Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 trzydziestka 3

czy uda sie schudnac 30 kg w 6 miesiecy?

Polecane posty

Cze艣膰 dziewczyny :D Je艣li chodzi o dro偶d偶e to polecam tabletki Dromin. Stosowa艂am je d艂ugi czas i s膮 dobre. Wzmacniaj膮 w艂osy i paznokcie. Do tego w czasach licealnych stosowa艂am dro偶d偶e wymieszane z odrobin膮 mleka i smarowa艂am nim ca艂e cia艂o. Wypryski bardzo szybko znika艂y. Pic dro偶d偶y bym nie pi艂a- niewytrzyma艂a bym tego smaku. Magdaleno je艣li nie chcesz czu膰 zapachu piwa, to mo偶esz doda膰 wi臋cej wody. Albo wetrze膰 piwo we w艂osy 15 min przed ich myciem. P贸藕niej jaki艣 艂adnie pachn膮cy szampon. A teraz id臋 troch臋 po膰wiczy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 insomnia69
no hej dziewcz臋ta:) no prosz臋 ile si臋 tu mo偶na dowiedzie膰, nawet o w艂osach i wogole:) warto sprobowac co piszecie:) ja mam slabe wlosy i paznkokcie tzn na paznokcie u偶ywam odzywki evelina 8 w 1 i jest naprawd臋 fajne pazury mam twarde ale to jak tylko mam odzywke na nich ledwo mi ona odprysnie to i od raz si臋 pazur zalamie wiec niby jest super naprawd臋 jak ja naloze to jak sztuczne sa ale w mniejscu gdzie odprysnie to ju偶 mis ei od raz zalamuje, wiec rozwiazalam tylko skutek a nie przyczyne:0 he he jedna z was napisala ze nie wytrzymalaby z zapachem dro偶szy- podejrzewam ze jest to tak samo jak ja pilam przez chwile ocet jablkowy niby i mo偶na si臋 przyzwyczai膰 i wogole popic go czyms ale nie raz jak mi "odbilo" po nim czy nie raz si臋 zatchnelam ech to wam powiem ze tez niebezpieczne- zatchn膮膰 si臋 mo偶na i co wtedy- to tak samo jakby woda wpadla gdzie nie potrzeba i co roslinka zosatc do ko艅ca zycia bo si臋 pilo ocet... brrr stad skonczylam go pic bo raz tak mi si臋 zrobilo to dos艂ownie nie mog艂am chwle doj艣膰 do siebie i oczy az mia艂am podkr膮偶one...:( a poza tym ocet wyp艂ukuje czy zabija krwinki czerwone- hmmm ale to chyba tez zwykly nie jablkowy- wiec ja podziwiam te kt贸re stosuja diete lukoszka i pija ten ocet... u mnie ok dietowo dzi艣 zjem jakies ciasteczko tzn mama kupila babke olejowa czyli ciasto ale takie nie typu lakotka i krem w srodku:) wiec niby mniejsze zlo' nie sama dieta cz艂owiek zyje nei ma cos ei dawac zwariowa膰- ja sobie postawi艂am za cel do swiat 65kg:) czyli 10 kg przez 3 miechy hmm ciekawe czy mi waga spadnie aha no czuje si臋 lepije brzunio si臋 wyplaszczylo ale si臋 nie b臋d臋 wazyc na razie, wazylam si臋 po oczyszczeniu tymi jab艂kami i mia艂a 75 kg wiec pewnie i ze dwa kg weszlo przez swieta:) no coz takie zycie nie zalamuje si臋 tym bo i dlatego wolalam si臋 nie wazyc po swietach po co si臋 zalamywac...czu艂am si臋 pelniejsza i najedzona mega wnet obzerta no i po co by艂o sobie psuc ten moment przyjemno艣ci dla podniebienia wiedza ze waga wzrosla nie ma co- meczennica nie jestem biczowa膰 si臋 za wzrost wagi nie bede:P no ale mowie startuje z takiej wagi jaka sobie ustabilizowalam no wiec kochane dzi艣 normalne jedzonka jutro znow amerykanska mo偶e si臋 za tydzie艅 zwaze to wma powiem co tam wynik艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Black&Berry
Czesc dziewczyny moge do was do艂aczyc? Mam do zrzucenia jakies 30 kg. Waze obecnie 87,5, wcze艣niej by艂o 92 potem 88. Stosowa艂am diete lukoszka, potem przerwa艂am, u mnie jojo nie by艂o. A mine艂o juz z po艂 roku. Za艂uje ze nie wytrwa艂am,ale mam nadzieje ze tym razem sie uda. I od dzisiaj znowu zaczynam. Chcia艂abym wazyc max 60kg, choc jakby sie uda艂o to i 57 i by艂abym szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Black&Berry
Czesc dziewczyny moge do was do艂aczyc? Mam do zrzucenia jakies 30 kg. Waze obecnie 87,5, wcze艣niej by艂o 92 potem 88. Stosowa艂am diete lukoszka, potem przerwa艂am, u mnie jojo nie by艂o. A mine艂o juz z po艂 roku. Za艂uje ze nie wytrwa艂am,ale mam nadzieje ze tym razem sie uda. I od dzisiaj znowu zaczynam. Chcia艂abym wazyc max 60kg, choc jakby sie uda艂o to i 57 i by艂abym szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena z zagranicyyy
Insomnia=hihi, a ja wlasnie pije ocet jablkowy i w ogole dodaje go gdzie sie da. Do surowek, a nawet na swieta robilam sledzia w occie jablkowym. Do maseczki na wlosy tez go troszke dodaje:) 1 Mi smak nie przeszkadza, a wrecz lubie wszystko co w occie; grzybki, korniszony itd.

