Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny człowiek

wolność brzmi dumnie

Polecane posty

Gość jaki mial nik na ogolnym
?

Gość jukijuoujytr
oj baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo inteligentna,poglady nie przymerzajac jak korwin-mikke,heheh

ailemaszlat Proszę, przestań już mnie o to wypytywać. strumień...życia Czyli walczysz sama z sobą tak naprawdę. Dobrze, że przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę. Z czasem nabierzesz sił, ale pamiętaj, że w takiej sytuacji warto się pośpieszyć i nie czekać za długo. Powodzenia.. wertyuiyjthrgefdws Nauczyć się być ponad to wszystko i nie zwracać uwagi na metkę, którą przypinają Tobie źli ludzie. Najważniejsze, że Ty w głębi duszy wiesz kim jesteś. Rodzina i przyjaciele to jest ważne. Małolat, który nie dorósł do obcowania z ludźmi i nie szanuje innych w gruncie rzeczy jest przez większość z nas bagatelizowany, a jego opinia staje się mało istotna. jukijuoujytr Źle przeczytałaś. Przeczytaj powolutku raz jeszcze. Właśnie pisząc to zdanie miałem na myśli, że to kobiety rozpuszczają mężczyzn i za wiele im pozwalają. Dlatego ci tracą do nich szacunek. znamy to znamy ghnjm A kto tu wyje? Ja prowadzę dyskusję i chyba utrzymuje w miarę normalny poziom kultury. jukijuoujytr Każdy ma prawo poddać moje słowa krytyce. Jak wspomniałem na początku nie będę się tym przejmował. sfnslnslslvn Kolejne domysły wyssane z palca. Skąd wy je bierzecie? Proszę trzymać się faktów. do wyzej ;) No niestety jesteś w błędzie. Jestem obecny aktualnie tylko tutaj i generalnie nie mam zwyczaju opuszczać "życia uczuciowego". Miło, że w końcu ktoś napisał, że to prowokacja. Pierwsze koty za płoty. Kiedyś te słowa musiały paść, choć za bardzo nie wiem czym ja tu prowokuje. :)

Gość ailemaszlat
To po co tu piszesz skoro nie dajesz nam się zrozumieć?

WEEEEEEEEEEEEEEEEE Hahaha... To brzmi raczej tragicznie. :) ailemaszlat Marudzisz... ;) strumień...życia To stwórz przynajmniej pozory tego, że kolejnej szansy nie będzie. :D ...i tak zdaje sobie z tego sprawę... jukijuoujytr O!! Jaka miła dziewczynka!! :D al24 Śledztwo trwa? :) ps. dziękuję za ten tekst o inteligencji :P zhjhjkolp;['bhjik Moje roboty? O jej.. ale wy macie manię... :o NO I ZOSTAŁEM MANIPULANTEM? :D Naprawdę jesteście niesamowici i wszędzie doszukujecie się działalności spiskowej. Może powinniście się poddać zbiorowemu leczeniu. ;)

Gość al24
@jukijuoujytr Wolisz poglądy tuska? :D

Gość jukijuoujytr
OK,zgadzam sie ,kazdy ma prawo do wlasnego zdania.ja jestem od 24 lat w udanym,partnerskim zwiazku. szanuje swojego meza,a on szanuje mnie. i pomimo uplywajacego czasu bardzo go kocham.dzielimy sie obowiazkami domowymi,razem wychowujemy dzieci. fakt,zwiazek stwarza pewne ograniczenia,ale ja uwielbiam takie zycie.kocham wracac do swojego domu,meza i dzieciakow i nie zamienilabym tego na nic innego. zycie rodzinne laduje moje akumulatory

Gość benka rtyuj
poznałem starsza babkę ,która rozhustała moje jaja :D

Gość jukijuoujytr
a co ma tusk do tego?jestes dorosly,czy jestes dzieckiem?liczysz na awanturke?to sie nie doczekasz. 24 cos tam

Gość ailemaszlat
Albo pisz co się stalo albo daj nam spokoj, niby dumny czlowieku.

Gość benka rtyuj
al 24 widze że to ten pojebany aiutro przestancie tu pisac

Gość ze zapytam
a kto ciebie utrzymuje ?

Gość al24
jukijuoujytr wymieniłaś Korwin-Mikke więc ja podaję przykład tuska. :P

Gość jukijuoujytr
wedlug korwina miejsce kobiety jest w kuchni i w sypialni,o te poglady mi chodzilo.

