Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcela.F

Czuję się gorsza od niego

Polecane posty

Gość jjbcbdbbcbncvn
Po to, ze mam takie prawo good damn :classic_cool:

Ale nie dałoby się tego jakoś odbudować? On już nie da Wam szansy, gdybyś spróbowała? Może warto się postarać, powiedzieć mu, że walczysz z tym, byłaś na terapii

Gość jjbcbdbbcbncvn
7snack ciekawe czy w realu też z ciebie taki kozak :classic_cool:

Gość jjbcbdbbcbncvn
chętnie bym to sprawdziła, bo nikt mnie jeszcze tak nie zdenerwował na tym forum

Gość Marcela.F
Ciężko jest. Ciągle mam wrażenie, że on źle o mnie myśli, że krzywo na mnie patrzy, to samo ludzie z byłej grupy. Idę np. korytarzem i czuję się ciągle krytycznie oceniana.

Gość jjbcbdbbcbncvn
"Nie ma prawa nas oceniać" Każdy ma prawo oceniać Cię zawsze i wszędzie zapamiętaj to

Ja sobie staram się tłumaczyć, że to przecież nie ma znaczenia, nieważne, czy będę nad tym rozmyślać, czy nie, inni i tak pomyślą swoje, ale przecież mają ważniejsze sprawy na głowie, niż obserwowanie mnie, pewnie mnie nawet nie zauważają, tak sobie to próbuję tłumaczyć, choć wiem, jakie to nieznośne uczucie :/ ja nie znoszę np. poczekalni, bo nie wiem, czym się zająć, ludzie też nie mają gdzie wzroku podziać, każdego po kolei "obcinają z góry na dół" wzrokiem, to mnie strasznie peszy.

Gość Marcela.F
Owszem, gdyby tak się głębiej nad tym zastanowić, to zupełnie bez znaczenia, co myślą o nas inni, ale mimo wszystko trudno jest przekonać siebie samego, że otoczenie, w którym się znajdujemy, jest do nas dobrze nastawione. Często, mimo tego, że usilnie z tym walczę, wyłapuję sygnały, które świadczyłyby na moją niekorzyść, choć ludzie przecież mogą mieć po prostu gorszy dzień. U mnie fobia najgorzej objawia się na uczelni, gdyż kojarzy mi się to miejsce ze szkołą i grupami ludzi, którzy mogą mnie w każdej chwili zaatakować. Teraz radzę sobie lepiej, staram się bowiem tyle nie analizować, ale ciągle zastanawiam się co myśli o mnie ten chłopak.