Udost臋pnij ten post

Czesc Blackberry A w ogole to planuje zrobic sobie sama w domu ocet jablkowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Black&Berry
czesc magdalena. Masz jakis sprawdzony przepis na ten ocet? Ja pije taki sklepowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blackberrry
czesc magdalena. Masz jakis sprawdzony przepis na ten ocet? Ja pije taki sklepowy.

Udost臋pnij ten post

Nie, no nigdy nie robilam. tez pije sklepowy. Ale ponoc taki wlasnej roboty o niebo lepszy.

Udost臋pnij ten post

Trzydziestka 3 - do czerwcza jestem pewna, 偶e 15kg uda si臋 Tobie schudn膮膰 i mi r贸wnie偶 - wi臋 mamy 30kg:) Trzymamy si臋!!

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczyny Super ze macie plany do czerwca zrzucic po 15 to moze i dla mnie nadzieja 偶e zgubie do ko艅ca maja czyli w zasadzie do czerwca 10kg. Mi bardzo pomaga to co przeczyta艂am wcze艣niej jak insomnia opisywala swoje zmagania, 偶e nie jest inna 偶e jesc sie chcia艂o ale zapychala sie herbatkami ja w ko艅cu drugi dzie艅 nie podjadam i jak tylko mam na cos ochote biegne i robie ze 2 herbatki. Dzis na obiedzie u rodzinki moge byc z siebie dumna bo nie skusilam sie ani na wafelki z karmelem- samor贸bcze ani na rogaliki z d偶emem jedynie co to teraz jak przyjechal膮m juz do domku to wtryni艂am 2 kanapki swojskiego razowego chlebka z maslem- normalnie to zjadam bocheneczek bo to taki nie za du偶y nie za wysoki chlebek i jak zaczynam go jesc to nie ma ko艅ca- dzis tylko 2 kanapki- sukces:). A na obiad zjadlam najpierw 2 kotlety z piersi w jajku na grillowej patelni bez tluszczu z buraczkami a po 3 godzinkach ziemniaki pieczone z buraczkami - chcialabym stosowac troche z diety nielaczenia ale nie zawsze sie da- jak np. ten chleb z maslem, ale jak sie da to bede tak robic bo u mnie w robocie kolezanka jeszcze starsza ode mnie odchudzila w ten spos贸b i siebie i m臋偶a.

Udost臋pnij ten post

aha zapomnialam dodac 偶e rano skoro 艣wit byl twisterek - chyba jedyna gimnastyka poza bieganiem kt贸ra mnie nie meczy a moze cos da, a potem odbebnilam p贸艂toragodzinny spacer - w tym byl ko艣ci贸l i zakupy ale szl膮m bardzo szybko, wrocilam mokra wiec chyba jakies kalorie zgubilam, przede mn膮 jeszcze tylko po艂 kostki twarogu ale chyba nie z jogurtem a z pol臋dwic膮 swojsk膮 zjem bo pachnie mi od rana.

