Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekx

Dziecko, pies i agresywna zona :(

Polecane posty

Gość zacznij od lekarza
autor uciekł i wcale mu się nie dziwię:D

Gość Możesz choć raz zmienić płytę?
Dnem jesteś ty zalosna lajzo tlumaczaca kurestwo choroba a wzywającą faceta w przeciwnej sytuacji chujem i skurwysynem pierdolona hipokrytko!! Jak ja jestem w podstawówce to ty kurwa w esach mongole więc nie dziwię się że ci psychiatra potrzebny

Gość dkddkdk
No bo ja się takie gowno przyssalo to nie ma sie co dziwic, heh

Gość wewqeqwewqewq
tylko ze ja zadnego faceta nie wyzywam chujem ani skurwysynem... więc nie opowiadajcie mi swoich zyciorysów... :p i na twoim miejscu tez poszłabym się przebadac... Wg psychiatrów nie ma ludzi zdrowych, sa tylko niezdiagnozowani... :p

Autorze radzę ci to co one radzą jajnikom w takich przypadkach wykop kurvve za drzwi tak że jej te jajniki na miejsce kurevvskich oczu wskocza. To jedyna i słuszna rada. A nie zwalaj nic na siebie ani jakąś jej urojona chorobę. Kurestwo to nie choroba

co za matolica i dkdkdkdkd - Malo czytam kafe a raczej prawie wcale. Tak czy inaczej przyjmuje do wiadomosci, ze kobiety sie nudza w idealnych zwiazkach. Tylko czemu do diabla? Nie zauwazylem u nas monotoni. Zawsze cos sie dzialo ale pozytywnego. To nie ten typ zwiazku. Sniadanie > praca > dom > kapcie > kolacja > telewizor > i czasem seks przed snem. To czego chca kobiety w koncu? Problemow? Awantur co jakis czas? Zaczynam doznawac szoku. W lozkowych sprawach nic nie zglaszala czego bym nie mogl zrobic. Obowiazki domowe dzielone i nikt na nikogo nie czekal zeby ustalic. Ja zmywam, ty gotujesz itp. Moze sie na przyszlosc doszkole. Powiedzcie panie czego oczekujecie wiecej? ­ Drogie panie apeluje jeszcze raz o spokoj. Jesli koniecznie chcecie sie klocic to moze jakis odzielny watek poboczny? ­ Możesz choć raz zmienić płytę? - Mocno powiedziane, ale cos w tym chyba jest :/ Chodzi mi o to usprawiedliwianie. Nie mowie o swoim przypadku ale z ta solidarnoscia jajnikow czesto sie spotykam. Nie wiem czym to jest spowodowane Najlepszym przykladem sa sady i orzekanie o tym z kim ma pozostac dziecko. Jak czytam, ze moze to przez to ze sie znudzila spokojem i pomysle, ze tak moze byc w przypadku mojej; to w polaczeniu z tym romansem zaczynam powaznie myslec o rozwodzie.

Gość wewqeqwewqewq
Występowanie agresji u osób chorych na depresję zostało odkryte wiele lat temu, jednak powszechność tego zjawiska oraz znaczenie dla leczenia, jak również prognozy oraz mechanizmy zaangażowane w ten proces są jak dotąd mało zrozumiałe. Agresja w tym przypadku nie jest jednak tożsama z zachowaniami agresywnymi, bowiem może przyjmować różne formy: od nieuświadomionych skłonności agresywnych, agresji przemieszczonej, słownej, fizycznej po autoagresję . Stwierdza się, że u osób chorych na depresję występuje wyższy poziom lęku przed własną agresją niż u osób zdrowych. Skutkuje to tłumieniem tej emocji, co może odgrywać znaczącą rolę w nawrotach tej choroby. Ponadto agresja może prowadzić do wielu negatywnych konsekwencji takich, jak: niskie poczucie własnej wartości, konflikty interpersonalne oraz złe przystosowanie . Pomimo bogatej literatury omawiającej badany problem, istnieją duże rozbieżności w uzyskanych rezultatach badań. Chociaż nie poznany został jeszcze kierunek wpływu pomiędzy depresją a agresją, możemy lepiej zrozumieć mechanizmy symptomów depresyjnych poprzez zrozumienie ich skojarzenia z agresją . Dalsze zgłębianie tej problematyki może pozwolić na odkrycie takich czynników, które są odpowiedzialne za wystąpienie depresji, co w konsekwencji pozwoli na minimalizowanie prawdopodobieństwa eskalacji tej choroby . http://www.psychiatriapsychoterapia.pl/?a=articles_show&id=870 dla mądrych inaczej... :p

