Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoom889

pytanie o ceny produktów dla niemowląt

Polecane posty

Gość zoom889

witajcie. za miesiąc wracam do Polski z 4-miesięcznym dzieckiem. Nie mam pojęcia jakie są ceny w Polsce. czy mogłybyście napisac jaka jest przybliżona cena: -pieluchy Pampers rozmiar 3, duża paczka i inne pieluchy typu Dada -chusteczki pampers 64 szt lub innej firmy -kaszki bobovita

Gość ja korzystam tylko z promocji
więc mogę napisać Ci za ile ja kupuję: Pampersy Active Baby, bo tylko te kupuję, to 62szt. za 29,90zł albo 150 szt. za 79zł czy 99szt. za 50zł chusteczki Pampers Active Baby to zawsze w 6-paku za ok. 25zł kaszki Bobovita mleczne to koszt około 7, 50 zł, bezmleczne w promocji około 4,50zł, ale ja ich nie kupuję, bo to sam zapychacz kupuję niemieckie kaszki: jaglaną czy orkiszową albo pełnoziarniste

Gość zoom889
o dziekuję Ci bardzo za odpowiedź :) nawet nie sa takie drogie te pampersy, ufff :)

tylko podkreślam, że to są ceny w promocji;)

Gość xzxzxz
gdzie kupujesz papmpersy za 30 zł 62 szt?????? też bym chciała ogólnie około 69 zl za 62 szt chyba ze akurat promocja to za 40 zł mozna kupic, chusteczki dada 82 szt 4,99, kaszki od 5 zł do 8 zł zalezy jaka paczka

w Auchan była taka promocja na 62szt. za 29,90zł od razu 6 paczek wzięłam:D

dada są tańsze paczka ok 30 zł . Ale spokojnie pampers można kupić w promocji po ok 57 gr sztuka w różnych paczkach. kaszka ok 8 zl