Udost臋pnij ten post

chyba zmienie w stopce 偶e nie 膰wiczenia tylko twister bo mo偶e ze dwa razy by艂y jakies brzuszki ale nie chce mi sie tego wykonywac, wole pokrecic sie na twisterze, wieczorem tez odbebnie 40 minut, na pewno lepiej byloby poskakac czy z mel b czy denis ale jakies lenistwo we mnie siedzi - choc zalapa艂am chyba bakcyla na powstrzymywanie sie od 艂akoci- oby jak najdlu偶ej to trwalo bo ja jak alkoholik - 1 cukierek poci膮gnie za soba cale tony wiec musze bardzo uwa偶ac i sie pilnowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gruba29
Hej Kobiety :) Jak tam, jutro komisyjne wa偶enie? :) U mnie (mam nadziej臋) te偶 chyba jakie艣 spadki wagowe b臋d膮, ale to si臋 oka偶e rano. Je艣li faktycznie co艣 schud艂am to napisz臋 wieczorem sw贸j spos贸b ;) insomnia69 Chc臋 Ci podzi臋kowa膰 za przypomnienie wizualizacji z kostk膮 smalcu :) Od dw贸ch dni mam jaki艣 spadek si艂 i s艂abo idzie mi peda艂owanie na rowerku, ale wczoraj (a偶 si臋 sama do siebie u艣miecha艂am) tak sobie wyobra偶a艂am kostk臋 smalcu i 偶e to w艂a艣nie wytapiam z siebie, 偶e wytrzyma艂am kilka minut d艂u偶ej :D A dla takiego cieniaska w 膰wiczeniach jak ja to ka偶da sekunda jest na wag臋 z艂ota :) Kiedy艣 faktycznie s艂ysza艂am takie por贸wnania do kostki t艂uszczu, ale zapomnia艂am o tym, przypomnia艂a艣 i super :) Mi pomog艂o :)

Udost臋pnij ten post

witam kochane nocna pora ;P moj dzien zaliczam do dietkowych...jutro sie okaze czy rzeczywiscie byl :P dzis odwiedzilam przyjaciolke i czestowala mnie pysznym tortem z bita smietana i owocami ale grzecznie podziekowalam :) jestem z siebie dumna ...byla tez salatka pyszna z kurczaka ale tez podziekowalam bo byl tam ryz... ostatnio zrobilam az 17 brzuszkow po bardzo dlugim czasie..chyba 2 lata nie robilam i dzis mam straszne zakwasy...z lozka nie moglam wstac ...dzis myslalam ze zrobie duzo wiecej a na 10 myslalam ze sie rozerwe na kawalki tak mnie brzuch ciagnal do juterka!!!!

Udost臋pnij ten post

HEJKA !!!! ja tez tylko na chwilke ...odmeldowac sie u mnie na wadze tez bez zmian ...dzis 14 dzien diety i od tego czasu 2 kg spadku...dobre i tyle :P ale tez sie nie poddaje i walcze...

Udost臋pnij ten post

HEJKA !!!! ja tez tylko na chwilke ...odmeldowac sie u mnie na wadze tez bez zmian ...dzis 14 dzien diety i od tego czasu 2 kg spadku...dobre i tyle :P ale tez sie nie poddaje i walcze...

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry kobiety :) Melduj臋 pos艂usznie, 偶e rano waga pokaza艂a prawie 2 kg mniej. Jestem mega zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

艁oooo偶esz, co tu takie pustki? Pewnie wieczorem, jak ju偶 obowi膮zki rodzinno-domowe zostan膮 "odb臋bnione" to panie zawitaj膮 :) Ja siedz臋 w艂a艣nie z borowin膮 na plecach, co艣 mi kr臋gos艂up dokucza w ostatnich dniach...nie wiem czy wsi膮d臋 na rower wieczorem, jako艣 wyj膮tkowo weny nie mam :( Nawet wizualizacja ze smalcem dzi艣 nie dzia艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena z zagranicy
czesc ja tylko na chwileczke, zobaczy co u was. A tak na dluzej wpadne wlansie wieczorkiem, jaak juz dzieci beda w lozkach.