Zaloz sobie osobny topik i tam kurvva wszystko zwalaj na chorobę tepa strzalo:o ja sobie mogę cytować z gugli dzido

zacznij od lekarza - Nie chce wprowadzac w temat ludzi obcych. Ma dobre kolezanki ale czy ktoras jest przyjaciolka? My bylismy dla siebie przyjaciolmi. Ma brata, ale on nie mieszka w Polsce wiec nie wiem czy to ma sens. ­ DROGIE PANIE (krzyczy przez tlum) Apeluje jeszcze raz o spokoj. Roznice w rozumieniu pojec mozna sobie wyjasnic w kilku slowach odsylajac chocby do wiki. Chociaz trzeba uwazac na to zrodlo wiedzy, bo czasem glupot mozna sie nauczyc. Definicje sa wazne jednak nie jestesmy na sympozjum psychiatrycznym. Prosze o spokojna dyskusje. Do wierzacych apeluje z przeslaniem wartosci chrzescijanskich, do ateistow o przypomnienie sobie norm moralno etycznych i kindersztuby. Wersalu tutaj nie ma ale klotnie nie sa potrzebne. ­ Nie zamierzam nigdzie uciekac :) Nie odpisuje moze zbyt szybko ale to dlatego ze prowadze dochodzenie na komputerze zony

Gość wewqeqwewqewq
no tak, babka się zrobiła nagle po paru latach agresywna, bo lubi. W sumie to proste. :) Na co wymyslac takie absurdy jak choroba...

Gość jesse27
a mi sie wydaje ze ona po prostu ma problem o którym niechce bądz nie może mówić.tłumi w sobie emocje i daje im upust wyładowując sie na psie i dziecku.w taki sposób odreagowuje.

Gość jesse27
napisałeś że wy byliście dla siebie przyjaciólmi.Może ty tak myślisz,a ona mogła to odebrać jakbyś ją ograniczał od ludzi

Gość jesse27
jesteś?

jesse27 - Nigdy sie w niczym nie ograniczalismy. Zaufanie i oparcie w kazdej sutuacji. Tak tu rozumiem przyjazn. I sporo innych slow do opisu. Nie wiem jak dalece zapoznalas sie z watkiem. Wyszlo na to ze ma kochanka (dzieki sugestii forumowiczki)

Gość zacznij od lekarza
no dobra, to załóżmy że decydujący jest wątek kochanka. Jest to w sumie realne że dlatego zmieniło sie jej zachowanie, czytałam nawet kiedyś że osoba mająca kogoś na boku może prowokować do rozwodu- żeby na końcu wyszło że to nie ona go chciała tylko współmałżonek, więc wszystko możliwe...

Gość jesse27
tak myślałam problem o którym nie może mówić KOCHANEK!!!

Gość jak sylwester to sylwester
Zaufanie u Was już padło. Załóż jej jakiś program szpiegujący na kompa i zobacz co i z kim pisze. Ale by miała minę, jak by się umówiła z gościem, a tu Ty podjeżdżasz...