Gość amelka1989
samotność to taka straszna trwoga, ogarnia mnie, przenika mnie..

al24 Co za różnica kogo się popiera? Żadna z opcji nie służy tak naprawdę swojemu społeczeństwu i przedkłada swoje interesy nad dobro swoich wyborców. jukijuoujytr Hmm... Chwalisz się? :) ailemaszlat Jak do tej pory tylko Ty apelujesz o to abym naświetlił Tobie obraz pewnej dość intymnej sfery mojego życia. Skoro nie potrafisz uszanować tego, że pewnych kwestii nie chce poruszać na forum publicznym to trudno. Nie będę ulegał Twoim zachciankom. Bez Ciebie ten temat nie będzie uboższy. ;) benka rtyuj Hmm... To tylko spekulacje i to bezpodstawne. No ale cóż... Chorób psychicznych i zaburzeń tutaj nie leczymy. :) ze zapytam A do kogo to pytanie?

Gość jacy wy jesteście niemądrzy
dyskutujcie z nim dalej , on was roluje :D

Gość bhhbjkm,
leczyć nie leczymy , ale objawy są znaczne

Gość jukijuoujytr
jezeli wyrazenie pogladow innych niz twoje bierzesz za chwalenie sie ??ale interpretuj jak chcesz

Gość to jeden kolo co zaklada prow
na ogolnym tepaki🖐️

Gość jestestepymskrzywdzonym
Widocznie jesteś tępym skrzywdzonym facetem, ona powinna kopnąć cię w dupę, bo tylko na to zasługujesz, T.

Gość rebjata juhnyukmjnh
inteligentna :? w samych superlatywach o sobie :(:( ty od siedmiu boleści arogancki księzniku

Gość al24
jukijuoujytr więc spytam wolisz tuska? :P dumny człowiek 'śledztwo' jest bez sensu, no nie bądźmy dziećmi ale na tym forum wierzyć komuś to jak .... ;] Co do polityki owszem dla mnie różnica jest istotna ( za kim się jest ) co oczywiście i tak nie ma znaczenia ( w rzeczywistości ). Wszystko i tak jest 'ustalone z góry' ;>

bhhbjkm, Właśnie to dostrzegam. Sporo osób tu ma jakieś manie prześladowcze chyba i zaburzenia wszelkiego rodzaju, ale nic na to nie poradzimy niestety. :o jukijuoujytr Oj tylko sobie pozwoliłem na ironiczny żart. Trochę mnie to zawsze zastanawiało, że osoby niejednokrotnie nałogowo przesiadujące przed komputerem chwalą się jakie to wiodą cudowne życie. Troszeczkę jestem uczulony na takie teksty. Wiem, że rzeczywistość nigdy nie jest tak idealna jak co niektórzy ją naświetlają. To po prostu nierealne i dlatego pozwoliłem sobie na taką mała ironię. ;) DO WSZYSTKICH ŚMIESZNI SĄ ZWŁASZCZA CI ROZMÓWCY, KTÓRZY NIE CZYTAJĄ TEMATU, A ICH WYPOWIEDZI POMIJAM JUŻ FAKT, ŻE OBRAŹLIWE SA CAŁKOWICIE POZBAWIONE SENSU :D

Gość jaki mial nik na ogolnym
kretyni ? :D

Gość do benka rtyuj
jaki arturo?

Gość sdfghgfds
zaraz sprawdzimy :D bo tez tam jest

CHYBA NIE MYŚLICIE, ŻE PRZEJMĘ SIĘ WASZYMI KRYTYCZNYMI UWAGAMI NA MÓJ TEMAT? :) JESTEM TU BY POROZMAWIAĆ I NIE INTERESUJĄ MNIE WYPOWIEDZI NIEDOROZWINIĘTYCH MAŁOLATÓW ;) al24 Miło mi, że zaniechałaś dochodzenia. Przynajmniej nie będziemy musieli wyszukiwać kolejnych śmiesznych argumentów by poprzeć własną tezę. Ja nie karze nikomu wierzyć we mnie, czy też mi zaufać. Podejrzliwość to naturalna sprawa, ale wyrażanie jej to już zupełnie co innego. Można zachować się jak dojrzały człowiek.. albo jak tu obecni. ;) Polityka jaka jest każdy wie, więc po co o tym rozmawiać?

Gość jukijuoujytr
udane zycie prywatne,rodzinne,jest wdl.ciebie nierealne???hm....no coz,nie mam zamiaru nikogo przekonywac itp. ,ale ciebie chyba ktos naprawde skrzywdzil , al 24 moje poglady polityczne,to nie temat tego forum.