tym handel lekami w internecie jest zabroniony A insulina jest lekiem.

Gość też cos
A dlaczego nie?... Wiem jak trudno było kupić paski do glukometrów a przecież nie namawiam na siłę. Leżą u mnie bezużytecznie a może komuś się przydadzą. :)

Gość też cos
A wiecie to też dobry pomysł z ta przychodnią. Dzięki!

Gość KiniaJ3265
Uzywaliscie leku co sie nazywa Humulin R? No bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego produktu i chcialam Was zapytac. Mozecie cokolwiek napisac mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tutaj jest troche opinii o Humulin R: http://www.listalekow.pl/humulin-r/ - myslicie, ze to rzetelne informacje? Nie chcialabym sie i roztrwonic bezsensownie kase, dlatego pytam Was. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Używałam w ciąży obu. Musiałam sie kłuć w brzuch i raz w udo. O zamiennikach nic nie wiem bo nie musiałam ich szukać. Lek na receptę to się nie zastanawiałam. Po urodzeniu dzieci nie mam cukrzycy. A dzieciaczki zdrowe! :)