Gość jesse27
to tłumaczy agresje podwójne życie ,stres,ukrywanie sie,pilnowanie żeby sie nie wydało to musi wykańczać psychicznie

Gość jesse27
lepiej szybko to wyjaśnijcie bo sie pozabijacie w końcu mówimy o agresji

Poszukalem troche w necie o tych kobietach co im sie nudzi i " Podstawowa sprawa jaką musicie zrozumieć, że psychika kobieta. Jest bardzo inna od męskiej. Niestety kobiety, zwłaszcza młode, mają cały zestaw oczekiwań. Tragedia polega na tym, że są to pragnienia wykluczające się wzajemnie. Żadna nie jest w stanie pojąc dlaczego jak ma czułego i delikatnego to zaczyna wzdychać do brutala :) " Moze moja zona chce byc troszke obijana? Nigdy nie mowila ze ma fantazje BDSM. Jakos bysmy sie dogadali w tej kwestii. W miare rozsadku, bo nie widze siebie w roli boksera ­ jak sylwester to sylwester - U mnie padlo dzis kiedy po sugesti forumowiczki sprawdzilem jej GG. Program juz zainstalowany. Kolega u ktorego pracuje zona (siedzi sporo przed komputerem) juz zostal wciagniety w detektywistyczne gry i tam tez cos bedzie. Mozna by powiedziec ze mam ja na talerzu, chociaz wcale mnie to nie cieszy

Gość wewqeqwewqewq
dziwnie piszesz, zaczynam w to nie wierzyc wszystko. chyba to kolejne prowo,

wewqeqwewqewq - Nie bardzo rozumiem co masz na mysli Co takiego dziwnego napisalem i czemu mialbym cos prowokowac.

Gość zacznij od lekarza
fakt, trochę to się za bardzo "układa";) ktoś pisze że zdrada- po minucie autor znajduje dowody zdrady, żona zostawia tak bardzo obciążające ją rozmowy tak po prostu w archiwum gg (chyba nie jest az tak głupia żeby nie umieć go wykasować), momentalnie zostaje zorganizowana akcja-anty-zdradowa- programy szpiegowskie, kolega chętny do pomocy o 2 nad ranem...;)

Gość wewqeqwewqewq
wygląda że się nie za bardzo przejmujesz tym wszystkim...analizujesz na zimno, i to gg tez znalazłes ekspresowo, w ogóle nikt nie wie co tam jest... wyczuwam po prostu jak coś nie gra, bo tu siedze juz od dawna... ja gdybym kochała partnera z którym jestem to wystraszyłabym sie, że moze mic to pd np. guza mózgu, bo to tez mozliwe, albo że to początki innej ciężkiej choroby... a ty się zajmujesz ew. flirtowaniem bo ten temat tu jest zawsze na fali

To przykra ocena :( Tak, potrafie analizowac na zimno, co nie znaczy ze sytuacja po mnie splywa. Inaczej bym watku nie zakladal. Czemu nie skasowala, tego nie wiem. Moze znajac mnie liczyla ze nigdy nie bede jej szperal w prywatnych wiadomosciach. Nie bardzo rozumiem co jest problematycznego w kontakcie z kolega. Jak znam jego tryb zycia bedzie siedzial nad papierkami firmowymi do 3-4 rano. Ustalenie tego zajelo nam 10 minut. Najpierw wszyscy mnie zachecaja do zdobywania dowodow, a kiedy to wprowadzam zycie bezwlocznie to sie okazuje ze zle. Jednoczesnie inni ze nic nie robie. Dziwne :( Chyba wybralem zle forum ­ "gg tez znalazłes ekspresowo, w ogóle nikt nie wie co tam jest..." Co tu dziwnego? Wlaczenie laptopa, kilka klikniec w google i sciagniecie programu do odzyskiwania hasel. Z nastu kontakow z ktorych wiekszosc sie kojarzy nie trudno juz wyszukac podejrzany. ­ W sumie to nie wiem z czego sie tlumacze. Dziwne tu panuja zasady. Jakas podejzliwosc, klotnie...

Gość wracaj na skype
no nie fajnie nie nie

Gość czytam i czytam i
prowo na 100% dziwie sie ze nikt nie zauwazyl :o

czytam i czytam i - Prowokacje to masz w glowie. Prowokuje Cie do pisania nic nie wnoszacych postow i bezpodstawnych ocen. Razem z tym(a) tam wyzej.