Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekx

Dziecko, pies i agresywna zona :(

Polecane posty

Gość Arekx

Witam drogie Panie. Mam nastepujacy problem. Z zona mamy 4 letniego syna. Wszystko ukladalo sie idealnie do czasu. Jakis rok temu zona zaczela sie zachowaywac dziwnie. Myslalem ze to przejsciowe, jednak problem narastal. Zaczela byc coraz bardziej agresywana. Nie ma ku temu podstaw racjonalnych. Siebie pomine bo ja kocham i jakos sobie z tym radze. Problemem jest nasz syn. Ciagle na niego wrzeczy i poszturchuje, a to idealne dziecko. Nie psoci i ogolnie nie ma jakis problemow. Ogolnie zle go traktuje. Za nieodlozona zabawke potrafi zrobic awanture. Wyzywa od najgorszych porownujac do mnie chociaz jestem dobrym mezem :/ Najbardziej dostaje nasz pies. Potrafi go kopnac i to nie raz. Miesiac temu musialem go zabrac do lecznicy bo pekla mu kosc udowa :( Rozmawialismy o tym kiedy byla w miare spokojna, ale nie moge je przekonac do kontaktu z psychologiem. Wczoraj juz nie znioslem i uderzylem ja w twarz :( :( :( Nie wiem co z tym zrobic. Boje sie ze dojdzie to jakiejs tragedi!

Gość olga z pomorza
ile lat jestescie razem?

Gość Arekx
Malzenstwem 3 lata ale para 5. Myslisz ze to ma jakies znaczenie?

Gość Arekx
Że zawali się wieżowiec, który stoi naprzeciwko naszego domu :(

Gość papcio chmiel
Szczyt ostrożności: Chodzić po ulicy na rękach, żeby nie dostać dachówką w łeb. Szczyt pecha: Przepłynąć całe morze i utonąć trzy metry od brzegu. Szczyt podobieństwa: Namalować sobie taki portret, przy którym można się golić. Szczyt roztargnienia: Zgubic się w tłumie i przekazać policji swój rysopis. Szczut samotności: Wesz na łysej głowie.

Gość Arekx
Nie podszywaj sie kmiocie, bo mam powazny problem. Idz do piaskownicy sie pobawic z rowiesnikami

Gość olga z pomorza
nie ma, ale zaczeliscie sie spotykac i od razu do wyra? OD RAZU DZIECKO? zaczeliscie od patologii to co sie dziwisz?

od razu do psychiatry, potem jak dostanie cos na uspokojenie i wyrownanie nastroju to ewentualnie psycholog....

Gość jestfajniejakjest
patologia to ty olga jestes i do tego chamka

Gość olga z pomorza
po za tym jak mogles ja uderzyc psycholu? :o sam ją pobiles i sie dziwisz ze ona nie moze wytrzymac?? smiech na sali :o

Gość olga z pomorza
zamknij pysk zjebie :o 🖐️

Gość jestfajniejakjest
a ty kloake zamknij,ktora ci twarz zastepuje

Gość najwięcej żal tego psa
i dzieciaka weź odejdź od niej zanim kogoś zabije

Gość b990-08
zabij psa i problem zniknie pewnie ma dośc jego szczochów i balasów

agresji nie pochwalam, ale sama mialam do czynienia z chora osoba i resztkami sil walczylam ze soba aby nerwy nie spowodowaly agresji fizycznej.... nie macie pojecia jakie to moze byc wykanczajace dla drugiej osoby... skoro on to napisal to nie po to abyscie go za to oceniali tylko podpowiedzieli jak pomoc, tak trudno to zrozumiec?

Gość olga z pomorza
boona cepko, ON POBIŁ SWOJA ZONE. jak ty go bronisz to żal mi cie. taka sama patologia jak autor :o 🖐️

nie wiem, nie sledze innych jego topikow, autor tez sie zmyl, wiec nie widze sensu....

Gość moja rada dla ciebie
a może sam pójdziesz do psychologa. To nie żadna złośliwość. Piszę serio. Może psycholog ci doradzi jak postępować z żoną. Dziwne że nagle się zmieniła ot tak po prostu. Albo coś się stało albo ona już taka była tylko nie miałeś okazji jej dobrze posnać

olga, cepko, skoro on ja pobil wg. Ciebie to zal mi Ciebie...

Olga co ty gadasz? :( Czytaj ze zrozumieniem. wszystko bylo dobrze i sie nagle co zonie stalo z psychika. Nigdy nawet na nia nie krzyknalem a co dopiero bic :( Poprostu nie wytrzymalem i wcale nie jestem z tego dumny b990-08 sam sie zabij. Co pies winien. Zreszta jest odchowany i po szkoleniu. Kupilem tego psa bo zona chciala zawsze miec a warunki jej nie pozwalaly boona - dzieki serdeczne za dobre slowo i zrozumienie

Gość olga z pomorza
a co czytac nie umiesz? uderzyl ja jakim kur­wa prawem?:o

autorze..czasem słowa niewystarczą.miałem też pńdobne problemy i wiem że czasem człowieka może ponieść. Jak z nikąd pomocy to tylko łomot pomaga..kobietki..przykre ale prawdziwe.

PoZyTyWnEwIBrAcJe - o czym ty czlowieku mowisz? Nie zakladalem innych watkow. Nie mam 15 lat i nie cierpie na brak zajec ­ moja rada dla ciebie - moze to zabrzmi malo wiarygodnie ale staralem sie zblizyc do idealnego meza. Nie bardzo wiem jak mogl by mi pomoc psycholog. Przeciez nie wiem co sie dzieje w glowie zony :(

Gość moja rada dla ciebie
bona zacznij może sie odchudzać, zamiast leczyć kompleksy na forum. Wtedy nie zrobisz sobie nic złego "gumowym przyjacielem"

Gość olga z pomorza
idealny mąż dobra wez. jak idealny mąż może pobić zone? idz do psychologa i sobie pomoz

Gość annia.....................
Nie p[opieram agresji,ale może i dobrze jak ją walnąłeś .Może się baba opamięta ,TYlko mogę Ci wspólczuć. żąl dziecka ,pieska ,no i Ciebie ,Spróbuj namówić zonę na leczenie.Coś kobita ma z psychiką,albo rozkapryszone babsko.