Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonanonaa

Kto się odchudza ze mną od nowego roku ?

Polecane posty

Gość nonanonaa

Od nowego roku chcę przejść na dietę, w ciągu roku przybyło mi około 10 kg, mimo,że wiele osób mówi mi ,że teraz wyglądam lepiej ja chcę stracić te kg! Moja waga to mniej więcej 57 kg/163cm. Zacznie ktoś ze mną?

Gość Vin-cent
wasze kieszenie

Gość kreceglupakreceglupa
ja. zaczynam 2 stycznia. mam już sprawdzoną dietę. mam 156 cm. i jakieś 64 kg. no dobra 66 tylko nie wygadaj mojemu mężowi bo się będzie śmiał :-D

Gość maleńka1221
ja z miłą chęcią zaczne. waga 80kg wzrost 178cm i chce zrzucic conajmniej 10 kg na początek

a tylko dieta czy jakiś wysiłek fizyczny też planujecie. ja powinnam i poćwiczyć ale chyba prędzej przez pół roku będę na diecie. jakoś się zmobilizować nie mogę do ćwiczeń. jeszcze bieganie by weszło w grę ale mam tak kiepską kondycje, że wstyd zaczynać :-(

Gość maleńka1221
ćwiczyc tez chce, moze beda lepsze efekty)

na pewno będą. ja właśnie czytam jakiś ciekawy poradnik, ze regularne spacery już nieźle wpływają na spadek wagi. i w mojej diecie też tak piszą, ponoć wystarczy już pół godziny dziennie.

oczywiście spacery + dieta. same spacery raczej nie pomogą.

Gość maleńka1221
no tak u mnie spacery to raczej nie bardzo, bo nie lubie sama po za tym nie zawsze jest czas...mysle nad jakimis cwiczeniami w domu:)

Gość nonanonaa
Super ,że się odezwałyście;) Ja w wakacje dwa lata temu przeszłam na dietę.ważyłam wtedy 64 kg i schudłam do 46kg. Potem przytyłam do 50 kg i trzymałam tą wagę, ale od września coś mnie opętało i jem jak nienormalna.;/ Chce wrócić do poprzedniej dietki i ewentualnie jakieś spacery;) nie nawidzę sportu;)

Gość maleńka1221
pisalas cos o sprawdzonej diecie... moze podzielisz sie wiadomosciami i efektami????

Gość nonanonaa
kreceglupakreceglupa Ja podczas poprzedniej diety codziennie po śniadanku chodziłam na półgodzinny szybki spacer. I waga ładnie mi schodziła.;)

dietka nazywa się turbo.wn schudłam 3,5 kg w 10 dni. niestety nie mam jej w wersji elektronicznej. dostałam od znajomej.

spacerki zacznę razem z dietą. tylko muszę przekonać synka by grzecznie w wózku siedział.

Gość maleńka1221
dlaczego taj jest ze chudym osobom bardzo latwo kilogramy spadają, a ci grubsi muszą się katować zeby choc kilka spadlo

Gość nonanonaa
Czytałam o tej diecie turbo;) Ja planuję się nie głodzić i spokojnie zmierzać do celu;) Jak się kiedyś odchudzałam to przyłączyła się do mnie wtedy moja mama , która zresztą też zrzuciła kilka kg;) teraz muszę szukać innych kompanek;)

ta turbo.wn właśnie dlatego jest dobra bo się nie głodzisz. pierwszego dnia mi tylko trochę ciężko było ale to pewnie dlatego że musiałam się przestawić. w sumie to w tej diecie się je ile chce i prawie wszystko tylko na tyle często że się nie zdąży zgłodnieć.

Gość dididiidi.,.,
Ja) jestem na diecie od wczoraj , dukan' kiedys schudlam 12 kilo chce to powtorzyc, bardzo ale to bardzo ladnie wygladalam, efekty niesamowie!

mój cel to 58 kg a jak mi starczy słabej silnej woli to 52. tylko co zrobić by nie było efektu jojo?

Gość maleńka1221
odradzam ci dukana, znam wiele osob ktore naprawde ciężko chorują po tej diecie i nie oszukujmy się ale efekt jojo po niej jest. jak nie chcesz zniszczyc sobie zdrowia to nie stosuj tej diety

muszę już kończyć, ale zajrzę tu jutro.

Witam! Ja takze chce spróbowac Dukana. Troche sie jeszcze zastanawiam ale raczej dam sobie szanse.szukam wsparcia dlatego tu jestem.Pozdrawiam was wszystkie:)

Gość nonanonaa
Ja chce tak jak wcześniej przestawić się na regularne posiłki i ogólnie mniej kalorycznie;) Dla mnie Dukan odpada bo nie można jeść owoców a ja je po prostu uwielbiam;)

dziś opracowałam trasę spacerów, będzie tego ze 45 minut z przystankiem na placu zabaw gdzie też się nieźle nagimnastykuje bo synek mały i jeszcze sam nie ogarnia tych wszystkich atrakcji. a w drodze powrotnej mam sklep więc wszystko co mi potrzebne uda mi się załatwić w ciągu półtorej godziny. a dodatkowo świadomość że spaceruje z innych przyczyn niż odchudzanie :-D

Gość Apasz25
Ja też muszę się odchudzić :). Ze 105 na jakieś 102... :D

Apasz25 - wierze w ciebie dasz rade.

Gość qlook
od 1 czy 2 stycznia zaczynacie?

Gość nonaaa
ja myślę,że zacznę od jutra , chyba ,że będzie taki mega kac,że zacznę od środy;)