Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w ciazy.,.,

Czy bole brzucha w ciazy jesli nie wystepuje plamienie sa niegrozne?

Polecane posty

Gość jestem w ciazy.,.,

boli mnie brzuch od kilku dni, jestem w 6 tygodniu, wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien. Bole sa rozne i nie boli ciagle a jedynie takie jednorazowe skurcze, zaboli raz, przestanie na jakis czas i znowu. Raz sa to skurcze przypominajace bole jak na okres, raz odczuwam klucie w podbrzuszu i w jajnikach, innym razem uczucie sciskania w zoladku. Nie mam zadnych plamien. Czy powinnam sie martwic czy to normalne?

Gość załamka;(
Ja miałam podobne bóle do 8 - 9 tygodnia, u mnie akurat nie świadczyły o niczym, ale może lepiej to skontrolować, bo każda ciąża jest inna i nie można porównywać.

Delikatne bóle lub kłucia są normalnym objawem ciąży. Co innego gdyby zaczęło jednostajnie mocno boleć.

Gość Adela850
Bole jak na okres sa normalne- macica rozciaga sie juz od pierwszych tygodni ciazy. Klucie w jajniku tez. Ja sama w pierwszej ciazy mialam takie klucie w jajniku, ze myslalam, ze oszaleje. Poszperalam w internecie i okazalo sie, ze to normalne i ze zazwyczaj boli jeden jajnik i to ten z ktorego bylo jajeczkowanie. W pozniejszej ciazy ten problem sie zmniejszyl. Idz do apteki i kup magnez- pomoze na skurcze i lepiej sie poczujesz.

Gość Autorko,........;
Mi lekarz od pierwszej wizyty profilaktycznie zapsiywał nospę - "gdyby bolał brzuch", więc chyba normalne, chyba, że to jakieś silne skurcze - skonsultowalbym z lekrzem.

Gość jestem w ciazy.,.,
Dziekuje za odpowiedzi. Biore magnez z potasem a dokladnie aspargin. Staram sie duzo odpoczywac. Tydzien temu bylam u ginekologa i mowil ze wszystko jest w porzadku, mialam przyjsc za dwa tygodnie a ja sie stresuje tymi bolami.

Gość jestem w ciazy.,.,
Nie sa to mocne bole ale wiadomo, niepokoja.

Gość panna marianna
Ja na poczatku ciazy tez miałam bóle, lekarzowi powiedziałam o tym dwa tygodnie pozniej i nakrzyczal na mnie, ze powinnam byla zgłosic. Nic sie jednak nie stalo. Ciaze donosilam. coreczka zdrowa.

Gość zostaw kotke w spokoju
No spa i duzo lezenia powinny pomoc i zlagodzic nieprzyjemne objawy. Na 99% wszystko jest ok

Gość jestem w ciazy.,.,
dla wlasnego spokoju zadzwonilam jeszcze do lekarza, powiedzial ze poki nie mam plamien to mam sie nie martwic i ze takie bole sa normalne. Wzielam nospe i troche pomoglo. Dziekuje za odpowiedzi wszystkim :-)