Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaskkka maj maj

Co znaczy być lotnym. Wie ktoś na forum?

Polecane posty

Gość Błogodarnajadziewa
lotny - szybko kumający XD

a to nowa teoria brzydki nie może być fajny i nie nerwujsa już pacanku bałwanku lotna, nielotna, możesz zawsze urodą podciągnąć uroda i kasa :) nie brzydki nie moze byc fajny takas madra to sie domysl dlaczego tak sama facet z malym tez nie mzoe byc fajny chyba ze na kumpla kobieta z brzydka twarza i twoim cialem, tez nie moze byc fajna :D zlaaplas?

a wiesz, różowe ciuszki są takie seksowne ładniusio ci będzie jakieś seksi majtaski i cyckonosik i nikt o lotności nie wspomni jak lubisz róż to pewnie ze fajniusi ptusi bedzie ja nie przepadam wole sie ubrac jak czlowiek ;D

wprawdzie o wolności ludzkiej woli z tobą nie podyskutuje, o fizyce kwantowej takoż, ale jak miecze pięknie twardnieją i będziesz latać jak gołębica w akcie pierwotnym :)

wprawdzie o wolności ludzkiej woli z tobą nie podyskutuje nie, bo nie istneiej cos takowego fizyka kwantowa mnie nie interesuje, nie chcialabym nawet przebywac w sztywnym gronie dyskutujacym o fizyce kwantowej, co za zal

"być lotnym" to tak jak ty tylko trzeba zrobić obrót o 180stopni peace to dokladnie tak jak w przypadku twojej aparycji, albo stanu majetnosci :D

Jak ktoś ci powiedził, że nie jesteś lotna, nie do końca miał rację nie jesteś aż taka całkiem durna, tylko może nie potrafisz w rozmowie tego pokazać. Umiesz sie odszczekać a to już jakaś wskazówka, że nie jesteś całkowitym tłukiem. Trochę poczytaj, rozwiń zainteresowania i zobaczysz, że w tłumie nie będziesz się odróżniać. tyle

Jak ktoś ci powiedził, że nie jesteś lotna, nie do końca miał rację nie tylko ktos tak chwile temu naspial w ten sposob o sobie i mnie zaciekawlio co to znaczy! na polskim zawsze spalam, ksiazek nie czytuje :classic_cool:

Jak ktoś ci powiedził, że nie jesteś lotna, nie do końca miał rację nie tylko ktos tak chwile temu naspial w ten sposob o sobie i mnie zaciekawlio co to znaczy! na polskim zawsze spalam, ksiazek nie czytuje :classic_cool:

Tylko, spróbuj jeszcze opierać swoje odszczekiwanie na jakimś argumencie a nie na wyglądzie a szczególnie, gdy to robisz w necie, bo to nie zadziała po prostu nie wiesz jak wyglądają ludzie, z którymi piszesz a znowu w realu argument ad hominem jest niski i zawsze uznawany za przegraną tzn. czepiam się wyglądu bo nie potrafię znaleźć nic mądrzejszego z powodu niewiedzy, czy niskiej inteligencji

rozwiń zainteresowania a co do zainteresowan musze dodac ze wiekszosc ludzi ich nie ma chodzi mi glownie o moich rowiesnikow, lub osoby zblizone wiekeiem bo jazda na rowerze czy czytanie ksiazek historycznych nie mozna raczej zakwalifikować do zainteresowan, przeciez kazdy z dnia na dzien moze to robic