Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdupierdu

białe wejscie do pochwy

Polecane posty

mam białe wejscie do pochwy. powinnam sie tym martwic? dopiero co wyleczyłam sie z zołtych upławów. Teraz sa normalne, białe i nie pachnace.. ale martwi mnie te białe wejscie do pochwy. prosze o normalne odpowiedzi bo sie martwie.

Gość koturnom nie
idź lepiej to gina. To może być jakaś choroba

choroba tzn co? grzybica, zapalenie, czy cos powazniejszego? zaczynam sie martwic.. ehh po nowym roku spórbuje isc do ginekologa

Gość koturnom nie
nie miałam zamiaru Cię straszyć. To pewnie nic poważnego ale lepiej iść do gina. Pewnie da Ci jakąś maść i będzie po problemie - o ile to jakiś nalot a nie upławy po prostu

tu wlasnie chodzi o to ze tak jakby moja szyjka jest biała.. Wejscie tam.. dlatego sie martwie. i jak ją troche otworze to wyplywa biały śluz.. ehh

Gość moonlight shadow...
jaka szyjka? no bo nie powiesz chyba ze szyjka macicy:D:D:D:D:

Gość moonlight shadow...
wpisz sobie w google "bielactwo sromu" moze to to?

z tego co widze po zdjęciach to raczej nie. Poprostu przy rozchyleniu warg to (ujmę-mieso przy wejsciu do pochwy) jest białe.. Jasne.

Gość moonlight shadow...
no to chyba ci gin pozostal zeby rozwiazac zagadke:)

Gość misiaczek24
Biały nalot może oznaczać grzybicę, dlatego powinnaś udać się do lekarza. Czasami kiedy leczysz infekcje bakteryjną antybiotykami, tak wyjałowisz organizm że rozwinie się u Ciebie grzybica. Pamiętaj o probiotykach, które uchronią Cię przed kolejnymi infekcjami. Ja stosuje profilaktycznie lactovaginal, który zakłada się dopochwowo najlepiej na noc, odbudowuje mikroflorę natychmiast w miejscu aplikacji.

Gość gość
Może temat i nieaktualny, ale ja sama przeszukalam pół Internetu aby znaleźć odpowiedź na to pytanie. Męczyła się z tym strasznie, biały nalot przy wejściu do pochwy + białe uplawy , chodziłam po lekarzach tabletki na grzyba i to chyba ze 3 serie, w końcu poprosiłam o wymaz.. . Okazało się że to nie grzyb tylko zbyt duża ilość pałeczkę kwasu mlekowego które dla pochwy są baaaaardzo pożyteczne. Ufffff Z doświadczenia radzę nie szukać odpowiedzi w necie tylko u lekarza bo jak ja się naczytalam to chyba doktorat z infekcji mogłabym napisać; -) a to i tak nic nie dało.