Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikakaku

Narzeczony mnie okłamywał przez 3 lata

Polecane posty

Gość kikikakaku

Znamy się od 3 lat. Po nieco ponad 2 latach znajomości zaręczyliśmy się i za 9 msc ma być nasz ślub. On od początku naszej znajomości mówił mi że przez 1-2 miesiące (nigdy nie dopytywałam o to dokładnie) studiował w jednym z większych miast w Polsce oddalonych od naszej miejscowości o 100 km i mieszkał wtedy z kilkoma kolegami których zresztą dobrze znam. Zgodnie z tą jego wersją po tym czasie studiów kiedy to niby dostawał pieniądze od rodziców i dużo imprezował, pił i generalnie w ogóle nie chodził na uczelnię wrócił do domu za namową rodziców i również sam stwierdził że tak będzie lepiej. Wczoraj na spotkaniu z jego znajomymi doszło do dziwnej sytuacji. Jego kolega, (ten który rzekomo z nim mieszkał) zaczął przy wszystkich opowiadać o jakiejś sytuacji z tego czasu kiedy razem studiowali i wtedy mi się wyrwało a gdzie był wtedy mój T.?? Wtedy mój cały zgłupiał i zaczął szturchać kolegę, kolega też zgłupiał i nie wiedział co ma powiedzieć. Ten mój mu coś szeptał, obydwaj zmieszani stwierdzili że ten mój nie studiował. Ja zgłupiałam i nic nie mówiłam natomiast mój stwierdził dyskretnie że później mi to wyjaśni. U niego w domu w domu dowiedziałam że nikt nie wie o tym że studiował a że jedynie kilka osób bo jest to dla niego wstyd i już dawno kazał tym kolegom z którymi wtedy mieszkał nigdy nikomu o tym nie mówić bo to dla niego wstyd że sobie nie dał rady. Mówił że rodzice byli temu przeciwni że nie dawali mu pieniędzy i był tam tylko 2 tygodnie za swoje oszczędności po czym wrócił do siebie bo sobie tam nie radził i go to duże miasto przytłaczało. Twierdzi że troszkę zmienił prawdziwą wersję i ja podkoloryzował bo się wstydził i nie chciał żebym go uważała za głupka:/ Co o tym sądzicie??

Gość kikikakaku
No właśnie tak też twierdzi że to dla niego wstyd bo nia dał sobie rady, zakazał wszystkim kolegom z którymi wtedy przez te 2 tygodnie mieszkał o tym kiedykolwiek mówić. Oficjalna jego i ich wersja jest że nigdy nie studiował i podobno nawet dalsza rodzina o tym nie wie. On nie tyle mnie okłamał co nieco podkoloryzował prawdziwą wersję żeby nie wyjść w moich oczach na debila jak twierdzi bo ja kończę właśnie studia i dobrze sobie radzę.

Gość kikikakaku
nie wiem co o tym sądzić?? po co tak kłamać...

Gość kikikakaku
nie wiem czy mam się tym nie przejmować i uznać że zrobił to bo chciał dobrze wypaść w moich oczach i dlatego trochę pościemniał czy powinnam to jednak przemyśleć, w końcu on ma wkrótce zostać moim mężem?

Gość kikikakaku
Wystarczy że napiszesz co Ty o tym myślisz??

Gość aniela 500-setka
tym razem bym odpuściła ale bądż ostrożna bo może to być ,,bajkopisarz''

Gość kikikakaku
Dzięki dziewczyny tym razem mu odpuszczę!

Gość Nic dziwnego,
Ze sie wstydzil.