Udost臋pnij ten post

a ja ju偶 nied艂ugo bede miala naprawiony swoj laptop to nie bede musiala przepychac sie miedzy corkami. Melduje 偶e s艂odyczy 3 dzie艅 zero, teraz jem kolacje- 4 plastry pol臋dwicy, obiad troche tuczacy - babka ziemniaczana -ale nie za du偶o, tylko dzis jakos bez zadnego ruchu, moze wieczorem twisterek odbebnie chociaz

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰. I jak tam wam min膮艂 dzie艅 moje Drogie Panie? By艂am dzisiaj w biedronce i kupi艂am jedn膮 z tych herbat co zachwala艂y艣cie i zaraz j膮 spr贸buje. Niech tylko wystygnie, bo ja gor膮cej nie lubi臋. My艣la艂am tez nad prezentem dla babci. Wybra艂am kilka zdj臋膰 swoich i dzieci. Zrobi臋 kola偶 i jakiego艣 kwiatka doniczkowego kupi臋. A je艣li chodzi o odchudzanie to gratuluje zgubionych kilogram贸w. :D Ja si臋 dzisiaj jeszcze nie wa偶臋, ale ostatnio mierzy艂am si臋 i sporo centymetr贸w znikn臋艂o. Tak偶e jestem zadowolona. Jak dzieci p贸jd膮 spa膰 to znowu po膰wicz臋.

Udost臋pnij ten post

Monia ja swojego laptopa odebra艂am 3 dni temu, ale ile k艂opoty z tym mia艂am to masakra. My艣la艂am, 偶e si臋 go w 偶yciu nie doczekam. jeszcze by艂am pewna, 偶e jest w naprawie , a oni go 2 tyg w sklepie trzymali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 insomnia69
hej dziewcz臋ta:) od wczoraj mi si臋 cos nie tak dzialalo z netem kurcze dopiero tera przed chwilka:) no ni wytrzyma艂am musia艂am si臋 zwazyc- jest mnie mniej o 2 kg:) wiec 73:))))))) ale musze na czas sesji zmieni膰 amerykanska na diamondy na kt贸rych stabilizowalam wage- nie mog臋 si臋 uczyc na pustym zoladku:) oczywi艣cie diamondy to owoce do 12 tej ale ja rano to nei chce mi si臋 jesc... potem byleby nie laczyc chleba w miechem tylko miecho z warzywami- kurde wiedzia艂am ze jak zaczne si臋 uczcy calymi dniami to b臋dzie mi ci臋偶ko a restrykcyjnej diecie ale coz zostaj膮 mi diamondy (alee postarams si臋 trzymac na diamondach 1200-1300kcal max) na kt贸rych si臋 czuje zawsze fajnie wiec poki mam egzaminy to b臋d臋 na tym potem albo cd amerykanska albo cos innego wymysle;) no i teraz nei mam czasu na 膰wiczenia ani na rowerek tak偶e b臋d臋 tu wpadac jakby co wieczorkami a teraz lece si臋 uczyc laseczki:) tak偶e trzymajcie si臋 ja si臋 tez b臋d臋 si臋 trzyma膰 diamondow i bedize git- planuje do swiat doj艣膰 do 65kg wiec ju偶 mi zosta艂o 8 kg do rzucenia tak偶e na spokojnie nie msuze si臋 chyba az tak katowa膰 rygorystyczna dieta, zaliczenia wa偶niejsze i srednia bo potem wiadomo liczy si臋 do stypy naukowej, no a wczoraj by艂o dietkowo do 1000kcal aha ja jak zaczelam stabilizowac wagi to poczatkwo z diamondami jak si臋 trzyma艂am ich zasad to zesz艂am przez 2 tyg minus 3,5kg- ach :) tak偶e chyba nie macie mi za zle ze na chwile was nieco opuszcz臋 ale b臋d臋 sercem zebym wam si臋 udawalo dietkowo trzyma膰 ja tez b臋d臋 si臋 trzyma膰 tyle ze mniej restrykcyjnei ni偶 sobie postanowi艂am... coz naprawd臋 ci臋偶ko mi si臋 uczyc na zglodnialym zo艂adku naprawd臋 ech:) buzka i uslyszenia b臋d臋 jutro wieczorem chyba ze znow inernet mi zaszwankuje

