Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnosze wszystkim

Przyjaciel powiedział, ze nie chce narazie związku

Polecane posty

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
albo po prostu wasi "przyjaciele" nie mają jaj i sami nie wiedzą czego chcą i wam tylko czas zajmują

oczywiście, że mam rację, a te rozpisujące się lachony niech sobie do usranej śmierci czekają, aż się królewicz zdecyduje, aż w końcu coś zaiskrzy :D nie ma to jak szanować siebie i swój czas. fuj, jak tak można nie mieć godności.

Gość jabłko w przekroju
Można pouczać, karcić, wyzywać, ale kurwa postaw sie na naszym miejscu czarna. Można się odciąć, nie mieć kontaktu, Ale on jest pierwszą i ostatnią myślą każdego dnia. I co, że się odcięłam? Wszystko minęło? Gówno prawda. Tysiące wspomnień wraca. 2 lata temu spędziliśmy sylwestra we dwoje. To najpiękniejsze powitanie nowego roku w moim życiu. I co mam udawać, że on dla mnie nie istnieje?

Gość jabłko w przekroju
Do wrocka? :) Toż mój tam teraz mieszka... :( Sama, sącze wino i wspominam. Dwa lata temy spędziliśmy sylwka tylko we dwoje, wtedy bylysmy razem jakieś 60 h :) ehhhh. Mi jest ciężko :(

Gość jabłko w przekroju
No ja wierzę w przeznaczenie, że wszystko to co nas spotyka czemuś służy :) Dobra, przestaje się dołować :)

Gość jabłko w przekroju
No! Może uda mi się w styczniu do Holandii wyjechać i wtedy to już w ogóle bedzie bajka :) Wypijmy za to :D

Gość jabłko w przekroju
Ty niepijąca?!

Gość jabłko w przekroju
Podziwiam :) Wino jest moją słabością :P Ale nie lubisz czy jak?

Gość jabłko w przekroju
Aha :) No ja lubię, nie piję często, ale z koleżanką czasem lubimy sobie sączyć winko. Z tym moim piwko też czasem, na jego pożegnaniu upiliśmy sie winem :P Generalnie mieliśmy do czynienia w pracy z alko, czasem tworzył mi drinki a ja próbowałam :) Kurde znów o nim!

Gość jabłko w przekroju
W tym momencie jestem na etapie, że żałuję że go poznałam... Tak naprawdę chyba tak nie mysle, ale o ile łatwiej by mi było teraz gdybym go nie znała. Ale z drugiej strony ile by mnie ominęło... No cóż, oby przyszły rok wszystko wyjaśnił :)

Gość jabłko w przekroju
Obie wierzymy w przeznaczenie wiec nie możemy tak mysleć :) Jakieś postanowienia na nowy rok?

Gość jabłko w przekroju
Nie :D Nie myslałam o tym i nie mam w sumie pomysłu jakie mogłoby być

Gość jabłko w przekroju
No już mam jedno - brak kontaktu. Normalnie to złożyłabym zyczenia o północy, zadzwoniła, w zeszłym roku on mnie ubiegł i pierwszy punkt 12 zadzwonił.. Dziś raczej tego nie zrobi, wiem, że jest w pracy. Ale przecież tego chciałam, prawda? :) Jest git i będzie jeszcze lepiej :)

Gość jabłko w przekroju
Wczoraj zadałam Ci pytanie ale Ciebie już nie było. Myślisz, ze będziesz w stanie się z nim przyjaźnić tak czysto, bez innych uczuc, bez pożądania?

Gość jabłko w przekroju
Zazdroszczę Ci, naprawdę. Może dlatego, że ja mam zbyt wiele takich "bliskich" wspomnień. Wiem np jak to jest obudzić się w jego ramionach i takie tam. Nie, nie było seksu, było tak niewinnie. Są to jedne z najpiękniejszych wspomnień i po prostu nie potrafię przejść - tak jak on - do relacji czysto przyjacielskich. Ale pomaga mi pisanie tu, w końcu moge to wszystko wyrzucić z siebie. Dzięki Ci za ten temat :)

Gość jabłko w przekroju
No trochę go opanowałam, chociaż w sumie to Twój problem miał być omawiany:) Ale fajnie, że tak mozemy sobie popisać :)

Gość jabłko w przekroju
Napisał smsa:" wszystkiego dobrego w nowym roku, jak najmniej kłótni miedzy nami i bedzie git. sorry ze sms pisze ale mam zapieprz w pracy" :9 :( :( :( Jak on nic nie rozumie...

Gość jabłko w przekroju
Nie mam odwagi powiedzieć mu, że go kocham... Nie wiem czy odpisać mu. Kurde a tak dobrze było, wiedziałam ze tak bedzie

Gość jabłko w przekroju
On tę nasza ostatnią rozmowę potraktował jak kłótnię jedną z wielu miedzy nami i mysli ze bedzie znów tak samo

Gość jabłko w przekroju
Bo ja mam ciężki charakter i on też :) Ja jestem wybuchowa, on lubi mnie podkręcać i tak leci. Ja mam swoje humorki, on swoje, takie dwa popaprańce :P Odpisałam chłodno

Gość jabłko w przekroju
I wzajemnie, przede wszystkim szczęścia :) I zdrowia :) I żeby ten Twój zrozumiał :)

Gość jabłko w przekroju
hahaha, dotrzeć? 4 lata sie docieramy :) My po prostu juz tak mamy. Nigdy przynajmniej nudno nie było :P Tylko, że do przepraszania to już mój niezbyt, zawsze mówił, że nie potrafi przepraszać. Przeważnie to ja podawałam rękę na zgodę, on to sporadycznie, jak juz naprawde przegiął. Ja to chyba w głębi duszy chcę żeby on zawalczył o naszą znajomość. Wiem, że ten sms to jakiś krok ku temu bo on to taki zamknięty w sobie raczej jest... To, że napisał świadczy o tym, że myśli. Kurde, pogmatwane to

Gość jabłko w przekroju
No tak ale my razem pracowaliśmy :) W pracy nerwówka często była :) On się zwolnił i ja też, on do tej pory nie rozumie dlaczego

Gość jabłko w przekroju
Tak tylko że on nie lubi takich rozmów, które tyczą się uczuć, bliskości. Nie chcę takich rzeczy pisać w smsie czy mówić przez tel ale z drugiej strony nie mam w sobie odwagi mówić tego w twarz

Gość fajka za fajką
Muszę to przemysleć, Dobrej nocy :)

Gość jabłko w przekroju
Mail? Kurde, prześpie się z tym :) Dobranoc :)