Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylfek

Kafeteryjny sylwester .

Polecane posty

Gość Sylfek

wpisywać się jeśli w sylwestra będziesz siedział/a na Kafeteri to to jest temat dla Ciebie:)

Gość Wieczór z gwiazdami
Kafeteryjny Sylwester czyli Sylwester na Kaffe jest to jak dotąd najlepsza z wszelkich,oferta spędzenia sylwestrowego wieczoru 2012/2013:classic_cool: I nikt raczej nie zaprzeczy.:classic_cool:

Gość tak ja bede na cafe
w sylwusia

Gość Będę grau w gre
Tomb Rajder und uczestniczył w kulturalnych dyskusjach na kaffe.:classic_cool:

Gość Miłoshh
Witam! W tym roku mam zamiar spędzić sylwestrowy wieczór na batalii w CS a także na kaffe.:classic_cool:

Gość Kaffe strike
Sylwester?Tylko z Kaffe! :classic_cool:

Gość Elwira z Wawy
Wreszcie jakiś dobry topik.:classic_cool: W tym roku jak co roku miałam do wybory kilka opcji spędzenia Sylwestra.Libacja w Szczyrku lub Zakopanem. Wrocław i popijaffka w centrum plus koncerty. Wyjazd na Szpytzbergena i party,spa,bal dziennikarzy i celebrytuf,względnie bauns w klabie lub domówkę ale kładę na to laskę.Zostaje na kaffe bo to brand a nie jakieś tam dziadostwo.:classic_cool:

Gość Tomek z Poznania[R]
Witam kochani!!Ja również tym roku jak co roku miałem wybór co do spędzenia Sylwestra.I tak:Chlanie na balu w Stolycy, Szczyrku,Karpaczu lub Zakopanem do wyboru.:classic_cool:Impra u siebie w mieście-na mieście albo Wrocław[dodam że za free na zaproszenie]bo będą koncerty i event idzie na wizję... Wyjazd w Alpy Szwajcarskie i party w hotelu na balu bądź spa w specjalnym ośrodku wypoczynkowym,bal dla prasy i celebrytów,względnie imprezka w klubie lub domóweczka ale to walę.Zostaje na kaffe bo to brand a nie jakieś tam dziadostwo.:classic_cool:

Gość Kamilcia [Kraków]
-Hejaho!! Kochani.Tak trzymać.Grunt to dobra impreza. Ja w tym roku miałam jechać do siostry na szampana na polach elizejskich. Ale w sumie walę to.:classic_cool:Wolę kaffe.:classic_cool:

Gość Robert z Gdańska
he he :classic_cool: To zupełnie jak ja. Popieram was. Miałem nowy rok witać z rodziną w Nowym Jorku ale takie duperele to są dobre do gówniarzy [np Kevin]! Mam zamiar odpalić dobrego szampana,przekąsić odrobiną dobrego kawiorku i odświeżać tematy na pierwszej stronce z prędkością światła!:classic_cool: Gdy zaś wybije północ-ostrzelam sąsiadom okna w ich domach aby poczuli co to znaczy moc noworocznego desantu z użyciem chińskich sztucznych ogni. :classic_cool:

Gość Emilka z Wrocławia..
Heyka U mnie we Wrocku mam być jak już wiadomo ten słynny i kolejny event sylwestrowy.Koncerty itd itp Ja jednak wiem i zawsze tłumaczę zresztą to moim ogłupiałym znajomym-jacy mnie tam ciągną że prawdziwa akcja jest tu:classic_cool:-czyli na kaffe.Prawdziwa przygoda i emocje-kryją się między postami i wątkami. Żaden dobry porządny nawet melanż nie zastąpi tego co niesie ze sobą szansa kulturalnej dyskusji na forum.:classic_cool: Karton Piccolo w lodówce już się chłodzi a monitor już wypolerowany na wysoki połysk....Zatem ch***m precz na imprezy!My zostajemy tu!Yo!:classic_cool:

Gość Yesaem
Podbijam.:classic_cool:

Gość LenovoJimmy
Jakież to typowe. Głos zabiera wyłącznie elita a chamstwo siedzi cicho niczym mysz pod miotłą.:classic_cool:

Gość Krąg dostojników forum
Popieram:classic_cool:

Gość wiemwszystko
Kafe kurwa :D

Gość Spr.und Potw.[R]
Jest Kaffe-jest impreza!!!!:classic_cool:

Gość Dubstep report
Jest Kafe?Jest Sylwester!:classic_cool::classic_cool:

Gość Będę grał w grę
Będę siedział na kafe:classic_cool:

Gość Rollersky Yan
Ok.No to jak już sobie wyjaśniliśmy kwestie wstępne i priorytety,wypada przejść do szczegółów. Gdzie,kiedy i jak zorganizować tu imprezę?Zapraszam do dyskusji. ((((:classic_cool:))))

Gość Zakochany podwójnie
Są kobiety , są mężczyźni niesamowity sylwester nam się zapowiada :classic_cool: trzeba tylko katering zamówić i jedziemy :classic_cool:

Gość Belzebub0998776
Tylko na kaffe! Wino i szlugi juz przygotowane, melduję sie o 21 :)

Gość bluberyyy hot bicz
Witam Przyjaciele Ja melduje moją obecność, po alkohol pójdę jutro i chyba zakupię także papierosy, chociaż nie palę, ale w tak wyjątkowy wieczór, który spędzę z Wami chyba powinnam. A co będziecie pić ? Zastanawiam się nad winem und szampanem ewentualnie wódką ;) Co polecacie?

Gość Belzebub0998776
Ja mam Syrah Villany rocznik 2008 :)

Gość Kafe Fan..[cool]
blueberyyy Nie wiem jak inni ale ja będę, moja droga,pić herbatkę z cytrynką i odrobiną koniaku.:classic_cool:

Gość Będę grał w grę
Ja rzecz jasna browary.:classic_cool:

Gość Będę grał w grę
No i o północy szampan.Stuknę się z wami kochani kieliszkiem o monitor.👄:classic_cool:

Gość kafe-koneserr
A Ja Moi kochani mam już na tę okazję przygotowane wspaniałe czerwone włoskie wytrane Barolo:classic_cool:

Gość Rollnick z kaffe
Jo to czystom byde wolić a jak kto bydzie kcioł to moge polać za wczosu.