Udost臋pnij ten post

fajnie 偶e wam kobietki spada, ja wiedzialam 偶e ze mn膮 nie bedzie tak latwo, ale mysle 偶e dam rade plan wykonac. Monopol ja zaniose do naprawy dopiero jak wpadnie mi dodatkowa kaska na dniach - mam nadzieje 偶e dlugo nie bede czekac. Twisterka nie zrobi艂am i bym polegla na slodyczach bo siegnelam do szafki i zobaczylam pudelko po ptasim mleczku, pomyslalam a jedno wezme- siegam a tam puste pudelko czyli ktos mnie ubiegl i chwala mu za to- przypuszczam 偶e moja mama albo raczej corka bo mama by nie zostawila pustego pudelka. Insomnia my艣le 偶e zdajesz sobie sprawe ze jestes motorem napedowym tutaj wiec jak tylko bedziesz miec czas pisz wszystko co jesz co cwiczysz bo kilogramy ci rewelacyjnie spadaj膮- tyle zrzucilas nie poddajesz sie i dalej spada- oj zazdroszcze. Ja swoich babc juz nie mam ale moje dzieciaki maja i dziadka tez i zastanawialam sie nad fajnym dzbankiem brita do wody z filtrem - byly w biedronie- rewelacyjna cena w porownaniu do sklepow agd ale zanim sie namyslilam to juz wczoraj nie bylo i musze cos innego wymyslic. Ide juz spac a nuz widelec nie za艣pie jutro na twisterek.

Udost臋pnij ten post

Witam moje Drogie :) musze przyznac ze odkad zalozylam konto na Vitali i pisze swoj pamietnik troszke Was zaniedbalam...ale obiecuje ze to sie zmieni... nadal walcze :) nie poddaje sie....czuje po sobie ze staje sie lzejsza...to tak jakby powietrze ze mnie uchodzilo...a to dopiero 2 tyg dzis zmusilam sie do cwiczonek przy kinecie 45 min fitness nawet bylo fajnie :) jedzenie dietkowe..sama sie dziwie jak ja daje rade ..odrzucajac nagle tyle smieciowego jedzenia jakie pochlanialam wczesniej...teraz dociera to do mnie ze da sie zyc bez tego insomnia69- ja niewiem jak Ty kochana lapiesz sie w tych wszystkich dietach amerykanska , diamondy ..cuda na kiju :P podziwiam Cie gruba29-uwazaj na kregoslup bo z tym zartow nie ma... magdalena z zagranicy-czekam na relacje z Twojego odchudzanka :P monia-10kilo do zgubienia-chcialabym miec tylko 10 kg do zrzucenia...zazdroszcze Ci troszke :P Monopol-moze i dobrze ze sie nie wazysz...ja sie wazylam codziennie to wpadlam w straszny dol..waga codzienie wskazywala inaczej do juterka moje drogie :) spokojnej nocki,ja pewnie posiedze jeszcze do 3 nad ranem...poki co bezsennosc wciaz mnie trzyma

Udost臋pnij ten post

Witam odchudzaczki:). Trzydziestko mo偶e i 10 kilo to nie za wiele w por贸wnaniu np. do zgubienia 30, ale by膰 mo偶e b臋dzie tak ze wy zgubicie zapomnicie a ja dalej b臋d臋 mia艂a do zgubienia 10 oby nie wi臋cej, bo jak urodzi艂am 3 lata temu ma艂ego to wa偶y艂am 64 i wtedy wydawa艂o mi si臋 偶e tak du偶o a teraz 67 wiec 3 lata na plusie jest 3 kilo, a problemy mam z gubieniem tak samo jak kiedy艣 si臋 cieszylam 偶e mimo ob偶erania nie tylam a tak teraz nie chudne. Pracuje nad tym aby uporac si臋 z tymi moimi kilogramami ale naprawd臋 marnie mi idzie, wiem 偶e jak dolo偶e bieganie , jakies inne 膰wiczenia, nawet ten twisterek to troszk臋 rusze ten m贸j organizm do walki z t艂uszczem . Aha rano przed paraca uda艂o mi si臋 20 minut pokrecic- zawsze to cos, a i do pracy zasuwam d艂u偶sza tras膮, tylko 偶eby auto si臋 na mnie nie pogniewa艂o bo ostatnio zaniedbuje je:). Dzis moje menu: jogurt naturalny z otrebami 2 kromki czarnego swojskiego chlebka z almette Kawalek babki ziemniaczanej Jab艂ko, marchew Miska og贸rkowej Jak wieczorem b臋dzie ssa艂o to plaster lub 2 pol臋dwicy. Du偶o roznych herbatek i po po艂udniu sanki z dzieciakami. Slodyczy nie jadlam kilka ju偶 dni a efektow dalej brak no nic mo偶e cos kiedy艣 ruszy glodowac nie lubie wiec mo偶e by膰 problem 偶eby jeszcze bardziej ograniczy膰 jedzenie ale jak trza b臋dzie to pogloduje

