Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAZLA

Ból jak na miesiączkę w 33/34 tc!!

Polecane posty

Gość TAKAZLA

hej jutro zaczynam 34tc i mam mega bol podbrzusza jak na miesiaczke, czy to normalne?

Gość TAKAZLA
mial ktos cos takiego? to naormalne na tym etapie ciazy? to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem czy sie martwic, czy potraktowac to tak jak na poczatku ciazy.... ??

Gość iui6i68i84i
Mam tak nsamo, nie wiem czy to normalne. Podobno maci ca się ćwiczy....

Gość fgdgfddg
mialam takie bole jak na okres w nocy w moim przypadku cos sie musialo dziac bo grozil mi porod przedwczesny, ale dalam rade do 38tyg. :)

jezeli to jest mocny bol to cos moze byc nie tak. weź nospe i zobacz czy przejdzie

Gość ale masz taki sam ból
jak na @ czy tylko przypominający taki ból jak na @, bo to ogromna różnica jeśli jest to PODOBNY BÓL do tego co na @, to ok, ale jeśli jest taki sam jak zawsze gdy dostajesz @, to radziłabym udać się na ostry dyżur i sprawdzić czy wszystko jest ok ja, gdy poczułam się dokładnie tak samo jak zawsze czuję się, gdy dostaję @, to okazało się, że zaczęłam rodzić, ale u mnie to był już 40tc

Gość do uja
Radze iść do ginekologa. U mnie również tak było i okazało się, że maluszkowi już było na świat śpieszno:) Poleżałam 3 czy 4 dni w szpitalu, dostałam leki na podtrzymanie i urodziłam w 38tygodniu.