Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda maja

niepełny wzwód?

Polecane posty

Pan parowka Głupie to trochę.Co mam mu powiedziec?Zapytać czy ma bardziej twardego?Może taka jego natura.A ja nie chcę żeby pomyślał iż coś mi się nie podoba.

Gość Kokietka-pończoszka
Co do zarostu też mam jasno brązowe i wiem,że je uwielbia,dlatego mu zostawiam.Pończochy lubi więc noszę,ale i też dla siebie.Czuję się w nich superancko i buty na wysokim obcasie.Nie ma mowy by to długo wytrzymał :)

Sama już nie wiem.Może tak.musi być.Szkoda że faceci nie chcą się wypowiedzieć czy też tak mają. ponczoszka.Dziękuję za pomoc.

Gość Kokietka-pończoszka
Ruda pytaj mnie ile chcesz miła jesteś.Mój na pewno Ci też pomoże coś poradzi.Jak widziałaś ma też ...:) i mu tak stoi,że nie pytaj.Podasz e-mail to się do ciebie odezwiemy.

Gość Kokietka-pończoszka
Miło zajrzę wieczorem,choć teraz jaszcze możesz pisać.Prześlę Ci nasze zdjęcie takie normalne.Mamy swoje lata i duże doświadczenie życiowe.Lubimy się kochać jak szaleńcy i nie tylko,zobaczysz czym się zajmujemy (sport) :) Miło by było dostać Wasze foto.My jesteśmy z Podlasia,a Ty ?

Gość Kokietka-pończoszka
To teraz nie tak ważne.Nieraz jeździmy tamtędy na wyścigi MTB Maratony.Swego czasu mieszkałam w Katowicach,ale nie zbyt długo.

Gość nie lubie oszszustow
ponczoszka, nieladnie pokazywac nie swoje zdjecia. Wiem czyja to fota i badz pewien/pewna ze to zglosze. Pozdrawiam

No tak.Super.Środki na potencje:-/ Tylko ze niby co?Mam powiedziec:Kochanie zobacz co kupiłam sla ciebie?Może on myśli że tak ma byc a nie wie że mi to przeszkadza.A ja nie wiem jak miałabym to powiedzieć...:-(

Gość Kokietka-pończoszka
No to powiedz :) he he nie lubię oszustw czyja to armatka.Jest jeszcze jedno takie zdjęcie co mój je dodał oszołomko. Maja co tych wszystkich tabletek na powiększanie to totalna bzdura.Naturalne powiększanie i ukrwienie penisa daje efekty na całe życie.Ludzie nie mają pojęcia,a plotą co im ślina na język przyniesie.

Hhahahaa dobre! ja tez wiem czyja to fota, nawet mam @ do niego, juz pisze z zapytaniem czy jestes jego szanowna malzonka, jesli nie to bedziesz miec klopoty.

Gość Kokietka-pończoszka
Jagoda nic nie pisałaś ostatnio.Nawet życzeń na święta och ty.

Gość Kokietka-pończoszka
Jagoda no to już wiesz,że on jest mojego :)

Gość Nienasycony wojownik
Coś chyba za młodzi ludzie piszą i nie bardzo poważni.

Gość gramma
Hej.Mam ten sam peoblem ze swoim facetem.Czy to sie powinno leczyć?

Gość ????
właśnie powinnaś o tym z nim porozmawiać bo może to co dla ciebie jest dziwne to dla niego normalka - tylko spoko gadaj na luzie po wszystkim

Gość wiolka90
Hej to nie jest wielkość na która by mu krwi miało nie starczyc.. może mieć jakies kłopoty z krazeniem albo rozprasza se podczas seksu i tak się to konczy- faceci tez mysla o bzdurach w trakcie a pozniej zdziwienie bo erekcja zwiała. Mój kiedys na niepełne brał permen to jakas forma kuracji czy cos wazne ze po dwóch miesiącach wszystko wróciło do pełna no bo taki seks był nie do zniesienia jak z balonikiem z woda..

Gość trombocz

Mam problem z erekcja ale jednocześnie problem z nadciśnieniem. Czy w takim przypadku  mogę brać leki z sildenafilem? 

Gość nexttttt

Nie za bardzo. Można brać ale jedynie pod kontrolą lekarza. Sam nie polecam bo sildenafil potrafi podnieść ciśnienie. Może na początek lekko zacząć, np. z cum on ("Zawiera L-argininę, ekstrakt z owoców buzdyganka ziemnego, ekstrakt z korzenia żeń-szenia, cynk, selen, witaminę E oraz witaminę B6.")? I więcej spać, więcej się ruszać.

Gość Brezinsky

Nie polecam alkoholu. Dobrze jest też wprowadzić pewne zmiany w życiu bo tryb życia ma duże znaczenie na erekcję - zacznij robić aeroby/ biegać, to wzmocni krążenie, do tego dieta 100% bez świni, nabiału itp. Co do cum on to jest to bardzo dobra kuracja ale jedynie pod jednym warunkiem. Że tabletki bierze się regularnie bo działają jedynie przy dluższej terapii ( tak min miesiac).

Gość trombocz

A uzależnienie? Sildenafil odrzuciłem na poczatku nie tylko z powodu wpływu na ciśnienie ale obawiam się jeszcze uzależnienia.

Gość Brezinsky

To tutaj nie ma powodu do obaw, L arginina nie uzależnia. ps. zbadaj cukier i cholesterol, oraz tarczycę jak nie pomoże Bo rozumiem, ze hormony już sobie badałeś, to podstawa jak ma się problemy z erekcją i trzeba je sobie zbadać w pierwszej kolejności.

Jestem po 40 i to napewno nie dlatego ze sie masturbuje albo cos . Ja sie bzykam z zona i masturbuje sie czodziennie , mialem moze pare razy tak ze stal przy sexie ale nie tak na bacznosc . U mnie jak sobie pomysle to bylo spowodowane klutnia w...ieniem nwm. Ja wiem ze kazdy pisze sex na zgode jest zajebisty, moze i jest tylko trzeba sobie wszystko do konca wytlumaczyc. Jemu tak non stop nie pelny staje czy tylko w jakichs dziwnych sytulacjach. Sorki za kropki i przecinki ale 3 mialem z polskiego😁😁