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry :) Dla mnie mega dobry. Wczoraj objad艂am si臋 na obiad, do wieczora taka oci臋偶a艂a si臋 czu艂am, na rowerek nie wsiad艂am bo le偶a艂am plackiem z borowin膮 na plecach :( Kr臋gos艂up mi bardzo dokucza ale musz臋 szybko si臋 zregenerowa膰 bo tak si臋 nie da funkcjonowa膰. By艂am pewna, 偶e waga wzro艣nie mi po wczorajszym dniu, ale rano...mia艂am wa偶y膰 si臋 raz na tydzie艅, nie wytrzyma艂am. Dzi艣 waga mi pokaza艂a 0,4 kg mnniej ni偶 wczoraj :D :D Normalnie w szoku jestem. Powiem szczerze, nie jestem na 偶adnej diecie, ja chc臋 kategorycznie zmieni膰 nawyki 偶ywieniowe, je艣膰 lepiej i mniej. I tak to u mni wygl膮da od tygodnia: 艣niadanie - 2 kromki normalnego pieczywa z w臋dlin膮, kapust膮 peki艅sk膮 i papryk膮 (ok.3 li艣ci kapusty i p贸艂 papryki), II 艣niadanie - jab艂ko, pomara艅cz lub jogurt, obiad - cokolwiek co gotuj臋 dla moich ch艂opak贸w tylko MNIEJ ni偶 dotychczas, np.kapu艣niak, spagetti z mi臋skiem, schabowy z ziemniakami itp., podwieczorek - owoc lub kilka ma艂ych herbatnik贸w (np.5 szt.takich malutkich zwierz膮tek) lub jajko na twardo itp. kolacja - 2 艂y偶ki otr臋b贸w+2 艂y偶ki p艂atk贸w owsianych zalewam wrz膮tkiem, jak naci膮gn膮 dodaj臋 jogurt ma艂y naturalny. Z uwagi, 偶e kolacje jem zawsze ok.18.30 a chodz臋 spa膰 ko艂o 23-01.00 i czasem bywam g艂odna to pozwalam sobie na jedno jajko na twardo lub 2 malutkie og贸rki korniszone czy kiszone (jak do tej pory to dwa razy tak "dojad艂am"). Pij臋 do tego 2 kawy sypane z mlekiem i cukrem, ok.1,5 l wody niegazowanej lub lekko gazowanej, czasem szklank臋 jakiego艣 soku jak m艂ody niedopije. Staram si臋 je艣膰 regularnie, udaje mi si臋 to bo bardzo pijnuj臋 godzin posi艂k贸w synkowi i jadamy razem.Tak bym chcia艂a, 偶eby waga mi lecia艂a jak do tej pory. Chyba b臋d臋 najszcz臋艣liwsza na 艣wiecie jak uda mi si臋 zrzuci膰 to sad艂o :D A偶 mam ch臋膰 dzisiaj do 偶ycia jak zobaczy艂am t膮 wag臋 :) Zaraz ubieramy si臋 i idziemy na spacer z synkiem. Pa pa. Mi艂ego dnia :) Przesy艂am ka偶dej z was troch臋 mojego pozytywnego nastawienia i dobrzej energii :D

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰. Dzie艅 zacz膮艂 si臋 dla mnie okropnie. Silny b贸l g艂owy i gard艂a. Wzi臋艂am ju偶 jaki艣 antybiotyk, ale znaj膮c 偶ycie ma艂o pomo偶e. Nie wiem czy b臋d臋 mia艂a si艂臋 dzisiaj 膰wiczy膰. Nie chce robi膰 nawet dnia przerwy, bo boj臋 si臋, 偶e p贸藕niej b臋dzie mi ci臋偶ko zacz膮膰 od nowa si臋 rusza膰. Monia- jak Ci si臋 chce tak 膰wiczy膰 na twisterze. powiem szczerze, ze ja mam i jak po膰wicz臋 na nim 10 min to dla mnie sukces. Bardzo szybko mi si臋 nudzi. Poza tym w prawym boku odczuwam kolki przy kr臋ceniu. Nie wiem czy to dobrze czy 藕le, ale nie jest do dla mnie przyjemne. W tesco teraz maj膮 by膰 czarne twistery za 14z艂. Trzydziestko- trzymam Ci臋 za s艂owo i mam nadzieje, 偶e nas tak nie zostawisz. Zaczynam przyzwyczaja膰 si臋 to takiego trybu 偶ycia. Wieczorami tez ju偶 nie czuj臋 takiego g艂odu jak przedtem.

Udost臋pnij ten post